Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Fistingový gél

Newsletter

Slam Dunk Unscented - fisting Mazivo

Nový

Lubrikant bez vône od Slam Dunk ponúka všetky výhody pôvodnej verzie Slam Dunkale neobsahuje klinčekový olej. Slam Dunk Unscented bol špeciálne vyvinutý pre tých, ktorí sa chcú zaobísť bez špeciálnej vône bez toho, aby obetovali stimulačný účinok počas análneho styku alebo fisting stimulačného účinku pri análnom sexe. Vyrobený v USA, je Slam Dunk Unscented ideálny na extrémnejšie sexuálne

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Lubrikant bez vône od Slam Dunk ponúka všetky výhody pôvodnej verzie Slam Dunkale neobsahuje klinčekový olej. Slam Dunk Unscented bol špeciálne vyvinutý pre tých, ktorí sa chcú zaobísť bez špeciálnej vône bez toho, aby obetovali stimulačný účinok počas análneho styku alebo fisting stimulačného účinku pri análnom sexe. Vyrobený v USA, je Slam Dunk Unscented ideálny na extrémnejšie sexuálne praktiky.

    Slam Dunk Unscented jedinečné zloženie tohto lubrikantu ho odlišuje od ostatných lubrikantov na fisting na trhu a ponúka dlhotrvajúcu lubrikáciu bez vysychania - čo je jednoznačná výhoda oproti bežným lubrikantom na báze vody. Okrem toho je Slam Dunk Unscented sa po použití ľahšie zmýva ako väčšina lubrikantov na báze oleja.

    Slam Dunk Unscented - Lubrikačný gél: fisting

    • Špeciálne vyvinutý na intenzívny análny sex a fisting vyvinutý.
    • Ponúka všetky výhody Slam Dunk Originalale bez vône klinčekového oleja.
    • Pôsobí ako dokonalá zmes J-Lube a Crisco.
    • Dlhotrvajúca lubrikácia bez rizika vysychania - jednoznačná výhoda oproti mnohým lubrikantom na báze vody.
    • Ľahšie sa čistí ako väčšina mazív na báze oleja.
    • Umožňuje maximálnu stimuláciu a potešenie pre oboch partnerov bez znecitlivujúceho pocitu.
    • K dispozícii v rôznych veľkostiach, ktoré vyhovujú všetkým potrebám.
    • Poznámka: Nie je vhodný pre latexové kondómy.
    • Vysokokvalitné zložky bez vône pre príjemný zážitok.


    Slam Dunk Unscented je ideálnym lubrikantom pre fistinganálny styk alebo masturbáciu. Vďaka jeho inovatívnemu zloženiu môžu obaja partneri zažiť maximálnu stimuláciu a potešenie aj počas intenzívneho sexu. Slam Dunk Unscented pôsobí ako vydarená zmes klasických J-Lube a Crisco.

    Slam Dunk pre dokonalý zážitok z análneho sexu!

    Slam Dunk Unscented bol špeciálne vyvinutý pre fisting a intenzívny análny sex. Lubrikant je extrémne hladký a dlhotrvajúci, čo umožňuje ľahký a pohodlný prienik aj počas dlhodobého sexu alebo rozsiahleho fistingu.

    Jedinečná kombinácia zložiek uvoľňuje análny otvor bez jeho úplného znecitlivenia, takže obaja partneri zažívajú počas sexu maximálnu stimuláciu a potešenie. Problémom nie je ani upratovanie po sexe, pretože na rozdiel od mnohých lubrikantov na báze oleja je tento lubrikant Slam Dunk rozpustný vo vode. Slam Dunk Unscented je k dispozícii v rôznych veľkostiach, takže pre každú potrebu je k dispozícii ten správny lubrikant.

    Napriek mnohým výhodám by sa mal Slam Dunk Unscented nemal používať s latexovými kondómami. Na bezpečnejší sex preto odporúčame používať vhodný lubrikant na báze vody, napr. lubrikant Aquameo od spoločnosti MEO.

    Neparfumovaná verzia lubrikantu Slam Dunk podobne ako originál, ponúka dlhotrvajúcu lubrikáciu bez vysušovania a je k dispozícii od MEO vo veľkostiach 237 ml, 473 ml a 769 ml.

    Ďalšie informácie:

    • Slam Dunk Unscented - Análny fisting Lubrikant
    • K dispozícii v rôznych veľkostiach: Slam Dunk Unscented 237 ml / 8 fl.oz, Slam Dunk Unscented 473 ml / 16 fl.oz, Slam Dunk - Bez vône 768 ml / 26 fl.oz.
    • Zloženie (INCI): Hydrogenovaný olej, polyetylénový polymér, disperzné činidlo, minerálny olej, destilovaná voda
    • MEO je ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.
    • Vyrobené v USA.
    • Slam Dunk je mazivo na báze oleja. Lubrikanty na báze oleja môžu spôsobiť rýchlejšie opotrebovanie silikónových erotických hračiek. Preto vo všeobecnosti neodporúčame používať lubrikanty na báze oleja so silikónovými erotickými hračkami. Výber lubrikantu na báze vody, ako je napríklad Aquameo, by bol v tomto prípade bezpečnejší. Vždy však odporúčame skontrolovať konkrétne pokyny výrobcu sexuálnej hračky týkajúce sa starostlivosti.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Flutscht sehr gut

    Sehr ergiebig und langanhaltender FF-Spaß

      Hodnotenie 

      Very pleased

      Wasn't sure what to expect. The lube is smooth and easy to apply, giving amazing movement and much more slippery than I expected. Very happy with purchase

        Hodnotenie 

        magnifico

        provato appena arrivato, veramente funziona da dio, molto spesso e non si secca. perfetto per l'anale

          Hodnotenie 

          gibt bessere

          Trocknet zu schnell aus keine Gleitfähigkeit da gibt es bessere Produkte wie das Lets Fuck von MEO

            Napíšte vlastnú recenziu

            Slam Dunk Unscented - fisting Mazivo

            Slam Dunk Unscented - fisting Mazivo

            Lubrikant bez vône od Slam Dunk ponúka všetky výhody pôvodnej verzie Slam Dunkale neobsahuje klinčekový olej. Slam Dunk Unscented bol špeciálne vyvinutý pre tých, ktorí sa chcú zaobísť bez špeciálnej vône bez toho, aby obetovali stimulačný účinok počas análneho styku alebo fisting stimulačného účinku pri análnom sexe. Vyrobený v USA, je Slam Dunk Unscented ideálny na extrémnejšie sexuálne

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            19 ostatné položky v rovnakej kategórii: