Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Fistingový gél

Newsletter

J-JELLY Lubrikant na extrémne sexuálne praktiky

Nový

J-JELLY je dokonalý lubrikant pre výnimočný zážitok pri extrémnom sexe. Tento lubrikant pripravený na použitie, založený na osvedčenom prášku J-Lube, ponúka všetko, čo potrebujete, aby ste prekročili svoje vlastné fyzické limity. Ideálny na sexuálne praktiky, ako je vaginálny alebo análny sex fisting a ako lubrikant pri používaní súložného stroja.

Viac informácií

3736/240

24,90 €

103,75 €/L

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

Viac informácií

J-JELLY je dokonalý lubrikant pre výnimočný zážitok pri extrémnom sexe. Tento lubrikant pripravený na použitie, založený na osvedčenom prášku J-Lube, ponúka všetko, čo potrebujete, aby ste prekročili svoje vlastné fyzické limity. Ideálny na sexuálne praktiky, ako je vaginálny alebo análny sex fisting a ako lubrikant pri používaní súložného stroja. J-JELLY vám umožní nechať obyčajné veci za sebou a poskytne vám nezabudnuteľné zážitky.

 

Vďaka konzistencii, ktorá je klzká, hustá a zároveň neuveriteľne hladká, je ideálny na použitie s veľmi veľkými penismi J-JELLY ideálny na použitie s veľmi veľkými vibrátormi alebo na fisting. Či už sólo alebo vo dvojici - s J-JELLY každý zážitok bude úchvatne horúci.

 

Najdôležitejšie vlastnosti J-JELLY:

 

  • J-JELLY je založený na hotovom prášku J-Lube.
  • J-JELLY je veľmi viskózny a extrémne klzký.
  • J-JELLY znižuje trenie a minimalizuje riziko poranenia počas extrémnych sexuálnych praktík.
  • J-JELLY ľahko sa používa vďaka praktickému flip-top uzáveru.
  • J-JELLY je bez zápachu a chuti, nemastí a nefarbí.
  • J-JELLY je kompatibilný s latexom, silikónom a všetkými sexuálnymi hračkami.
  • J-JELLY je pripravený na okamžité použitie bez nutnosti miešania J-Lube prášku.
  • J-JELLY maximalizuje pôžitok s veľkými vibrátormi alebo počas sexu so šukacím strojčekom.
  • J-JELLY možno kedykoľvek reaktivovať vodou.

 

Odporúča sa na extrémnejšie sexuálne aktivity, účinný a ľahko použiteľný.

 

J-JELLY je lubrikant, ktorý bol pôvodne vyvinutý v USA na veterinárne použitie. Pôvodný výrobok "J-Lube" je prášok, ktorý sa zmieša s vodou a vytvorí klzký lubrikant podobný gélu. J-Lube môže byť podľa potreby hustý alebo riedky.

 

Prečo je J-JELLY nepostrádateľný pri tvrdších praktikách, ako je vaginálny alebo análny fisting?

 

Odpoveď spočíva v hustej konzistencii J-JELLYktorá je nevyhnutná na bezpečné a pohodlné prenikanie do telesných otvorov. J-JELLY znižuje trenie, a tým minimalizuje riziko poranenia, čo je dôležité najmä pri intenzívnejších sexuálnych praktikách, ako je vaginálny alebo análny fisting.

 

Fľaštička s objemom 237 ml poskytuje dostatok lubrikantu na mnoho vášnivých hodín. A jednoduchá manipulácia vďaka praktickému flip-top uzáveru zaručuje, že sa môžete plne sústrediť na svoje potešenie.

 

J-JELLY je viac ako len lubrikant, je odpoveďou na hľadanie bezstarostného, kvalitného a účinného riešenia pre všetky extrémne sexuálne praktiky. J-JELLY je bez zápachu, chuti, nemastný a nezanecháva škvrny. Skladá sa zo starostlivo vybraných zložiek, je J-JELLY kompatibilný s latexom, silikónom a všetkými typmi sexuálnych hračiek, čo z neho robí univerzálny lubrikant v každej zbierke sexuálnych hračiek.

 

Pre tých, ktorí chcú vziať miešanie do vlastných rúk, je tu vždy J-Lube prášok. Ak však máte radi jednoduché a pohodlné J-JELLY je ideálnou voľbou hustý gél, ktorý je pripravený na okamžité použitie.

 

J-JELLY j-Lube nie je len lubrikant, je to vstupenka k novým, uspokojujúcim zážitkom, ktoré posunú vaše hranie na novú úroveň. Či už s veľkými vibrátormi, fisting alebo pri sexe so šukacím strojom, J-JELLY odvádza vynikajúcu prácu a vytvára extrémne klzkú vrstvu na akomkoľvek povrchu, aby maximalizoval potešenie.

 

Ako lubrikant na báze vody môže J-JELLY časom vyschnúť, ale to nie je problém: stačí naniesť viac alebo reaktivovať niekoľkými kvapkami vody a pokračovať. Hustý lubrikant si zamilujete J-JELLY ktoré priľne k pokožke alebo sexuálnej hračke, kým sa teplom nestane redším a klzkejším. Vďaka jeho vo vode rozpustným vlastnostiam možno zvyšky po uspokojení ľahko odstrániť.

 

Odporúčame J-JELLY každému, kto hľadá hustejší, účinný a ľahko použiteľný lubrikant, ktorý bol špeciálne vyvinutý na náročné sexuálne aktivity. Vyskúšajte ho a zažite, ako J-JELLY Urobí vaše intímne chvíle nezabudnuteľnými!

 

Viac informácií:

 

  • J-JELLY Lubrikant na extrémne sexuálne praktiky
  • Extrémne klzký, hustý a zároveň neuveriteľne hladký.
  • Ideálny na použitie s veľkými vibrátormi, na fisting (análny aj vaginálny) alebo na použitie so sexuálnymi strojčekmi.
  • Vhodný aj na pohlavný styk (análny aj vaginálny)!
  • Vydrží dlhšie ako mnohé iné lubrikanty.
  • Zloženie (INCI): propylparahydroxybenzoát, metylparahydroxybenzoát
  • Obsah: 237 ml
  • Tu je niekoľko ďalších informácií o prášku J-Lube: Z jednej fľaše J-Lube vznikne približne jedenásť litrov lubrikantu. Jedinou nevýhodou je, že lubrikant si musíte pripraviť pred sexom. Ak si podobne ako my radšej vezmete fľaštičku lubrikantu a jednoducho sa do toho pustíte, je to J-JELLY je lepšou voľbou, pretože sa dodáva vopred namiešaný.
  • MEO je ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

J-JELLY Lubrikant na extrémne sexuálne praktiky

J-JELLY Lubrikant na extrémne sexuálne praktiky

J-JELLY je dokonalý lubrikant pre výnimočný zážitok pri extrémnom sexe. Tento lubrikant pripravený na použitie, založený na osvedčenom prášku J-Lube, ponúka všetko, čo potrebujete, aby ste prekročili svoje vlastné fyzické limity. Ideálny na sexuálne praktiky, ako je vaginálny alebo análny sex fisting a ako lubrikant pri používaní súložného stroja.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

19 ostatné položky v rovnakej kategórii: