Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia - penis a semenníky

Newsletter

Vyper2™ - CBT pomocou elektrickej stimulácie - E-Stim Systems

Vyper2 bol špeciálne vyvinutý pre potreby masochistických mužov a je príslušenstvom CBT pre erotickú elektrostimuláciu. Zariadenie Vyper2 je vybavené 4 pozlátenými elektródami umiestnenými na dvoch kompresných doskách a presne zasahuje nervové body, ktoré sú nevyhnutné pre CBT.

Viac informácií

3768/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Vyper2 bol špeciálne vyvinutý pre potreby masochistických mužov a je príslušenstvom CBT pre erotickú elektrostimuláciu. Zariadenie Vyper2 je vybavené 4 pozlátenými elektródami umiestnenými na dvoch kompresných doskách a presne zasahuje nervové body, ktoré sú nevyhnutné pre CBT. Vyper2 sa umiestni na vztýčený penis a/alebo semenníky a stlačí ich pred začatím elektrickej stimulácie.

    Vyper2™ od E-Stim Systems: elektrická stimulácia penisu a semenníkov!

    MEO predstavuje Vyper2™, ktorý nadväzuje na úspech pôvodného Vyper™ od E-Stim Systems nadväzuje na úspech pôvodného Vyper™. Tento inovatívny štvorpólový prístroj je určený nielen na penis, ale účinne stimuluje aj semenníky, čím poskytuje komplexný, ohromujúci zážitok z elektrostimulácie od jemnej až po intenzívnu.

    Vyper2™ bol exkluzívne navrhnutý pre potreby veľmi submisívnych mužov a vyrába sa vo Veľkej Británii. Je vybavený štyrmi pozlátenými elektrickými kontaktnými vankúšikmi pripojenými k dvom kompresným doštičkám. Keď sa Vyper2™ umiestni na vztýčený penis a semenníky, dokáže stláčať a stláčať genitálie, čím poskytuje vzrušujúci pocit elektrickej stimulácie penisu aj semenníkov.

    Ale pozor: ak budete stláčať príliš silno, mohli by ste poškodiť niečo veľmi cenné!

    Namiesto tenkých plastových doštičiek s nalepenou striebornou páskou ako konkurenčné výrobky používa Vyper2™ E-Stim Systems 5 mm hrubé akrylové dosky, ktoré sú vyrezané laserom a vybavené špeciálne vyrobenými obvodmi. Pre dlhú životnosť a dobrý elektrický kontakt sú kontaktné plochy pozlátené, aby sa zabezpečila účinná elektrostimulácia penisu a semenníkov.

    Vyper2™ bol plne vybavený konektormi Estim z nehrdzavejúcej ocele. Vďaka svojim štyrom kontaktným plochám má viacero kontaktných zón, a preto je ideálny na pripojenie k 2B™ od E-Stim Systems alebo k jednokanálovému zariadeniu na elektrostimuláciu.

    • Veľká šírka otvoru od 6,5 mm do 50 mm.
    • Pozlátené kontaktné plochy na účinnú elektrostimuláciu
    • Robustné 4 mm prípojky a príslušenstvo z nehrdzavejúcej ocele
    • Vhodné na jedno- a dvojkanálovú prevádzku
    • Jednoduché čistenie na hygienické použitie


    Vyper2™ od E-Stim Systems je krokom vpred v oblasti elektrostimulácie a ponúka vzrušujúcu kombináciu kompresie a elektrostimulácie penisu a semenníkov. Je navrhnutý tak, aby zintenzívnil zmyslové pocity CBT poskytovaním potešenia aj silnej stimulácie bezpečným a kontrolovaným spôsobom.

    Viac informácií:

     

    • Vyper2™ od E-Stim Systems
    • Rozmery: 140 mm x 110 mm x 40 mm (zatvorené bez skrutiek)
    • Otvor: 160 mm x 50 mm
    • Kontaktná plocha: BiPolar 60 mm x 90 mm (na každej strane)
    • Pripojenia: 8x 4mm zásuvky v základni
    • Materiál: Vyper2™ z E-Stim Systems je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ktoré zabezpečujú odolnosť a optimálnu funkčnosť počas elektrostimulácie. Hlavná konštrukcia je vyrobená z leteckého hliníka, ktorý je známy svojou stabilitou a nízkou hmotnosťou. Elektrické kontaktné plochy sú pozlátené, aby sa zabezpečil účinný a bezpečný prenos elektrických impulzov. Prítlačné dosky sú vyrobené z 5 mm hrubého akrylu, tvrdého a priehľadného plastu, ktorý je odolný a vizuálne príťažlivý. V konštrukcii je použitá aj nehrdzavejúca oceľ, ktorá zabezpečuje stabilitu a odolnosť proti korózii. Napokon, neoddeliteľnou súčasťou elektrických funkcií sú na mieru vyrobené dosky s plošnými spojmi (PCB), ktoré sú prispôsobené špecifickým požiadavkám. Kombinácia týchto materiálov robí zo zariadenia Vyper2™ vysokokvalitnú a spoľahlivú voľbu pre každého, kto má záujem o elektrickú stimuláciu v kontexte CBT.
    • DPS (dosky s plošnými spojmi) sú základnými komponentmi modernej elektroniky. Sú to dosky s plošnými spojmi, na ktorých sú namontované a pripojené rôzne elektronické komponenty, ako sú rezistory, kondenzátory a integrované obvody. Dosky s plošnými spojmi tvoria základ pre tieto komponenty a vytvárajú elektrické spojenia, ktoré sú potrebné na fungovanie obvodu. Dosky s plošnými spojmi sa nachádzajú takmer vo všetkých elektronických zariadeniach, od jednoduchých prístrojov až po zložité počítačové systémy.
    • Vyrábajú sa v Spojenom kráľovstve podľa najnovších bezpečnostných predpisov EÚ a Spojeného kráľovstva.
    • S exkluzívnou doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnostné upozornenie: Elektrická stimulácia (e-stim) na erotické potešenie je široko používaná, ale je dôležité uvedomiť si bezpečnostné aspekty. E-Stim nie je vhodný pre osoby s kardiostimulátorom, lekárskymi infúziami, srdcovými ochoreniami alebo počas tehotenstva a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky výrobky od E-Stim Systems výrobkov boli vyvinuté, vyrobené a testované podľa najvyšších štandardov. Kupujúci za ne preberá plnú zodpovednosť.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie
    • MEO je ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Optimal

    Wenn mann darauf steht, ist das Produkt in Verbindung mit einem Estim-Gerät einfach genial. Lässt sich von zart bis sehr hart einstellen. Optimal

      Napíšte vlastnú recenziu

      Vyper2™ - CBT pomocou elektrickej stimulácie - E-Stim Systems

      Vyper2™ - CBT pomocou elektrickej stimulácie - E-Stim Systems

      Vyper2 bol špeciálne vyvinutý pre potreby masochistických mužov a je príslušenstvom CBT pre erotickú elektrostimuláciu. Zariadenie Vyper2 je vybavené 4 pozlátenými elektródami umiestnenými na dvoch kompresných doskách a presne zasahuje nervové body, ktoré sú nevyhnutné pre CBT.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: