Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia - penis a semenníky

Newsletter

Vyper™ XL od E-Stim Systems - E-Stim penis a semenníky

MEO predstavuje Vyper™ XL od E-Stim Systems pokročilý osempólový elektrostimulačný a kompresný systém. Vyper™ XL nadväzuje na úspech Vyper2™ a rozširuje rozsah elektrostimulácie od jemných pocitov až po intenzívnejšie zážitky CBT, ktoré stimulujú penis aj semenníky.

Viac informácií

3770/00

k dispozícii na

Viac informácií

Vyper™ XL od E-Stim Systems: Extrémna elektrostimulácia penisu a semenníkov

MEO predstavuje Vyper™ XL od E-Stim Systems pokročilého osempólového elektrostimulačného a kompresného systému. Vyper™ XL nadväzuje na úspech Vyper2™ a rozširuje rozsah elektrostimulácie od jemných pocitov až po intenzívnejšie zážitky CBT, ktoré stimulujú penis aj semenníky.

Prispôsobené pre väčšie potešenie z elektrostimulácie.

  • Vyper™ XL bol špeciálne navrhnutý podľa potrieb mužov a zaručuje pohodlné a účinné nosenie.
  • Zariadenie vyrobené v Spojenom kráľovstve je vybavené ôsmimi pozlátenými elektrickými kontaktnými plochami rozmiestnenými na štyroch kompresných doštičkách.
  • Keď sa do zariadenia Vyper™ XL vloží vztýčený penis a semenníky, zariadenie dokáže vyvinúť tlak aj vzrušujúce pocity elektrostimulácie.


Elektrostimulácia od jemnej až po intenzívnu:

  • Prístroj Vyper™ XL ponúka spektrum elektrostimulácie penisu a semenníkov od jemného brnenia až po intenzívnejšie pocity, ktoré sú vhodné aj na praktiky CBT.
  • Vďaka ôsmim kontaktným plochám ponúka Vyper™ XL viacero oblastí pre komplexný a rozmanitý zážitok z elektrostimulácie penisu a semenníkov.
  • Upozornenie: Pri príliš silnom stlačení by ste mohli poškodiť niečo veľmi cenné!


Vysokokvalitné materiály pre dlhú životnosť a účinnú elektrostimuláciu:

  • Na rozdiel od zariadení s tenkými plastovými doskami je Vyper™ XL vyrobený z 5 mm hrubých akrylových dosiek, ktoré sú vyrezané laserom a vybavené na mieru vyrobenými obvodmi, aby sa zabezpečila dlhá životnosť a účinné vedenie elektrickej energie.
  • Kontaktné dosky sú pozlátené, čo zvyšuje životnosť aj kvalitu elektrického kontaktu.


Všestranný a používateľsky prívetivý dizajn:

  • Vyper™ XL je navrhnutý s pohodlným otvorom a vzdialenosť medzi dvoma platničkami je nastaviteľná tak, aby sa prispôsobila rôznym veľkostiam penisu.
  • Vysokokvalitné spoje a príslušenstvo zo 4 mm nehrdzavejúcej ocele zaisťujú robustnosť a odolnosť.
  • Vyper™ XL je kompatibilný s jedno- a dvojkanálovými systémami a možno ho pripojiť k elektrostimulačným zariadeniam, ako je MEO SexBox (potrebný adaptér), 2B™ alebo ElectroHelix™ od E-Stim Systems možno pripojiť.


Vyper™ XL od spoločnosti E-Stim Systems: Pokročilá elektrostimulácia penisu a semenníkov.

Vyper™ XL je viac ako len BDSM doplnok, je to kompletný prístroj na elektrostimuláciu penisu a semenníkov. Či už dávate prednosť jemným pocitom, alebo sa chcete ponoriť do sveta CBT, s Vyper™ XL môžete mať bezpečný, prispôsobiteľný a vzrušujúci zážitok. Vďaka svojmu dizajnu s jednoduchou údržbou a vysokokvalitným materiálom je Vyper™ XL spoľahlivým a nevyhnutným doplnkom pre každého, kto si chce rozšíriť svoje elektrostimulačné obzory.

Viac informácií:

  • Vyper™ XL od E-Stim Systems
  • Materiál: Python™ XL od E-Stim Systems je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ktoré zaručujú odolnosť a optimálnu funkčnosť počas elektrostimulácie. Hlavná konštrukcia je vyrobená z leteckého hliníka, ktorý je známy svojou pevnosťou a nízkou hmotnosťou. Elektrické kontaktné plochy sú pozlátené, aby sa zabezpečil efektívny a bezpečný prenos elektrického signálu. Prítlačné dosky sú vyrobené z 5 mm hrubého akrylu, tvrdého a priehľadného plastu, ktorý je odolný a vizuálne príťažlivý. Okrem toho sa na montáž používajú kovania z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sú pevné a odolné voči korózii. Napokon, neoddeliteľnou súčasťou elektrických funkcií sú na mieru vyrobené dosky s plošnými spojmi (PCB), ktoré sú prispôsobené špecifickým požiadavkám. Kombinácia týchto materiálov robí zo zariadenia Vyper2™ vysokokvalitnú a spoľahlivú voľbu pre nadšencov elektrostimulácie.
  • Dosky plošných spojov (PCB) sú základnými komponentmi modernej elektroniky. Sú to dosky s plošnými spojmi, na ktorých sú namontované a pripojené rôzne elektronické komponenty, ako sú rezistory, kondenzátory a integrované obvody. Dosky plošných spojov tvoria fyzickú platformu pre tieto komponenty a poskytujú elektrické spojenia potrebné na fungovanie obvodu. DPS nájdete takmer vo všetkých elektronických zariadeniach, od jednoduchých prístrojov až po zložité počítačové systémy.
  • Vyrobené v súlade s najnovšími bezpečnostnými predpismi EÚ a Spojeného kráľovstva.
  • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-stimulátor nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, nosia kardiostimulátor alebo používajú lekárske infúzne zariadenie, majú problémy so srdcom alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
  • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie
  • MEO je ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Vyper™ XL od E-Stim Systems - E-Stim penis a semenníky

Vyper™ XL od E-Stim Systems - E-Stim penis a semenníky

MEO predstavuje Vyper™ XL od E-Stim Systems pokročilý osempólový elektrostimulačný a kompresný systém. Vyper™ XL nadväzuje na úspech Vyper2™ a rozširuje rozsah elektrostimulácie od jemných pocitov až po intenzívnejšie zážitky CBT, ktoré stimulujú penis aj semenníky.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: