Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia - penis a semenníky

Newsletter

Small Diamond™ Penis Plug z adresy E-Stim Systems

Vysokokvalitný Small Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems bol vyvinutý pre všetkých, ktorí hľadajú alternatívu k bežnej stimulácii močovej trubice. Penisový kolík kombinuje inovatívny dizajn s vysokokvalitnými materiálmi pre výnimočný zážitok z elektrostimulácie.

Viac informácií

3765/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Small Diamond™ Penis Plug od spoločnosti E-Stim Systems: Presnosť sa snúbi s potešením!

    Vysokokvalitný Small Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems bol vyvinutý pre každého, kto hľadá alternatívu ku konvenčnej stimulácii močovej trubice. Penisový kolík kombinuje inovatívny dizajn s vysokokvalitnými materiálmi pre výnimočný zážitok z elektrostimulácie.

    Jedinečný dizajn a pohodlné nosenie:

    • Small Diamond™ Penis Plug je dlhý 55 mm a má štíhly driek s dĺžkou 5,65 mm.
    • Jeho diamantová hlavica s priemerom 7,5 mm v najširšom bode zaručuje nielen príťažlivý vzhľad, ale aj pohodlné a stimulujúce zavedenie penisového kolíka.
    • Penisový kolík je vyrobený z leteckého hliníka, je ľahký a odolný, čo zaručuje dlhú životnosť a jednoduchú manipuláciu.
    • Zrkadlovo hladký povrch a zaoblená špička umožňujú ľahké zavedenie do močovej trubice, zatiaľ čo kónický driek penisového kolíka sa jemne rozširuje a udržiava penisový kolík v správnej polohe.
    • Každý penisový kolík má na hlave špeciálne rebrovanie, ktoré zlepšuje uchopenie aj mokrými prstami a zlepšuje pocit počas používania.
    • Penisový kolík je vybavený 4 mm štandardným pripojením na hlavici a je kompatibilný s elektrostimulačnými zariadeniami od spoločnosti E-Stim-Systems.


    Jednoduché čistenie a starostlivosť:

    • Čistenie je mimoriadne jednoduché: stačí čistiť horúcou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo použiť sprej INSTACLEAN od MEO. Keďže je penisový kolík vyrobený z hliníka, možno ho na úplnú sterilizáciu vyvariť.
    • Pred uskladnením sa uistite, že je penisový kolík úplne suchý.
    • E-Stim Systems poskytuje doživotnú záruku na každý penisový kolík.


    Príprava na optimálny zážitok:

    • Vzhľadom na charakter stimulácie močovej trubice je kľúčová čistota. Preto penisový kolík očistite bezprostredne pred použitím.
    • Na zvýšenie komfortu používania použite lubrikačný gél MEO VeryDeep, ktorý bol špeciálne vyvinutý na takéto aktivity.


    Small Diamond™ Penis Plug od spoločnosti E-Stim Systems: Skutočný skvost na stimuláciu močovej trubice

    Small Diamond™ Penis Plug je viac než len sexuálna hračka pre močovú trubicu; je to symbol záväzku E-Stim Systems na kvalitu, pohodlie a stimulačný dizajn. Či už skúmate stimuláciu močovej trubice prvýkrát, alebo ste skúsený milovník tejto praktiky, tento penisový kolík ponúka jedinečný a príjemný zážitok a je nevyhnutnou súčasťou vašej zbierky erotických hračiek na elektrostimuláciu.

    Viac informácií:

    • Penis plug Small Diamond™ od E-Stim Systems
    • Rozmery Priemer hriadeľa 5,65 mm, priemer hlavice 7,5 mm, priemer základne 24,5 mm, celková dĺžka 55 mm, dĺžka zavedenia 44 mm, hmotnosť 17 g
    • Pripojenie: 4 mm
    • Materiál: hliník
    • Keďže ide o jednopólovú elektródu, je potrebná druhá elektróda.
    • Uretrálna E-Stim, známa aj ako uretrálna elektrostimulácia, je špecializovaná forma elektrostimulácie používaná na stimuláciu močovej trubice. Táto jedinečná forma stimulácie využíva elektrické impulzy na vytvorenie senzorickej alebo sexuálnej stimulácie v tejto citlivej oblasti tela. To, čo robí uretrálnu elektrostimuláciu takou špeciálnou, je jedinečný spôsob, akým sú elektrické impulzy vedené do močovej trubice, aby vytvárali dych vyrážajúce pocity. Robí sa to pomocou špeciálnych elektród, ktoré sa zavádzajú do močovej trubice a dodávajú jemné elektrické impulzy. Elektrické impulzy môžu spôsobiť rôzne pocity, od mierneho brnenia až po intenzívnejšie pulzovanie alebo pichanie. Silu a intenzitu elektrických impulzov možno prispôsobiť prostredníctvom elektrostimulačného zariadenia tak, aby vyhovovali osobným preferenciám a zabezpečili príjemný zážitok. Elektrostimulácia uretry môže sexuálnej stimulácii dodať nový rozmer. Elektrostimulácia uretry môže viesť k vzrušujúcim pocitom a intenzívnejším orgazmom u mužov aj žien.
    • Vyrobené v súlade s najnovšími bezpečnostnými predpismi EÚ a Spojeného kráľovstva.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-stimulátor nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, nosia kardiostimulátor alebo používajú lekárske infúzne zariadenie, majú srdcové ochorenia alebo sú tehotné a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie
    • MEO je ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.



    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Excellent

    It's very intense and a nice size.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Small Diamond™ Penis Plug z adresy E-Stim Systems

      Small Diamond™ Penis Plug z adresy E-Stim Systems

      Vysokokvalitný Small Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems bol vyvinutý pre všetkých, ktorí hľadajú alternatívu k bežnej stimulácii močovej trubice. Penisový kolík kombinuje inovatívny dizajn s vysokokvalitnými materiálmi pre výnimočný zážitok z elektrostimulácie.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: