Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Biče a flogger

Newsletter

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Medzi bolesťou a potešením.

BDSM bičík "CrimsonCaress" z Mauvais Garçon Série od MEO je univerzálny a krásne tvarovaný doplnok Impact Play. A flogger je vo svete BDSM hojne využívaným nástrojom, ktorý sa používa predovšetkým na zmyselnejšie telesné tresty.

Viac informácií

3572/00

k dispozícii na

Viac informácií

BDSM bičík "CrimsonCaress" z Mauvais Garçon Série od MEO je univerzálny a krásne tvarovaný doplnok Impact Play. A flogger je vo svete BDSM hojne využívaným nástrojom, ktorý sa používa predovšetkým na zmyselnejšie telesné tresty. Na rozdiel od iných doplnkov, ako sú napríklad biče BDSM, paddle alebo slapperktoré sú určené na cielené a intenzívne výprasky, je flogger umožňuje širšiu škálu pocitov, od ľahkých, hladivých dotykov až po silnejšie, ale stále rozptýlené údery.

BDSM bičík "CrimsonCaress" zaujme svojou vysokou kvalitou a estetickým dizajnom. Má hnedú, umelecky spracovanú drevenú rukoväť, ktorá je s koženými remienkami bičíka spojená elegantným koženým bižutérnym uzlom. S celkovou dĺžkou 71 cm, dĺžkou bičíka 46 cm a drevenou rukoväťou 25 cm ponúka vynikajúcu rovnováhu a ovládateľnosť flogger vynikajúce vyváženie a ovládateľnosť. Priemer drevenej rukoväte 37 mm zaručuje bezpečné a pohodlné uchopenie, ktoré je dôležité najmä pri dlhších výpraskoch.

S hmotnosťou 350 gramov sa bičík "CrimsonCaress" pohodlne drží v ruke a umožňuje efektívne a zároveň kontrolované používanie. Kožené remienky sú ideálne na jemné zahriatie pokožky, ale aj na intenzívnejšie pocity bez toho, aby boli príliš bodavé alebo bolestivé. Vďaka tomu všetkému je "CrimsonCaress" ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov flogger pre začiatočníkov aj skúsených BDSM praktikov.

BDSM bičík "CrimsonCaress" je viac než len BDSM bičík - je to nástroj zmyselného umenia objavovania tela vášho partnera. Či už ako jemný úvod do intenzívnejšieho spankingu, alebo ako hlavný hráč v jemnejšom štýle hry, BDSM bičík "CrimsonCaress" ponúka pôsobivú všestrannosť a bezkonkurenčný zážitok vo svete Impact Play.

Viac informácií:

  • BDSM bičík "CrimsonCaress
  • Impact Play Príslušenstvo od Mauvais Garçon Série od MEO
  • Pádlo s koženým remienkom, ozdobný kožený uzol, ktorý spája hnedú, krásne tvarovanú drevenú rukoväť s koženými remienkami bičíka.
  • Rozmery: Celková dĺžka 71 cm, dĺžka flogger 46 cm, dĺžka drevenej rukoväte 25 cm, priemer drevenej rukoväte 37 mm.
  • Celková hmotnosť 350 gramov
  • Materiál: koža, drevo
  • Kvalita a skúsenosti, ktoré zaujmú: MEO nie je len meno, ale synonymum kvality a inovácií v oblasti vysokokvalitných BDSM doplnkov. Už roky je MEO symbolom prvotriednych výrobkov z najlepších materiálov a vyrobených s maximálnou starostlivosťou a precíznosťou. Výrobky v sortimente Mauvais Garçon sortimentu sú ukážkovým príkladom remeselnej zručnosti a odborných znalostí, ktoré spoločnosť MEO vkladá do každého svojho výrobku. Vďaka svojej robustnej konštrukcii a elegantnému dizajnu sú tieto biče BDSM stelesnením vášne a skúseností, s ktorými MEO vyvíja výrobky pre náročných znalcov. Zákazníci na celom svete oceňujú odolné a spoľahlivé výrobky, ktoré nielenže spĺňajú ich očakávania, ale pravidelne ich aj prekonávajú. Tento výrobok je viac než len BDSM doplnok - je vyjadrením oddanosti, kvality a inovácie spoločnosti MEO v každom detaile.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Medzi bolesťou a potešením.

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Medzi bolesťou a potešením.

BDSM bičík "CrimsonCaress" z Mauvais Garçon Série od MEO je univerzálny a krásne tvarovaný doplnok Impact Play. A flogger je vo svete BDSM hojne využívaným nástrojom, ktorý sa používa predovšetkým na zmyselnejšie telesné tresty.

Napíšte vlastnú recenziu

24 ostatné položky v rovnakej kategórii: