Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Veľké elektrické vajce od E-Stim Systems

Spoločnosť MEO hrdo predstavuje veľké elektrické vajce, najväčšieho člena novej rodiny elektrických vajec od E-Stim Systems. Veľké elektrické vajíčko je určené pre tých, ktorí chcú naozaj intenzívnu análnu alebo vaginálnu stimuláciu

Viac informácií

3784/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Veľké elektrické vajíčko od E-Stim Systems: Dokonalý zážitok z análnej elektrostimulácie.

    MEO hrdo predstavuje veľké elektrické vajíčko, najväčšieho člena novej rodiny elektrických vajíčok od E-Stim Systems E-Stim Systems. Veľké elektrické vajíčko je určené pre tých, ktorí chcú skutočne intenzívnu análnu alebo vaginálnu stimuláciu!

    Objavte vzrušujúce možnosti análnej alebo vaginálnej elektrostimulácie s elektrickým vajíčkom od E-Stim Systems:

    S elektrickými vajíčkami od E-Stim Systems elektrostimulačná technológia sa stretáva s čistým sexom. K dispozícii sú tri veľkosti - malé, stredné a veľké - každé elektro vajíčko je navrhnuté pre jedinečný zážitok. Vaginálna a análna elektrostimulácia poskytujú jedinečný zmyselný zážitok, ktorý sa výrazne líši od bežných metód sexuálnej stimulácie. Pri vaginálnej elektrostimulácii sa elektrické impulzy jemne zameriavajú na vnútorné nervové zakončenia a vytvárajú hlboký, dlhotrvajúci pocit, ktorý bežné sexuálne hračky, ako sú vibrátory alebo dildá, často nedokážu vyvolať. Tento typ stimulácie môže viesť k veľmi intenzívnym orgazmom. Na druhej strane sa análna elektrostimulácia zameriava na nervové zakončenia v okolí konečníka. Elektrické impulzy stimulujú tieto citlivé oblasti a vytvárajú pocity od mierneho mravčenia až po silné rytmické impulzy. To môže výrazne zvýšiť sexuálne potešenie, najmä pre tých, ktorí si chcú čo najlepšie vychutnať stimuláciu prostaty. Je známe, že elektrostimulácia prostaty môže vyvolať intenzívny orgazmus celého tela. Všetky metódy análnej a vaginálnej elektrostimulácie ponúkajú vysoký stupeň kontroly a prispôsobenia vďaka elektrostimulačným zariadeniam od E-Stim Systems ponúkajú vysoký stupeň kontroly a prispôsobenia, ktoré možno prispôsobiť osobným preferenciám. Používatelia tak môžu experimentovať s rôznymi intenzitami a vzormi elektrostimulácie. To môže viesť k hlbšiemu pochopeniu osobných bodov rozkoše a objavovaniu doteraz neznámych erotogénnych zón. Ak to zhrnieme, vaginálna aj análna elektrostimulácia je inovatívny spôsob, ako zvýšiť sexuálne potešenie a umožniť zážitky v nových oblastiach pocitov a intimity.

    Nie je potrebný žiadny ďalší kábel!

    Elektrické vajíčko je vybavené približne 1,5 m dlhým káblom s 3,5 mm jack konektorom, takže nie sú potrebné žiadne ďalšie káble. Keďže z elektrického vajíčka nevyčnieva žiadna zástrčka, je to ideálna elektróda na diskrétne užívanie si erotickej elektrostimulácie pod oblečením počas dňa.

    Optimalizovaný dizajn na pohodlné používanie:

    • Elektrické vajíčko má jedinečný dizajn s izolačným krúžkom, ktorý oddeľuje dve vysoko leštené polovice na účinnú bipolárnu stimuláciu.
    • Hladký tvar elektrického vajíčka uľahčuje jeho zavádzanie a je rovnako vhodný na vaginálnu aj análnu stimuláciu.


    Kvalita a záruka:

    • Rovnako ako pri všetkých prémiových elektródach od E-Stim Systems electro Egg sa aj na túto elektródu vzťahuje jedinečná doživotná záruka E-Stim Systems (okrem káblov), ktorá zaručuje kvalitu a spoľahlivosť.


    Špecifikácie:

    • Rozmery: 73 mm dĺžka, 50 mm priemer
    • Hmotnosť: 301 gramov


    Integrované pripojenie pre väčšie pohodlie:

    • Elektrické vajíčko sa dodáva s približne 1,5 metra dlhým, trvalo pripojeným káblom s 3,5 mm jack konektorom na priame pripojenie k elektrostimulačným zariadeniam od E-Stim Systems dodávané.


    Jednoduché čistenie:

    • Jednoducho vyčistite teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo sprejom VERYCLEAN. Utrite do sucha, nepoužívajte agresívne čistiace prostriedky a neponárajte do tekutín.
    • Elektrické vajíčko nie je určené na rozoberanie kvôli čisteniu.


    Príprava a správne mazivo:

    • Pre optimálnu funkciu by sa malo používať mazivo ESHOCK na báze vody, aby sa zabezpečilo ľahké vkladanie a čo najlepšia elektrická vodivosť.
    • Vyhnite sa lubrikantom na báze silikónu alebo hybridov a upozorňujeme, že kondómy nie sú kompatibilné s elektródami E-Stim Systems nie sú kompatibilné.


    Veľké elektrické vajíčko od E-Stim Systems: Zažite elektrostimuláciu ako nikdy predtým!

    Elektrické vajíčko od E-Stim Systems je viac než len veľká elektróda; je to záväzok k hlbokej, absolútne uspokojujúcej elektrostimulácii. Veľké elektrické vajíčko je ideálne pre tých, ktorí chcú posunúť hranice rozkoše, a ponúka bezkonkurenčný zážitok z hľadiska veľkosti a pocitu.

    Viac informácií:

    • Veľké elektrické vajíčko od E-Stim Systems
    • Rozmery: dĺžka 73 mm, priemer 50 mm
    • Hmotnosť: 301 gramov
    • Elektrické vajíčko NIE JE určené na rozoberanie na účely čistenia.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Výrobca poskytuje doživotnú záruku.
    • Vyrobené podľa najnovších bezpečnostných predpisov EÚ a Veľkej Británie.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si bezpečnostné otázky s ňou spojené. E-stimulátor nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: líder v oblasti BDSM a elektrostimulácie!
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr geil

    Dieses Estim-Ei von MEO habe ich mit 2 verschiedenen Geräten ausprobiert: Einmal mit der SexBox von MEO und einmal mit einem anderen billigen Reizstromgerät speziell für den 'erotischen Einsatz'. Beide fühlen sich sehr interessant an - aber die SexBox von MEO hat mehr... Kraft ;) - Was sich in der Hand für mich sehr unangenehm anfühlt (habe ich mit Ei + Gleitgel vor dem eigentlichen Einsatz getestet), fühlt sich anal ganz anders an - nämlich total geil. Das Tolle ist, dass man mit verschiedenen Programmen spielen kann.

      Hodnotenie 

      Electro Egg

      Master Wolf's last night for the first time with this slave used your Electro Egg. The feeling the Master gave this slave with it was the greatest feeling that this slave has ever felt. As Master adjusted the different levels, the feeling of amazing throbbing, pulsing and vibration to control slave's prostate, sent slave, into areas of pleasure that this slave had never felt before. Would like to thank those who came up with this item for a Dom to use on their subs, and recommend those that are into this type of play have this item on they play list, for both the Dom's and the subs will get much enjoyment from the Electro Egg by MEO. PS It is also very easy to clean!

        Napíšte vlastnú recenziu

        Veľké elektrické vajce od E-Stim Systems

        Veľké elektrické vajce od E-Stim Systems

        Spoločnosť MEO hrdo predstavuje veľké elektrické vajce, najväčšieho člena novej rodiny elektrických vajec od E-Stim Systems. Veľké elektrické vajíčko je určené pre tých, ktorí chcú naozaj intenzívnu análnu alebo vaginálnu stimuláciu

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: