Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Fistingový gél

Newsletter

Boy Butter Fistingový lubrikant - Original Formula - Fľaštička na stláčanie

Už čoskoro  Ponuka

Lubrikant na fisting známy svojou hladkou konzistenciou Boy Butter sa tradične predáva v nádobke. Teraz ho MEO ponúka aj v praktickej stláčacej fľaštičke! Tá umožňuje hygienickejšie dávkovanie lubrikantu na fisting, a preto je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí chcú pri jeho používaní väčšiu hygienu a pohodlie.

Viac informácií

29,90 €


-20%

23,92 €

plus náklady na dopravu

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Lubrikant na fisting známy svojou hladkou konzistenciou Boy Butter sa tradične predáva v nádobke. Teraz ho MEO ponúka aj v praktickej stláčacej fľaštičke! Tá umožňuje hygienickejšie dávkovanie lubrikantu na fisting, a preto je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí chcú pri jeho používaní väčšiu hygienu a pohodlie. Okrem toho Boy Butter v stláčacej fľaštičke ponúka rovnaké osvedčené výhody ako Boy Butter Original Formula - rovnaká kvalita, nový formát!

    Objavte Boy Buttervysokokvalitný lubrikant vyrobený z rastlinných olejov. Špeciálne vyvinuté pre fisting je mimoriadne hladký, porovnateľný s tekutým maslom a umožňuje bez námahy preniknúť do všetkých otvorov! Obohatený o zložky ako kokosový olej a silikón Boy Butter pre príjemný pocit počas fisting.

    Nepostrádateľný, keď ho spoznáte: Boy Butter lubrikant na fisting, ktorý nanovo definuje všetky štandardy!

    Análny fisting si vyžaduje použitie kvalitného lubrikantu, ako je Boy Butter. Bez tohto lubrikantu môže byť zážitok nielen nepríjemný, ale aj zdraviu nebezpečný. Na rozdiel od vagíny alebo úst totiž análny otvor neprodukuje žiadny prirodzený lubrikant. Lubrikant je preto fisting lubrikant nevyhnutný, aby sa minimalizovalo trenie a predišlo sa možným poraneniam.

    Boy Butter je výborným lubrikantom na análny fisting. Vďaka svojej báze rastlinného oleja ponúka výnimočne hladkú textúru pripomínajúcu roztopené maslo. To umožňuje hladké kĺzanie a zároveň ponúka väčšiu bezpečnosť pri análnom fistingu fisting. Okrem toho kokosový olej a silikón v zložení zvlhčujú, a tým podporujú pružnosť

    . Ďalšou výhodou Boy Butter je jeho dlhotrvajúca lubrikačná schopnosť. Na rozdiel od mnohých iných lubrikantov nie je potrebné lubrikant počas dlhších fistingových sedení neustále nanášať, pretože zostáva trvalo lubrikovaný. Ďalšou rozhodujúcou výhodou oproti iným lubrikantom na báze oleja je rozpustnosť vo vode Boy Butter. Boy Butter preto sa dá ľahko a jednoducho zmyť teplou vodou.

    Budete prekvapení, aký je tento lubrikant neuveriteľne účinný!

    Zložky ako kokosový olej a silikón v Boy Butter poskytujú výnimočný kĺzavý efekt, ktorý uľahčuje zasunutie ruky alebo päste do konečníka a zlepšuje pocit. Vďaka krémovej konzistencii sa nielen ľahko nanáša, ale aj rovnomerne rozotiera. Na rozdiel od mnohých iných fisting Lubrikantov, zostáva Boy Butter presne tam, kde je to potrebné, a nekvapká.

    Prečo je Boy Butter váš nový lubrikant, ktorý musíte mať!

    Original Formula z Boy Butter je zloženie na báze kokosového oleja, ktoré je homogenizované do nádherne krémového osobného lubrikantu. Pri kontakte s pokožkou sa lubrikant stáva priehľadným a zaujme svojou dlhotrvajúcou lubrikačnou schopnosťou, ktorá si v ničom nezadá s lubrikantmi na fisting na báze silikónu. Boy Butter je veľmi jemný a ľahký a zaručuje optimálnu lubrikáciu pri každom použití. Okrem toho je Boy Butter bezpečný na konzumáciu, nie je toxický a dá sa ľahko odstrániť z pokožky a textílií vodou. Či už na relaxačné masáže alebo všetky druhy análnych radovánok - vždy je tou správnou voľbou Boy Butter je vždy tou správnou voľbou.

    Boy Butter vo fľaštičke so stláčadlom na prvý pohľad:

    • 100 % rastlinný a vegánsky.
    • Super hladký, ideálny na fistingové aktivity.
    • Ľahko sa čistí - rozpustný vo vode napriek tomu, že je na olejovej báze.
    • Dlhotrvajúci lubrikačný účinok.
    • Vyživujúce zložky, ako je kokosový olej a silikón, rozmaznávajú pokožku.
    • Nie je kompatibilný s latexovými kondómami.
    • Jedlé a bez toxínov.
    • Kompatibilný so silikónovými sexuálnymi hračkami.
    • Ideálny na všetky formy análneho sexu.
    • Vyrobené v USA z vysokokvalitných prírodných zložiek.


    Čo robí Boy Butter také výnimočné? Napriek tomu, že je na báze oleja Boy Butter rozpustný vo vode, a preto sa dá ľahko opláchnuť teplou vodou. Ale pozor! Boy Butter nie je kompatibilný s kondómami. Ak si ceníte bezpečný sex, odporúčame vám Aquameo, lubrikant na báze vody.

    Viac informácií:

    • fisting Boy Butter Original Formula
    • V praktickej fľaštičke so stláčadlom
    • K dispozícii v 3 veľkostiach: Boy Butter Pôvodná 266 ml / 9 fl.oz. a Boy Butter Original 739 ml / 25 fl.oz.
    • Pozn: Boy Butter nie je kompatibilný s latexovými kondómami, ale môže sa používať s kondómami z iných materiálov.
    • Zloženie (INCI): čiastočne hydrogenované rastlinné oleje, glycerín, polysorbát 60, tokoferyl acetát, glyceryl stearát, fenyl trimethicon.
    • Všetky Boy Butter Sú zodpovedne vyrobené z najkvalitnejších prírodných a vegánskych zložiek.
    • Vyrobené v USA.
    • MEO a Boy Butter sú dve známe značky v oblasti lubrikantov a sexuálneho zdravia. Obe spoločnosti ponúkajú rôzne produkty vrátane lubrikantov na báze oleja a vody, ako napr Boy Butter a Aquameo.
    • MEO a vďačia za svoju povesť Boy Butter nielen vysokej kvalite svojich výrobkov, ale aj svojmu záväzku k bezpečnosti výrobkov a spokojnosti zákazníkov. Spoločnosti si uvedomujú špeciálne potreby svojich zákazníkov, čo sa odráža v rozmanitosti výrobkov, ktoré ponúkajú.
    • MEO je ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Cool

    Très bon produit

      Hodnotenie 

      5 stars

      Very slippery once warmed up! Easy to clean under water.

        Hodnotenie 

        Favorite Lube

        I do not use any other type of lube and usually buy this at a local sexual health store. However, they can't always keep it in stock, so I decided to buy from MEO.
        This product doesn't stain, doesn't get sticky or sticky, and has no fragrance. It's perfect for my activities in the bedroom - alone or with others.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Boybutter ist ein geiles Zeug!

        Boybutter ist ein geiles Zeug! Sparsam und unglaublich langanhaltend.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Boy Butter Fistingový lubrikant - Original Formula - Fľaštička na stláčanie

          Boy Butter Fistingový lubrikant - Original Formula - Fľaštička na stláčanie

          Lubrikant na fisting známy svojou hladkou konzistenciou Boy Butter sa tradične predáva v nádobke. Teraz ho MEO ponúka aj v praktickej stláčacej fľaštičke! Tá umožňuje hygienickejšie dávkovanie lubrikantu na fisting, a preto je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí chcú pri jeho používaní väčšiu hygienu a pohodlie.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          19 ostatné položky v rovnakej kategórii: