Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Stredné elektrické vajce od E-Stim Systems

Vítame stredne veľké, úplne nové elektrické vajce od spoločnosti E-Stim Systems. Hoci je priemer väčší len o 8 mm, táto malá zmena robí stredné elektrické vajíčko 2,5-krát väčším. Vďaka tomu sa v análnom otvore cíti oveľa lepšie a poskytuje viac skvelého pocitu z elektrostimulácie.

Viac informácií

3783/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stredne veľké elektrické vajíčko od E-Stim Systems: väčšie pre ešte väčšiu stimuláciu a ešte väčšie uspokojenie.

    Vítame stredne veľké, úplne nové elektrické vajíčko od E-Stim Systems E-Stim Systems. Rovnako krásne ako malé elektrické vajíčko, ale s červeným izolačným krúžkom oddeľujúcim dve leštené polovice vajíčka a výrazne väčšie ako jeho malý brat. Ale o koľko väčšie? Priemer je väčší len o 8 mm, ale táto malá zmena robí stredné elektrické vajíčko 2,5-krát väčším. Vďaka tomu sa v análnom otvore cíti oveľa lepšie a poskytuje viac skvelého pocitu z elektrostimulácie.

    Objavte vzrušujúce možnosti análnej alebo vaginálnej elektrostimulácie s elektrovajíčkom od spoločnosti E-Stim Systems:

    S elektrovajíčkami od E-Stim Systems pokročilá technológia elektrostimulácie sa stretáva s čistým sexom. K dispozícii sú tri veľkosti - malá, stredná a veľká - každé elektro vajíčko je navrhnuté pre jedinečný zážitok. Vaginálna a análna elektrostimulácia poskytujú jedinečný zmyselný zážitok, ktorý sa výrazne líši od bežných metód sexuálnej stimulácie. Pri vaginálnej elektrostimulácii sa elektrické impulzy jemne zameriavajú na vnútorné nervové zakončenia a vytvárajú hlboký, dlhotrvajúci pocit, ktorý bežné sexuálne hračky, ako sú vibrátory alebo dildá, často nedokážu vyvolať. Tento typ stimulácie môže viesť k veľmi intenzívnym orgazmom. Na druhej strane sa análna elektrostimulácia zameriava na nervové zakončenia v okolí konečníka. Elektrické impulzy stimulujú tieto citlivé oblasti a vytvárajú pocity od mierneho mravčenia až po silné rytmické impulzy. To môže výrazne zvýšiť sexuálne potešenie, najmä pre tých, ktorí si chcú čo najlepšie vychutnať stimuláciu prostaty. Je známe, že elektrostimulácia prostaty môže vyvolať intenzívny orgazmus celého tela. Všetky metódy análnej a vaginálnej elektrostimulácie ponúkajú vysoký stupeň kontroly a prispôsobenia vďaka elektrostimulačným zariadeniam od E-Stim Systems ponúkajú vysoký stupeň kontroly a prispôsobenia, ktoré možno prispôsobiť osobným preferenciám. Používatelia tak môžu experimentovať s rôznymi intenzitami a vzormi elektrostimulácie. To môže viesť k hlbšiemu pochopeniu osobných bodov rozkoše a objavovaniu doteraz neznámych erotogénnych zón. Ak to zhrnieme, vaginálna aj análna elektrostimulácia je inovatívny spôsob, ako zvýšiť sexuálne potešenie a umožniť zážitky v nových oblastiach pocitov a intimity.

    Nie je potrebný žiadny ďalší kábel!

    Elektrické vajíčko je vybavené približne 1,5 m dlhým káblom s 3,5 mm jack konektorom, takže nie sú potrebné žiadne ďalšie káble. Keďže z elektrického vajíčka nevyčnieva žiadna zástrčka, je to ideálna elektróda na diskrétne užívanie si erotickej elektrostimulácie pod oblečením počas dňa.

    Optimalizovaný dizajn na pohodlné používanie:

    • Elektrické vajíčko má jedinečný dizajn s izolačným krúžkom, ktorý oddeľuje dve vysoko leštené polovice na účinnú bipolárnu stimuláciu.
    • Hladký tvar elektrického vajíčka uľahčuje jeho zavádzanie a je rovnako vhodný na vaginálnu aj análnu stimuláciu.


    Kvalita a záruka:

    • Rovnako ako pri všetkých prémiových elektródach od E-Stim Systems electro Egg sa aj na túto elektródu vzťahuje jedinečná doživotná záruka E-Stim Systems (okrem káblov), ktorá zaručuje kvalitu a spoľahlivosť.


    Špecifikácie:

    • Rozmery: 60 mm dĺžka, 38 mm priemer
    • Hmotnosť: 153 g


    Integrované pripojenie pre väčšie pohodlie:

    • Elektrické vajíčko sa dodáva s približne 1,5 m dlhým, trvalo pripojeným káblom s 3,5 mm jack konektorom na priame pripojenie k elektrostimulačným zariadeniam od E-Stim Systems dodávané.


    Jednoduché čistenie:

    • Jednoducho vyčistite teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo sprejom VERYCLEAN. Utrite do sucha, nepoužívajte agresívne čistiace prostriedky a neponárajte do tekutín.
    • Elektrické vajíčko nie je určené na rozoberanie kvôli čisteniu.


    Príprava a správne mazivo:

    • Pre optimálnu funkciu by sa malo používať mazivo ESHOCK na báze vody, aby sa zabezpečilo ľahké vkladanie a čo najlepšia elektrická vodivosť.
    • Vyhnite sa lubrikantom na báze silikónu alebo hybridov a upozorňujeme, že kondómy nie sú kompatibilné s elektródami E-Stim Systems nie sú kompatibilné.


    Stredne veľké elektrovajíčko od E-Stim Systems: Výrazné zvýšenie pôžitku z elektrostimulácie!

    Stredne veľké elektrovajíčko od E-Stim Systems ponúka intenzívnejší a plnší zážitok z elektrostimulácie. Väčšia veľkosť poskytuje hlbší pocit a je ideálnou voľbou pre každého, kto chce ešte viac zvýšiť svoj zážitok z elektrostimulácie.

    Viac informácií:

    • Stredné elektrovajíčko od E-Stim Systems
    • Rozmery: dĺžka 60 mm, priemer 38 mm
    • Hmotnosť: 153 g
    • Elektrovajíčko NIE JE určené na rozoberanie na účely čistenia.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Podporené doživotnou zárukou výrobcu.
    • Vyrobené podľa najnovších bezpečnostných predpisov EÚ a Veľkej Británie.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-stimulátor nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: líder v oblasti BDSM a elektrostimulácie!
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Volle Sterne

    Ich kann dieses Ei von MEO wirklich empfehlen. Habe schon einige getestet und alle weggeschmissen, da entweder nicht bi-polar oder sonst mit schlechter Durchflussstärke. Außerdem ist es sehr leicht zu reinigen und gleitet gut mit dem passenden Gleitgel. Das Ei bleibt auch drin und rutscht nicht wieder raus wie oft bei anderen Billigprodukten. Aus meiner Sicht sehr empfehlenswert - volle Sterne.

      Hodnotenie 

      The egg is amazing

      The egg is amazing. Feels like someone is pounding your hole good.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Stredné elektrické vajce od E-Stim Systems

        Stredné elektrické vajce od E-Stim Systems

        Vítame stredne veľké, úplne nové elektrické vajce od spoločnosti E-Stim Systems. Hoci je priemer väčší len o 8 mm, táto malá zmena robí stredné elektrické vajíčko 2,5-krát väčším. Vďaka tomu sa v análnom otvore cíti oveľa lepšie a poskytuje viac skvelého pocitu z elektrostimulácie.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: