Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM nábytok a sexuálny nábytok

Newsletter

Bareback Submission Horse - Sexuálny nábytok

Ponorte sa do sveta, v ktorom sa spája sex a podriadenie - s Bareback Submission Horse sa tento sen stane skutočnosťou. Nábytok BDSM, ktorý je oveľa viac než len obyčajný dolár. Či už ide o intenzívny výprask, vzrušujúce bondage, vášnivý Doggy Style sex alebo kombináciu všetkých týchto zmyselných typov hier - tento kus nábytku ponúka ideálne riešenie pre všetky vaše túžby.

Viac informácií

3430/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ponorte sa do sveta, v ktorom sa spája sex a podriadenie - s Bareback Submission Horse sa tento sen stane skutočnosťou. Nábytok BDSM, ktorý je oveľa viac než len obyčajný dolár. Či už ide o intenzívny výprask, vzrušujúce bondage, vášnivý Doggy Style sex alebo kombináciu všetkých týchto zmyselných typov hier - tento kus nábytku ponúka ideálne riešenie pre všetky vaše túžby. Jeho elegantný a robustný dizajn v sebe spája všetko, čo potrebujete, aby ste svoj sexuálny život posunuli na vyššiu úroveň.

     

    Bareback Submission Horse od MEO: vaša brána k neobmedzenej extáze!

     

    • Zmyselný dizajn: Bareback Submission Horse kombinuje vegánsku kožu s lesklými kovovými akcentmi bez obsahu niklu. Fantastický a vznešený kus BDSM nábytku pre váš vlastný play room.
    • Robustný a spoľahlivý: S pôsobivou nosnosťou približne 300 kg stojí kozlík bezpečne, zatiaľ čo vy sa môžete úplne oddávať rozkoši.
    • Maximálne pohodlie: Vďaka mäkko polstrovaným opierkam môže byť každé sedenie dlhotrvajúcim zážitkom.
    • Perfektné na bondage: Šesť fixačných bodov čaká na to, aby ste ich objavili. Zviažte svojho partnera, ako sa vám páči, a prevezmite plnú kontrolu počas sexu alebo sedenia BDSM.
    • Vyrobené bez niklu: ľahko sa čistia a sú vhodné pre alergikov. Pre bezstarostné a intenzívne chvíle rozkoše, pretože všetky kovové časti sú bez niklu a vegánska koža sa po použití ľahko čistí.

     

    Uskutočnite svoje najtemnejšie BDSM fantázie!

     

    So stránkou Bareback Submission Horse môžete svoje fantázie premeniť na skutočnosť. Na čo ešte čakáte? Predstavte si svojho partnera, ako zvodne leží na čiernej koži Bareback Submission Horse a oddane na vás čaká. Spútaný a pripravený na všetko, čo vás napadne. Od zmyselného šteklenia pierkami až po intenzívne používanie sexuálnych hračiek alebo bičíka - vašej fantázii sa medze nekladú. Pohodlie a optimálna výška kozlíka vám umožnia veľmi pohodlne sa ponoriť do týchto svetov BDSM, o ktorých ste doteraz len snívali.

     

    Bareback Submission Horse: Dokonalosť v Doggy Style sexe!

     

    Bareback Submission Horse je nielen dokonalým BDSM nábytkom, ale otvára aj nové dimenzie fyzickej blízkosti a intenzity, najmä počas sexu v polohe Doggy Style. Polstrovaná opora a stabilné upevňovacie body sú ideálne na polohovanie a fixáciu partnera v dokonalej výške a polohe pre maximálne potešenie a kontrolu. Bareback Submission Horse je dokonale prispôsobený anatómii a ponúka vám a vášmu partnerovi Doggy Style zážitok, ktorý je ťažko prekonateľný z hľadiska pohodlia, bezpečnosti a intenzity.

     

    A takto to funguje:

     

    Umiestnite svojho partnera: prinúťte ho vyliezť na kozlík tak, aby horná časť tela spočívala na hornej opierke, ruky a kolená na spodnej opierke. Táto poloha dvíha panvu a zvodne prezentuje spodok.

    Zábrany pre väčšiu kontrolu: Použite zábrany na fixáciu hlavy a zápästí a členkov. Submisívny partner tak získa nielen pocit absolútnej odovzdanosti, ale aj väčšiu kontrolu nad svojimi pohybmi.

    Vychutnajte si intenzitu: Väčší uhol a opora koníka Bareback Submission Horse umožňujú hlboké a presné prieniky počas Doggy Style sexu.

     

    • Viac informácií:

     

    • Nábytok BDSM, spankingový kozlík, sexuálny nábytok
    • Rozmery: Vonkajšie rozmery dĺžka 96,5 cm x šírka 75 cm x výška 70 cm, výška sedla 24 cm, opierka kolien 18 cm x 96,5 cm
    • Nosnosť: približne 300 kg
    • Materiál: PU koža, drevo, pena, kov bez obsahu niklu
    • Farba: tmavočierna

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ein echt geiles Bondage-Möbel!

    Seitdem wir das MEO Bareback Submission Horse in unseren Play Room integriert haben, sind unsere Sessions auf ein neues Level gehoben worden. Die Kombination aus elegantem Design und funktionaler Robustheit hat uns überzeugt. Mein Partner liegt verführerisch auf dem schwarzen Leder, gefesselt und bereit für alles, was ich mir perverses ausgedacht habe. Die Bequemlichkeit und die perfekte Höhe des Bocks lassen uns Dinge machen, von denen ich bisher nur geträumt habe. Die einfache Reinigung ist ein zusätzlicher Bonus. Dieses Möbel hat unsere Erwartungen übertroffen und ist jeden Cent wert!

      Hodnotenie 

      Pleasure achieved!

      Not gonna lie, I use this on myself and it's soooo goood! When my Dom wants to strap me in and watch, it's great. But I can also strap my own legs in and one arm,then I grab the remote and control the fuck machine myself. I like to pretend I can't change the controls and keep it on a really intense speed for a while until I find myself screaming! There's nothing like a good fuck that is exactly what you need, when you want it. I just feel bad for my neighbors if they hear me! They probably think I have men over all the time that they never see!! Little do they know… it's just my fucking machine!

        Napíšte vlastnú recenziu

        Bareback Submission Horse - Sexuálny nábytok

        Bareback Submission Horse - Sexuálny nábytok

        Ponorte sa do sveta, v ktorom sa spája sex a podriadenie - s Bareback Submission Horse sa tento sen stane skutočnosťou. Nábytok BDSM, ktorý je oveľa viac než len obyčajný dolár. Či už ide o intenzívny výprask, vzrušujúce bondage, vášnivý Doggy Style sex alebo kombináciu všetkých týchto zmyselných typov hier - tento kus nábytku ponúka ideálne riešenie pre všetky vaše túžby.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: