Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Guľôčkový gag

Newsletter

Čierny guľový roubík, uzamykateľný

Čierny guľový roubík je vyrobený zo silikónu a vegánskej kože, dá sa uzamknúť malým visiacim zámkom a spĺňa všetky požiadavky na účinnosť a pohodlie, ktoré sa očakávajú od veľmi dobrého BDSM roubíka.


Viac informácií

9382/C02

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Čierny guľový roubík je vyrobený zo silikónu a vegánskej kože, dá sa uzamknúť malým visiacim zámkom a spĺňa všetky požiadavky na účinnosť a pohodlie pri nosení, ktoré sa očakávajú od veľmi dobrého BDSM roubíka.

    Náš guľový roubík je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálne pohodlie pri nosení aj počas dlhších BDSM sedení. Z lekárskeho silikónu je vyrobená nielen guľôčka gagu, ale aj dve spojovacie tyče, ktoré sa používajú na jej upevnenie. Vďaka tomu je používanie roubíka mimoriadne pohodlné a zabraňuje odieraniu v kútikoch úst. Gulička je tiež bez zápachu, chuti a prirodzene šetrná k zubom.

    Gag BDSM je najčastejšie používanou pomôckou v komunite BDSM. Gag v ústach potláča otrokovu reč. Obzvlášť ponižujúci účinok má aj vtedy, ak otrok počas bondáže sotva dokáže komunikovať.

    Ústne roubíky sú k dispozícii v mnohých rôznych prevedeniach, ktoré možno prispôsobiť špecifickým požiadavkám. Najznámejším a najobľúbenejším ústnym roubíkom je guľôčkový roubík. Pozostáva z malej guľôčky, ktorá sa zasunie do úst medzi zuby a zaistí sa remienkom na hlavu. Tým sa sťažuje komunikácia a dýchanie. Silikónové guľôčkové roubíky MEO sú vhodné aj pre začiatočníkov, pretože sú mäkké a šetrné k oblasti úst.

    Aby sa zabezpečilo, že roubík dokonale padne, možno ho pomocou pracky prispôsobiť obvodu hlavy a v neposlednom rade sme náš guľôčkový roubík navrhli tak, aby sa dal uzamknúť. Vďaka tomu si váš partner nebude môcť sám odstrániť roubík a bude mlčať a stonať tak dlho, ako si budete priať.

    Remienky roubíka sú vyrobené z vegánskej PU kože, veľmi odolnej a príjemnej na nosenie na pokožke.

    Ďalšie informácie:

    • Guľôčkový roubík - najobľúbenejší roubík v našom obchode BDSM.
    • Veľkosť: Nastaviteľná od 40 cm do 56 cm. Priemer guľového gagu 4 cm.
    • Kúpa gagu je otázkou dôvery: Gag vyrobený z bezftalátového silikónu, kovu a vegánskej PU kože.
    • Veľmi pohodlný vďaka nastaviteľnému popruhu na hlavu.
    • Čistenie: Pomocou spreja VERYCLEAN.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Super

    Für Bondage-Liebhaber, die Wert auf Qualität und Komfort legen, ist dieser Ballknebel ein absolutes Muss!

      Hodnotenie 

      Bâillon à ball

      Cher utilisateur,

      Après avoir testé le bâillon à ball, je tiens à partager mon enthousiasme ! La première chose que j'ai remarquée, c'est l'excellente qualité de fabrication - cela ne m'a pas surpris d'apprendre qu'il est fabriqué en Allemagne. Le confort de port est véritablement supérieur à d'autres produits similaires que j'ai essayés. Grâce aux matériaux médicaux utilisés, notamment le silicone pour le ballon et les deux tiges de connexion, il est très doux contre la peau, évitant ainsi toute irritation aux coins de la bouche. De plus, l'absence d'odeur ou de goût est un véritable atout. J'apprécie particulièrement la robustesse du ballon, qui résiste parfaitement aux mordillements, même les plus intenses. Je recommande sans hésiter ce produit à quiconque recherche un bâillon de qualité supérieure pour ses sessions de bondage.

      Cordialement,
      Un client satisfait de la Suisse.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      pas satisfait

      baillon très agréable a porter et a utilisé mais très fragile je l ai utilisé une dizaine de fois mais il a malheureusement cassé entre la boule et la sangle
      vraiment dommage !!!!

        Hodnotenie 

        ottima per azzittire;)

        perfetta per quando il partner deve solo fare silenzio e godere

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        One of the best ball gags

        One of the best ball gags you'll ever use. If you like the look and feel of a ball gag in your sub's mouth, and who doesn't, this is the best one ever made as to comfort and effectiveness. Can be worn for long periods of time.

        If you have tried other less expensive ball gags with thong or wide leather straps and realized how uncomfortable they were, or how easy it was to push them out of the mouth, then try one of these.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Perfect gag

        Keeps the Sub quiet, perfect fit, I love it

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Čierny guľový roubík, uzamykateľný

        Čierny guľový roubík, uzamykateľný

        Čierny guľový roubík je vyrobený zo silikónu a vegánskej kože, dá sa uzamknúť malým visiacim zámkom a spĺňa všetky požiadavky na účinnosť a pohodlie, ktoré sa očakávajú od veľmi dobrého BDSM roubíka.


        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        14 ostatné položky v rovnakej kategórii: