Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bezpečné pásy cudnosti

Newsletter

NoPacha™ Eternal Lock Pás cudnosti - Originál

NoPacha™ Eternal Lock Je špičkovým produktom pre dlhodobú cudnosť a patrí medzi popredné svetové riešenia v tejto oblasti. Vďaka svojim výnimočným vlastnostiam z hľadiska bezpečnosti, pohodlia a estetiky bol špeciálne vyvinutý na používanie počas niekoľkých mesiacov - bez toho, aby sa znížilo pohodlie alebo hygiena.

Viac informácií

3829/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    NoPacha™ Eternal Lock Je špičkovým produktom pre dlhodobú cudnosť a patrí medzi popredné svetové riešenia v tejto oblasti. Vďaka svojim výnimočným vlastnostiam z hľadiska bezpečnosti, pohodlia a estetiky bol špeciálne vyvinutý na používanie počas niekoľkých mesiacov - bez toho, aby došlo k zníženiu komfortu alebo hygieny.

    NoPacha™ Eternal Lock

    Špeciálna vlastnosť NoPacha™ Eternal Lock Je nastaviteľný krúžok na penis, ktorého priemer sa dá nastaviť od 32 mm do 50 mm. Je bezpečne upevnený špeciálnym kolíkom s tlakovým zámkom a možno ho otvoriť len pomocou príslušného kľúča. Pás cudnosti má bočné vetracie štrbiny pozdĺž drieku penisu, ďalšie vetracie otvory a štrbinu v oblasti žaluďa penisu pre optimálnu hygienu, pohodlie pri nosení a možnosť močiť s nasadeným pásom cudnosti.

    Vďaka anatomicky ideálnemu strihu a hmotnosti iba 265 gramov je pás cudnosti NoPacha™ Eternal Lock Z kvalitného pochrómovaného kovu stanovuje nové štandardy kvality a dizajnu. Krúžok na penis a klietka sú k sebe pevne pripevnené a ľahko sa používajú, čo zaručuje pohodlné a bezpečné nosenie.

    NoPacha™ Eternal Lock je príkladom tradičnej nemeckej značky NoPacha a ukazuje jej najlepšiu stránku: kovový pás cudnosti, ktorý zaujme nielen svojou funkčnosťou, ale aj estetickým dizajnom.

    Vďaka svojej dômyselnej konštrukcii je NoPacha™ Eternal Lock Nie je potrebné pás cudnosti odnímať kvôli čisteniu. Stačí sa osprchovať s nasadeným pásom cudnosti, dôkladne opláchnuť a nechať dôkladne uschnúť. Keď pás cudnosti nenosíte, odporúčame dôkladné čistenie pomocou nášho spreja INSTACLEAN, aby ste zaistili maximálnu hygienu. Na starostlivosť o penis počas nosenia pásu cudnosti ponúkame náš gél PlowBoy. Je obohatený o vitamín D a aloe vera, poskytuje jemnú starostlivosť a optimálne ošetrenie pokožky.

    Ďalšie informácie:

    • Pás cudnosti NoPacha™ Eternal Lock
    • Rozmery: Vnútorný priemer klietky na penis 35 mm a 43 mm, vonkajší priemer 40 mm a 48 mm. Vnútorná dĺžka klietky na penis 69 mm. Celková dĺžka 92 mm, nastaviteľný vnútorný priemer krúžku na penis 32 až 50 mm.
    • Hmotnosť: približne 265 gramov
    • Materiál: vysokokvalitný kov, pochrómovaný povrch.
    • Pás cudnosti NoPacha™ Eternal Lock je nielen vysokokvalitná pomôcka na cudnosť, ale aj estetický doplnok, ktorý pôsobí na zmysly a podnecuje predstavivosť.
    • Dômyselný dizajn klietky z nej robí ideálneho spoločníka na hranie rolí, pri ktorom sa do popredia dostáva moc a podriadenie. Slúži ako záruka cudnosti muža a je symbolom oddanosti jeho partnerke. Nositelia NoPacha™ Eternal Lock sa ocitnú vo svete, v ktorom sa vzdávajú kontroly a obmedzujú žiadostivosť - zmyselná výzva, ktorá môže posilniť citové puto medzi partnermi.
    • V praxi opasok ponúka dokonalú rovnováhu medzi prísnosťou a pohodlím vďaka presným možnostiam nastavenia a robustnej, ale anatomickej konštrukcii. NoPacha™ Eternal Lock je všestranne použiteľný doma aj na podujatiach komunity BDSM, kde priťahuje pozornosť a je miestom rozhovorov.
    • Scenáre cudnosti zažívajú nový rozmer estetiky s NoPacha™ Eternal Lock dodáva nový rozmer estetiky a bezpečnosti. Či už ide o krátkodobé scenáre alebo súčasť dlhodobých mocenských hier, tento pás cudnosti bol vyvinutý tak, aby spĺňal požiadavky náročných milovníkov BDSM. S NoPacha™ Eternal Lock si vyberáte pás cudnosti, ktorý nielenže odráža vaše vlastné preferencie, ale zameriava sa aj na odolnosť a kvalitu.
    • Objavte aj náš exkluzívny rad CUMELOT, ktorý je špeciálne navrhnutý na intenzívnu stimuláciu prostaty a privádza pasívnych mužov k bezkonkurenčnému vynútenému orgazmu bez erekcie. Povinnosť pre všetkých dominantných keyholder, ktorí chcú mať vždy všetko pod kontrolou.
    • MEO, Cumelot, NoPacha a PlowBoy sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Secure

    It is very secure, comfterable to wear and easy to put on

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ausgezeichnet

    Sehr schnittig, das Gewicht ist gut und der Verschluss leichtgängig. Insgesamt sehr gut gemacht.

      Hodnotenie 

      Great

      So far this Eternal Lock has been great for me, it is a very comfortable fit for the day. I wear this regularly to work and when I'm out and about.However the wife is out of town for the weekend and took the keys with her so we will see how it feels when she gets back!

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Very discreet underneath clothes

      Fits great with a good weight. Very discreet underneath clothes

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      NoPacha™ Eternal Lock Pás cudnosti - Originál

      NoPacha™ Eternal Lock Pás cudnosti - Originál

      NoPacha™ Eternal Lock Je špičkovým produktom pre dlhodobú cudnosť a patrí medzi popredné svetové riešenia v tejto oblasti. Vďaka svojim výnimočným vlastnostiam z hľadiska bezpečnosti, pohodlia a estetiky bol špeciálne vyvinutý na používanie počas niekoľkých mesiacov - bez toho, aby sa znížilo pohodlie alebo hygiena.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: