Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Fistingový gél

Newsletter

Boy Butter Fistingový lubrikant - Original Formula

Nový Ponuka

Objavte fistingový lubrikant z USA: Boy Butter! Tento lubrikant na fisting je hladký ako roztopené maslo, ideálny na ľahké preniknutie do každého otvoru! Vďaka zložkám, ako je kokosový olej a silikón Boy Butter pre jemný, absolútne príjemný účinok. Boy Butter zostáva dlho klzký a nelepí sa.

Viac informácií

19,90 €


-25%

14,93 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

Viac informácií

Objavte originálny lubrikant na fisting z USA: Boy Buttervyrobené výlučne z rastlinných olejov. Tento fistingový lubrikant je hladký ako roztopené maslo, ideálny na ľahké preniknutie do každého otvoru! Vďaka zložkám, ako je kokosový olej a silikón Boy Butter pre jemný, absolútne príjemný účinok. Boy Butter zostáva dlho klzký a nelepí sa na ruky.

Už nikdy viac bez neho: Boy Butter

Bez kvalitného lubrikantu môže byť análny fisting nepríjemný a dokonca nebezpečný Boy Butter môže byť nepríjemný a dokonca nebezpečný. Keďže análny otvor a konečník nemajú prirodzenú lubrikáciu ako vagína alebo ústa, použitie lubrikantu je nevyhnutné, aby ste sa vyhli treniu a prípadnému zraneniu počas fistingu fisting aby sa predišlo treniu a možnému zraneniu.

Boy Butter je ideálnym lubrikantom na prienik rukou alebo päsťou do konečníka, pretože má vďaka báze rastlinného oleja mimoriadne hladkú štruktúru podobnú roztopenému maslu. To zaručuje hladký sklz a väčšiu bezpečnosť. Zvlhčujúce vlastnosti kokosového oleja a silikónu v zložení tiež prispievajú k hladkosti a znižujú prípadné nepohodlie.

Boy Butter je tiež mimoriadne dlhotrvajúci, čo znamená, že počas dlhšieho fistingu nemusíte lubrikant neustále nanášať. A na rozdiel od mnohých iných lubrikantov na báze oleja je Boy Butter rozpustný vo vode a dá sa ľahko zmyť teplou vodou.

Neuveríte, aký je tento fistingový gél hladký!

Zložky ako kokosový olej a silikón tiež poskytujú vynikajúci kĺzavý efekt, ktorý uľahčuje prenikanie do análu a zvyšuje pohodlie. Krémová konzistencia Boy Butter umožňuje jednoduchú aplikáciu a účinnú distribúciu. Boy Butter zostáva tam, kde je to potrebné, a nekvapká ako mnohé iné lubrikanty.

Nechajte maslo tiecť: Prečo je Boy Butter váš nový lubrikant, ktorý musíte mať!

Boy Butter Original Formula je založený na kokosovom oleji a mení sa na úžasne krémový lubrikant. Pri kontakte s pokožkou sa zmení na číry a vydrží rovnako dlho ako varianty na báze silikónu. Je taký jemný a ľahký, že poskytuje dokonalú lubrikáciu pri každom použití. Je jedlý, netoxický a dá sa ľahko odstrániť z pokožky a textílií vodou. Či už ide o masáže alebo análne potešenie všetkého druhu - je Boy Butter je vždy tou správnou voľbou.

Čo je na masle Boy Butter výnimočné? Hoci je na báze oleja, je rozpustné vo vode - takže sa dá ľahko zmyť teplou vodou. Ale pozor! Boy Butter nie je kompatibilné s kondómami. Ak chcete praktizovať bezpečnejší sex, odporúčame vám Aquameo, lubrikant na vodnej báze.

Boy Butter na prvý pohľad:

  • 100% rastlinný a vegánsky.
  • Extrémne klzký, ideálny na fisting.
  • Ľahko sa čistí - rozpustný vo vode napriek tomu, že je na báze oleja.
  • Dlhotrvajúca lubrikačná schopnosť.
  • Zložky šetrné k pokožke, ako je kokosový olej a silikón.
  • Nie je kompatibilný s latexovými kondómami.
  • Jedlé a netoxické.
  • Bezpečný pre silikónové sexuálne hračky.
  • Vhodný na všetky typy análneho sexu.
  • Vyrobené v USA z vysokokvalitných prírodných zložiek.


Ak ste Boy Butter špeciálne na fisting, majte na pamäti, že opakované ponáranie ruky do nádobky s lubrikantom by mohlo kontaminovať zvyšok lubrikantu. Preto odoberte potrebné množstvo Boy Butterpredtým, ako začnete s fisting začnete používať. Ako alternatívu k baleniu v nádobke ponúkame aj lubrikant Boy Butter v hygienickejšej stláčacej fľaši.

Ďalšie informácie:

  • fisting Boy Butter Original Formula
  • V praktickej nádobke, do ktorej možno ponoriť celú ruku.
  • K dispozícii v 3 veľkostiach: Boy Butter Pôvodný 118 ml / 4 fl.oz, Boy Butter Original 237 ml / 8 fl.oz. a Boy Butter Original 473 ml / 16 fl.oz.
  • Pozn: Boy Butter nie je kompatibilný s latexovými kondómami, ale môže sa používať s kondómami z iných materiálov.
  • Zloženie (INCI): čiastočne hydrogenované rastlinné oleje, glycerín, polysorbát 60, tokoferyl acetát, glyceryl stearát, fenyl trimethicon.
  • Všetky Boy Butter Sú zodpovedne vyrobené z najkvalitnejších prírodných a vegánskych zložiek.
  • Vyrobené v USA.
  • MEO a Boy Butter sú dve známe značky v oblasti lubrikantov a sexuálneho zdravia. Obe spoločnosti ponúkajú rôzne produkty vrátane lubrikantov na báze oleja a vody, ako napr Boy Butter a Aquameo.
  • MEO a vďačia za svoju povesť Boy Butter nielen vysokej kvalite svojich výrobkov, ale aj svojmu záväzku k bezpečnosti výrobkov a spokojnosti zákazníkov. Spoločnosti si uvedomujú špeciálne potreby svojich zákazníkov, čo sa odráža v rozmanitosti výrobkov, ktoré ponúkajú.
  • Objavte svet fisting s naším vysokokvalitným sortimentom fisting Mazív a fisting Krémov. V spoločnosti MEO ponúkame široký výber produktov vrátane obľúbených Boy Butter Original Formula a špeciálne vyvinutého lubrikantu na fisting. Náš lubrikant na fisting poskytuje dokonalé množstvo lubrikácie a je bezpečný pre vzrušujúce fistingové dobrodružstvá. Či už hľadáte spoľahlivý fisting Lubrikant, a fisting Krém alebo lubrikant na fisting, máme tie najlepšie produkty na fistingové potešenie. Zažite intenzívne potešenie a uvoľnenie počas fistingu s našimi vysokokvalitnými lubrikantmi na fisting fisting. Objavte teraz naše lubrikanty na fisting a užite si vzrušujúce a bezpečné fistingové zážitky.
  • MEO je nemecká značka MEO. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Boy Butter Fistingový lubrikant - Original Formula

Boy Butter Fistingový lubrikant - Original Formula

Objavte fistingový lubrikant z USA: Boy Butter! Tento lubrikant na fisting je hladký ako roztopené maslo, ideálny na ľahké preniknutie do každého otvoru! Vďaka zložkám, ako je kokosový olej a silikón Boy Butter pre jemný, absolútne príjemný účinok. Boy Butter zostáva dlho klzký a nelepí sa.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

19 ostatné položky v rovnakej kategórii: