Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM elektrostimulácia

Newsletter

E-Stim Paddle s hrotmi: elektrizujúci BDSM zážitok od Dr. Sado

Zabudnite na všetko, čo viete o výprasku: E-Stim Paddle s hrotmi od Dr. Sado je ďalšia úroveň! Ste pripravení na intenzívne sedenie, ktoré bude stimulovať VŠETKY vaše receptory rozkoše a bolesti nevídaným spôsobom? Ak je odpoveď "Áno, pane", potom je najnovší vynález Dr. Sado presne pre vás!

Viac informácií

3486/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Zabudnite na všetko, čo viete o výprasku: E-Stim Paddle s hrotmi od Dr. Sado je ďalšia úroveň! Ste pripravení na intenzívne sedenie, ktoré bude stimulovať VŠETKY vaše receptory rozkoše a bolesti nevídaným spôsobom? Ak je odpoveď "Áno, pane", potom je najnovší vynález Dr. Sado presne pre vás: BDSM pádlo s elektrostimuláciou, ktoré zanechá oveľa viac než len dojem!

     

    Prečo toto pádlo od Dr. Sado berie svet BDSM útokom!

     

    Elektrizujúce hroty robia všetko inak! Hroty zvyšujú intenzitu elektrostimulácie tým, že sústreďujú elektrický impulz na menšie oblasti a časti pokožky. To vedie k silnejšiemu a absolútne koncentrovanému pocitu, ktorý vyvoláva každý úder pádlom BDSM. Takže nie je cítiť len fyzickú bolesť spôsobenú hrotmi, ale aj pridaný stimul elektrostimulácie. Kombinácia výprasku a elektrostimulácie ponúka dvojitý pocit, ktorý je prekvapivý a intenzívny. Je to BDSM hračka, ktorá určite nie je pre každého, ale pre tých, ktorí túžia po vysokej intenzite a bolestivej "stimulácii", je to nevyhnutný doplnok v repertoári BDSM.

     

    Máte chuť na intenzívnejší zážitok? Dr. Sado má riešenie!

    Výnimočnosť erotického systému E-Stim (elektrostimulácia): E-Stim vám ponúka úplne nový zážitok medzi rozkošou a bolesťou. E-Stim priamo pôsobí na nervy a vysiela do tela jemné alebo bolestivé elektrické vlny. Tieto jedinečné pocitové vlny sú viac než len povrchovou stimuláciou, prenikajú hlboko do vášho vnútra a vytvárajú úchvatnú zmes bolesti a rozkoše.

     

    Elektrostimulácia, často označovaná ako e-stim, sa rýchlo stala populárnou praktikou na BDSM scéne, ktorá otvára nové obzory rozkoše a podriadenia. V rámci scenárov BDSM je elektrostimulácia spojená s pojmami kontrola a podriadenie. Dominantný partner môže kontrolovať intenzitu a frekvenciu elektrických impulzov, čo pridáva sedeniu ďalšiu vrstvu moci a dominancie. Nejde len o fyzický pocit, ale aj o psychologickú zložku - vedomie, že druhá osoba kontroluje tieto intenzívne a nezvyčajné pocity. E-stim je tiež skvelý spôsob, ako preskúmať hranice. Každý totiž reaguje na elektrickú stimuláciu inak: to, čo jedna osoba pociťuje ako ľahké mravčenie, môže byť pre inú intenzívne a zdrvujúce. Táto súhra neistoty a očakávania môže prehĺbiť puto medzi partnermi a ponúka vzrušujúcu zmenu oproti tradičnejším BDSM praktikám.

     

    Pádlo E-Stim od Dr. Sado splní vaše sadomasochistické fantázie:

    • Obojstranné pôsobenie: na jednej strane desať hrotov poskytuje intenzívny, bolestivý pocit, zatiaľ čo druhá, hladká strana je ideálna na klasický výprask alebo jemnejšie dotyky.
    • Elektrizujúce momenty: Aktivácia elektrostimulácie a pocit, že každý úder pádlom získava vďaka elektricky vodivým hrotom ďalší rozmer. Vyberte si z dvoch úrovní intenzity - vyskúšajte ich obe a nájdite si svoje obľúbené miesto.
    • Štýl a materiál: Pádlo Estim Paddle v chladnej čiernej farbe je kombináciou vegánskej kože (PU) s krásnymi kovovými akcentmi bez obsahu niklu. Skutočný pútač pozornosti a štýlová BDSM hračka do vašej zbierky.
    • Nie je potrebné meniť batériu: Pomocou priloženého USB kábla môžete pádlo dobíjať znova a znova.

     

    Bezpečnostné upozornenie: BDSM pádlo neprichádza do kontaktu s vodou. Elektrostimulačné výrobky by sa nemali používať v oblasti hrudníka a nie sú vhodné pre osoby s kardiostimulátorom.

     

    Ďalšie informácie:

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Muy buena

    El material es muy bueno, me ha resultado comoda de usar , muy versátil y superestética,

      Hodnotenie 

      An electrifying companion for intense sessions

      As a professional dominatrix, I am always on the lookout for innovative and exciting BDSM toys that can provide my submissives with an unparalleled experience. Dr. Sado's E-Stim Paddle is a game changer that pushes the boundaries of pleasure and pain, setting new standards in the BDSM world. The electrifiable spikes on this paddle are a stroke of genius. They take electrostimulation to a whole new level by concentrating the electrical impulse on specific areas of the skin. This extraordinary feature intensifies the sensation of each stroke, adding an electrifying element to the submissive's experience. With this paddle, the combination of spanking and electrostimulation creates an incredibly powerful and exhilarating sensation that awakens all the pleasure and pain receptors. This paddle is not for the faint of heart, but for those seeking high intensity sensations it is an absolute must have in their repertoire. It allows me as a dominatrix to deliver a double dose of sensation, ensuring a session that is both surprising and intense. The electrifying spikes make each stroke more pronounced, driving the submissive's responses to new heights. Dr. Sado's E-Stim Paddle has become an essential tool in my arsenal. Its unique design, coupled with its ability to deliver heightened sensations, is unparalleled in the BDSM world. It allows me to create experiences that push boundaries and explore new dimensions of pleasure and pain. In conclusion, Dr. Sado's E-Stim Paddle is a revolutionary creation that offers an electrifying avenue for exploration within BDSM. Its ability to combine spanking with electrostimulation creates an experience that will captivate even the most experienced players. If you're ready to delve into uncharted territories of sensation, this paddle is an unparalleled companion.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      E-Stim Paddle s hrotmi: elektrizujúci BDSM zážitok od Dr. Sado

      E-Stim Paddle s hrotmi: elektrizujúci BDSM zážitok od Dr. Sado

      Zabudnite na všetko, čo viete o výprasku: E-Stim Paddle s hrotmi od Dr. Sado je ďalšia úroveň! Ste pripravení na intenzívne sedenie, ktoré bude stimulovať VŠETKY vaše receptory rozkoše a bolesti nevídaným spôsobom? Ak je odpoveď "Áno, pane", potom je najnovší vynález Dr. Sado presne pre vás!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      19 ostatné položky v rovnakej kategórii: