Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM nábytok a sexuálny nábytok

Newsletter

Voľne stojaci BDSM kríž svätého Ondreja

Náš kríž svätého Ondreja je voľne stojaci, ľahko sa montuje a má nastaviteľný uhol! Hoci je vyrobený z ocele a dreva a čalúnený penou a kožou, váži len 21,5 kg, a preto sa dá ľahko prepravovať a po použití diskrétne uložiť.

Viac informácií

3593/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ondrejský kríž alebo BDSM kríž je dokonalým doplnkom pre submisívnych a podmanených ľudí! Revolučný svätoondrejský kríž od MEO už okrem základného tvaru nemá veľa spoločného s pôvodnými drevenými svätoondrejskými krížmi, pretože je dômyselne polstrovaný, potiahnutý kvalitnou vegánskou kožou a pri postavení sa dá nakloniť. Vďaka oceľovej a drevenej konštrukcii je tento svätoondrejský kríž mimoriadne stabilný, odolný a bezpečný na používanie. Vďaka použitiu vysokokvalitných materiálov a premyslenému dizajnu je svätoondrejský kríž od MEO bezpečným a univerzálne použiteľným kusom BDSM nábytku. Ondrejský kríž je vhodný pre všetky telesné veľkosti a hmotnosti a je určený na súkromné použitie aj do profesionálnych BDSM štúdií.

     


    Premeňte akúkoľvek miestnosť na BDSM žalár svojich snov!

    Ondrejský kríž je teraz štandardným vybavením každého dominového štúdia. Mnohé swingers kluby majú tiež špeciálne vybavené BDSM miestnosti s krížom svätého Ondreja. BDSM svätoondrejský kríž však čoraz častejšie nájdete aj v súkromných spálňach.

    Náš svätoondrejský kríž je voľne stojaci, pomerne ľahký, ľahko sa montuje a jeho uhol je nastaviteľný! Hoci je vyrobený z robustnej ocele a dreva a čalúnený kvalitnou penou a vegánskou kožou, váži len 21,5 kg, a preto ho možno ľahko premiestniť alebo dokonca vziať so sebou! Na každom konci kríža svätého Ondreja sa nachádza bod na upevnenie pút na ruky a členky.

    Najdôležitejšie informácie:

    • Voľne stojaci: Tento voľne stojaci svätoondrejský kríž možno postaviť na akýkoľvek rovný povrch v miestnosti!
    • Nastaviteľný uhol: Prispôsobí sa každej situácii a osobným preferenciám vďaka uhlu 70, 75 a 80 stupňov.
    • Polstrovanie: Polstrovanie z vegánskej kože zaisťuje pohodlie počas BDSM sedenia.
    • Štyri upevňovacie body: Na pripevnenie zápästia a členkov k svätoondrejskému krížu!
    • Možnosť prenášania: Celý svätoondrejský kríž váži 21,5 kg, a preto ho možno ľahko prenášať alebo vziať na iné miesto!


    Rozkoš z podriadenia:

    Ondrejský kríž sa vyznačuje možnosťou úplného spútania a z toho vyplývajúcou nehybnosťou používateľa. Submisívny partner je úplne vydaný na milosť a nemilosť dominantnému partnerovi a nemôže sa takmer ani pohnúť. Každý, kto je takto zviazaný v svätoondrejskom kríži, si rýchlo uvedomí, že je v tejto polohe úplne vydaný na milosť a nemilosť svojho partnera. Hlava aj celá horná časť tela sú aktívnemu partnerovi voľne prístupné a môže ich stimulovať alebo trestať. To isté platí aj pre genitálie. Roztiahnuté nohy sa nedajú zatvoriť, takže je možná akákoľvek manipulácia s genitáliami.

    Čo je na tomto BDSM kríži také výnimočné?

    Okrem BDSM nábytku, ako sú klietky, stĺpiky a mnoho ďalšieho, vyrábame aj tento naklápací svätoondrejský kríž so stojanom. Náš BDSM svätoondrejský kríž je nadčasový, demontovateľný svätoondrejský kríž na voľne stojace použitie bez montáže na stenu. Ideálny svätoondrejský kríž pre každú potrebu a každú veľkosť miestnosti, ideálny pre začiatočníkov, pokročilých používateľov aj profesionálov. V porovnaní s podobnými výrobkami tento svätoondrejský kríž nenecháva nič na náhodu, bez ohľadu na to, či sa svätoondrejský kríž používa v súkromí alebo v profesionálnom BDSM štúdiu. Stabilná základňa umožňuje umiestniť tento svätoondrejský kríž kdekoľvek v miestnosti tak, aby sa dal používať zo všetkých strán. Na svätoondrejský kríž možno samozrejme pripevniť aj mnohé BDSM doplnky z ponuky MEO. Keďže náš svätoondrejský kríž je potiahnutý hygienickou vegánskou kožou, ľahko sa čistí po bondage sedení (telesné tekutiny, vosk zo sviečok, lubrikanty, oleje atď.). Ondrejský kríž sa dodáva v rozloženom stave, nenápadne a bezpečne zabalený. Montáž je veľmi jednoduchá a náš BDSM svätoondrejský kríž je pripravený na použitie v priebehu niekoľkých minút. Po použití možno svätoondrejský kríž rýchlo rozobrať a diskrétne uložiť do skrine alebo pod posteľ.

    Ako použiť svätoondrejský kríž na bondage?

    Svätoondrejský kríž má integrované zariadenia na zväzovanie submisívneho partnera. Možno to urobiť pomocou kožených pút, pút na ruky alebo povrazov. Predstavivosti sa tu medze nekladú. Existuje len jedno obmedzenie: čas! Každý otrok má svoje fyzické limity a tie sa dajú počas bondáže na svätoondrejskom kríži úžasne preskúmať. Dokonca aj státie s roztiahnutými nohami je výzvou a roztiahnutie rúk smerom nahor je ešte nepríjemnejšie. Okrem toho sú ruky samé od seba ťažšie a ťažšie. Výsledkom je znecitlivenie. Práve preto by sa mali používať kvalitné putá na ruky a nohy. Odporúčame naše špeciálne putá na ruky (9885):

    St Andrew Cross Restraint

    Partner je teraz spútaný - čo ďalej? No, teraz sa začína skutočné BDSM sedenie. Telo sa môže voľne skúmať a erotogénne zóny sa môžu primerane stimulovať. Ak je otrok fixovaný tvárou k svätoondrejskému krížu, môžete samozrejme začať aj s výpraskom a/alebo bičovaním.

    Ďalšie informácie:

    • Ondrejský kríž.
    • Materiál: oceľ, drevo, penové polstrovanie, imitácia kože.
    • Montážny materiál je súčasťou balenia
    • Rozmery v zmontovanom stave: 183,39 cm výška x 110,49 cm šírka x 86,36 cm hĺbka. Vankúše na ruky a nohy: dĺžka 73,66 cm x šírka 16,51 cm. Vankúš na trup: 48,26 cm dlhý x 39,37 cm široký.
    • Nastaviteľné uhly sklonu: 70°, 75° a 80°
    • Hmotnosť: približne 22 kg
    • Niekoľko upevňovacích bodov na putá na ruky a členky.
    • Keďže submisívna osoba stojí s nohami na podlahe, zatiaľ čo je pripútaná k svätoondrejskému krížu, tento typ spútania je prakticky bez rizika.
    • Ondrejský kríž je dnes štandardným vybavením každého BDSM štúdia a mnohé swingers kluby majú špeciálne vybavené BDSM miestnosti s Ondrejským krížom. Ondrejský kríž BDSM je čoraz bežnejší aj v súkromných spálňach.
    • Ak je osoba priviazaná k svätoondrejskému krížu, nikdy by nemala zostať sama. Aj banálne problémy môžu mať vážne následky, ak sú ľudia takto spútaní. Ľudia s astmou alebo srdcovými problémami by vo všeobecnosti nemali byť priviazaní k svätoondrejskému krížu.
    • Na čistenie svätoondrejského kríža ho môžete nastriekať naším sprejom VERYCLEAN a utrieť mäkkou handričkou.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Top Qualität

    Bin sehr zufrieden damit! Ich benutze es professionell in meinem Studio.

      Hodnotenie 

      Love the portability!

      I love how lightweight and portable this is, it may become a new favorite item in our house! I

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Voľne stojaci BDSM kríž svätého Ondreja

      Voľne stojaci BDSM kríž svätého Ondreja

      Náš kríž svätého Ondreja je voľne stojaci, ľahko sa montuje a má nastaviteľný uhol! Hoci je vyrobený z ocele a dreva a čalúnený penou a kožou, váži len 21,5 kg, a preto sa dá ľahko prepravovať a po použití diskrétne uložiť.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: