Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM Sextoys

Newsletter

NoPacha® Punisher 2.0 - aktualizácia, na ktorú ste čakali!

Počúvali sme a po mnohých reakciách zákazníkov hrdo predstavujeme NoPacha® Punisher 2.0, doplnok, ktorý nanovo definuje intenzitu BDSM vzťahu. V osvedčenej tradícii Punisher 2.0 kombinuje cudnosť, CBT a Cock Bondage do zvodnej súhry, ktorá uchváti dominantov aj submisívnych.

Viac informácií

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Počúvali sme a po mnohých spätných väzbách zákazníkov hrdo predstavujeme NoPacha® Punisher 2.0, BDSM doplnok, ktorý nanovo definuje intenzitu BDSM vzťahu. V osvedčenej tradícii Punisher 2.0 kombinuje cudnosť, CBT a Cock Bondage a vytvára tak zvodnú súhru, ktorá uchváti dominantov aj submisívnych. Jednoducho povedané: absolútne geniálna klietka na penis!

    Dominancia v novej podobe: Objavte NoPacha® Punisher 2.0 - teraz v troch individuálnych veľkostiach pre ešte dokonalejšie prispôsobenie, presne tak, ako to máte radi!

    Majstrovská trieda v spracovaní: toto robustné vrecko vyrobené z dvojvrstvovej, starostlivo spracovanej kože spája funkčnosť s estetikou. Vybavené zipsom, suchým zipsom a uzamykateľným popruhom, NoPacha ® Punisher 2.0 ponúka maximálnu bezpečnosť s dobrým komfortom nosenia. Skutočným vrcholom je však inovatívny uzamykateľný zips, ktorý raz a navždy zabráni neoprávnenému prístupu k mužským genitáliám. Ochrana, pohodlie a bezpečnosť na úplne novej úrovni.

    Teraz je zips aj uzamykateľný!

    Jazýček zipsu má integrovaný zámok na kľúč. To má tú výhodu, že zips sa dá zabezpečiť priamo a bez ďalších zariadení. Vďaka štíhlemu a estetickému dizajnu integrovaného zámku na kľúč spája tento zipsový jazdec bezpečnosť s eleganciou. Ideálny na naše účely, kde je prvoradý neoprávnený prístup k mužským genitáliám a dizajn. Zodpovedajúci kľúč na uzamknutie zipsu je samozrejme súčasťou dodávky.

    Vo vnútri koženého puzdra sa skrýva to isté: hroty, ktoré reagujú na akýkoľvek náznak vzrušenia ostrou bolesťou. Neustála pripomienka toho, ako blízko sú si rozkoš a bolesť.

    NoPacha® Punisher 2.0: Neobmedzená túžba vďaka cudnosti a kontrole!

    Masturbácia? Pohlavný styk? S NoPacha ® Punisher sa tieto aktivity stávajú takmer neprekonateľnou výzvou. A ak sa používateľ predsa len sexuálne vzruší, vnútorné hroty zabezpečia okamžité následky. Tu je potrebná mimoriadna opatrnosť, aby sa predišlo zbytočnej bolesti. Dominantný pán alebo prísna milenka by preto nikdy nemali držať príliš pevne.

    Nenápadný vzhľad, Punisher 2.0 je dostatočne diskrétny, aby sa dal v každodennom živote nosiť neviditeľne pod bežnými nohavicami alebo priliehavými džínsami.

    Ku každému NoPacha® Punisher 2.0 sa dodáva vhodný malý visiaci zámok s dvoma kľúčmi a ďalší kľúč na uzamykateľný zips. A pre tých, ktorí chcú posunúť svoje potešenie na vyššiu úroveň, je Punisher 2.0 kompatibilný s naším elektronickým časovým zámkom MEObond® - pre hodiny, dokonca dni intenzívnej kontroly mužskej rozkoše!

    NoPacha® Punisher 2.0: Zažite dominanciu, podriadenie a cudnosť v úplne novej dimenzii. Čaká vás ešte intenzívnejšia súhra rozkoše, bolesti a kontroly!

    Viac informácií:

    • NoPacha® Punisher 2.0
    • BDSM sexuálna hračka vo vlastnej triede
    • Uzamykateľné kožené vrecko na genitálie, teraz v troch veľkostiach a s inovatívnym uzamykateľným zipsom.
    • So zodpovedajúcim visiacim zámkom vrátane 2 kľúčov a kľúča na uzamykateľný zips.
    • Materiály: Vysokokvalitná koža, nehrdzavejúca oceľ a mosadz (visiaci zámok) pre maximálnu odolnosť a bezpečnosť.
    • Malý: celková dĺžka: približne 11 cm, dĺžka bez remienka: 8 cm, šírka 8 cm, otvor (suchý zips) 4,5 - 5,5 cm
    • Stredná: celková dĺžka: približne 11 cm, dĺžka bez remienka: 8 cm, šírka 8,5 cm, otvor (suchý zips) 4,5 - 5,5 cm
    • Veľká: celková dĺžka: približne 12 cm, dĺžka bez popruhu: 9 cm, šírka 9 cm, otvor (suchý zips) 4,5 - 5,5 cm

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Extraklasse

    …das wohl Beste, dass ich je bei Meo gekauft habe.
    Hält was er verspricht. Wenns weh tun darf, wirst du den Punisher 2.0 lieben.
    Besonders geil unter ner engen Jeans. Ich trag ihn fast täglich.

      Napíšte vlastnú recenziu

      NoPacha® Punisher 2.0 - aktualizácia, na ktorú ste čakali!

      NoPacha® Punisher 2.0 - aktualizácia, na ktorú ste čakali!

      Počúvali sme a po mnohých reakciách zákazníkov hrdo predstavujeme NoPacha® Punisher 2.0, doplnok, ktorý nanovo definuje intenzitu BDSM vzťahu. V osvedčenej tradícii Punisher 2.0 kombinuje cudnosť, CBT a Cock Bondage do zvodnej súhry, ktorá uchváti dominantov aj submisívnych.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: