Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Biče a flogger

Newsletter

Kožený bičík

Pre intenzívnu sadomasochistickú erotiku: S týmto účinným bičom na býka z kvalitnej kože môžete rozmaznávať alebo trestať svoje Sub presne tak, ako sa vám to páči ...

Viac informácií

4264/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Pre intenzívnu SM erotiku: S týmto účinným bičom na býkov z vysokokvalitnej kože môžete rozmaznávať alebo trestať svoje Sub presne tak, ako sa vám to páči ...

     

    S mäkkým koncom SM biča z vysokokvalitnej kože môžete rozdávať jemné údery a nežne dráždiť svojho partnera. Býčí bičík je však aj dostatočne dlhý a prenikavý na to, aby ste ním mohli rozdávať tvrdé rany.

    Ergonomická rukoväť zaisťuje optimálnu manipuláciu s býčím bičom, takže údery možno umiestniť presne a s požadovanou intenzitou. Vynikajúca koža zaručuje dlhú životnosť elegantného nástroja na trestanie. Pútko na zápästie vám pomôže udržať pevné držanie biča.

     

    Intenzívne sedenie SM alebo dobrý výprask závisí nielen od súhry oboch partnerov, ale do veľkej miery aj od kvality bičovacieho nástroja. Pri výrobe našich bičov máme vždy priamy vplyv na všetky detaily spracovania, pretože väčšinu úderných nástrojov vyvíjame vo vlastnej réžii so skúsenými bičíkármi.

     

    Starostlivosť o biče SM vyrobené z kože:

     

    Už počas procesu činenia sa do kože pridáva malé množstvo oleja, ktorý zvyšuje hmotnosť hotovej kože a dodáva jej mimoriadne príjemný pocit a vyššiu pružnosť. V priebehu používania sa stáva skôr mäkšou ako tvrdšou (na rozdiel od lacnej kože alebo imitácie kože, ktorá sa časom stáva tvrdšou a krehkejšou). Táto koža má rada, keď sa o ňu z času na čas stará trochu kožného tuku, ale v prípade potreby ju možno aj trochu naolejovať. To by sa však malo robiť šetrne, aby sa nevytvoril trvalý mastný film.

     

    Čo ešte treba zvážiť?

     

    Erotické plieskanie s našimi výrobkami možno praktizovať mnohými rôznymi spôsobmi. Paleta siaha od nežných pohladení cez výchovné hry až po prísne tresty s putami. Bez ohľadu na to, ako sa erotický výprask praktizuje, rozhodujúcim základom erotického výprasku je podľa všeobecného konsenzu zásada absolútnej bezpečnosti, primeranosti a konsenzuálnosti (Safe, Sane, Consensual).

     

    Viac informácií:

     

    • SM bičík
    • Takzvaný "býčí bič" z Texasu má dvojito prešívanú koženú rukoväť s koncovou karabínou (dĺžka rukoväte približne 20 cm).
    • Ručne prepracovaný oplet, cca 45 cm (plus dĺžka rukoväte).
    • Koniec biča môže byť pri správnom údere zrýchlený na nadzvukovú rýchlosť, čo spôsobuje "praskanie biča".

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Perfecto

    De los mejores que he probado. Buen tacto. Buena longitud. Buen olor. Da muy buena sensación con diferentes intensidades.

      Hodnotenie 

      Tolle Peitsche

      Dank Karabiner kann man die gut am Gürtel befestigen, war erst irritiert durch das leichte Gewicht aber erfüllt voll und ganz den Nutzen zu absoluter Zufriedenheit

        Hodnotenie 

        Ci piace davvero usarlo.

        Ci piace davvero usarlo. È meraviglioso vedere quanto è sensibile il tuo partner

          Hodnotenie 

          Absolut gut zu gebrauchen

          Absolut zu gebrauchen, hält auch härteren Gebrauch gut aus. Sie ist nicht ganz billig aber es lohnt sich absolut. Würde die Bullenpeitsche wieder kaufen.

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          I am really enjoying the sessions.

          My owner has been using this bull whip for several months to discipline me for bad behaviour. After a few weeks getting used to the "sting" I am now really enjoying the sessions.

          • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          excellent

          my wife uses this whip every evening on my bare back as i wash up and do the housework. its quite harsh but she loves the crack and to see weals on my back

          • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Kožený bičík

          Kožený bičík

          Pre intenzívnu sadomasochistickú erotiku: S týmto účinným bičom na býka z kvalitnej kože môžete rozmaznávať alebo trestať svoje Sub presne tak, ako sa vám to páči ...

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          24 ostatné položky v rovnakej kategórii: