Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Nútený orgazmus CUMELOT

Newsletter

Cum Control, vynútený orgazmus a vynútená emaskulácia v BDSM

Čo je to kontrola spermií? Ako to funguje s núteným orgazmom a ktorý stimulátor je ten správny pre Cum Control (kontrola orgazmu) alebo nútené uvoľnenie v BDSM. Všetky výhody, dôležité kritériá pri výbere, množstvo tipov a rád, ktoré z vás urobia odborníka!

 

Viac informácií

2485/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Od vynúteného orgazmu k vynútenému orgazmu (až 10 orgazmov za sebou) neuveriteľný pocit! Ako? Je to jednoduché, pretože náš stimulátor núteného orgazmu CUMELOT Cum Control ® nenapodobňuje ruku, análny otvor ani ústa ako iné masturbátory, ale vďaka revolučnej technológii vám ponúka úplne nové, nepoznané pocity. Má 10 pulzačných programov, ktoré jeden po druhom vedú k úplnému vynútenému vyvrcholeniu.

     

    Vypumpovaný do poslednej kvapky ... a ak si to váš Top želá, aj proti vašej vôli! To všetko sľubuje nový stimulátor CUMELOT Cum Control na nútenú emaskuláciu submisívneho muža. Umožňuje to nová technológia! Celkovo 10 rôznych pulzačných programov zabezpečuje, že penis je zakaždým stimulovaný úplne iným spôsobom.

     

    Ako používať masturbátor na nútené vykastrovanie?

    Na penis a vnútorný povrch masturbátora naneste dostatočné množstvo lubrikantu a vložte penis do masturbátora. Tlakom môžete regulovať silu podľa svojich potrieb. Stlačením tlačidla spustite masturbátor a prepnite z orgazmu na orgazmus na ďalší program pulzácie.

    Aké sú výhody masturbátora CUMELOT na nútené uvoľnenie?

     

    MEO ® vyvíja funkčné výrobky, ktoré presviedčajú svojou vysokou kvalitou materiálu. CUMELOT Cum Control ® je masturbátor s 10 pulzačnými programami, ktoré spoľahlivo zabezpečia, že si môžete užívať rozmanité nútené uvoľnenie a dosiahnuť 10 orgazmov za sebou. Vďaka zamatovo hebkému povrchu z lekárskeho silikónu a výraznej štruktúre je masturbátor skvelý na dotyk a dokonale stimuluje váš penis.

     

    Ako funguje nútené uvoľnenie s masturbátorom CUMELOT Cum Control a aké sú rozdiely oproti iným masturbátorom?

     

    Takmer každý masturbátor pre mužov imituje ruku, ústa, vagínu alebo análny otvor. Nie tak náš masturbátor CUMELOT Cum Control ®. Má 10 mimoriadne vzrušujúcich, inovatívnych pulzačných programov, ktoré možno používať jeden po druhom až do úplného vynúteného vykastrovania.

     

    Cum Control so stimulátorom CUMELOT ®:

     

    Cum Control je opakom nútenej emaskulácie alebo dojčenia. Cum Control je odmietnutý, oneskorený alebo spustený orgazmus kontrolou orgazmu, tzv. Cum Control.

     

    Čo je to kontrola spermií?

     

    Cum Control pojem "cum control" je samozrejme odvodený od dvoch slov "cum" = "prísť k orgazmu" a "control" = "ovládať". Myslí sa tým odďaľovanie orgazmu, zvyčajne pod vedením dominantného partnera, Top, často aj prísneho pána alebo neúprosnej dominy. Za normálnych okolností môže mnoho mužov dosiahnuť orgazmus len raz za určitý čas. Cieľom Cum Control (kontroly orgazmu) je preto čo najviac oddialiť mužský orgazmus. Pasívni muži sa radi podriaďujú príkazom Top a úplne strácajú kontrolu. Zvyčajne dominantná partnerka opakovane vykonáva sexuálne akty na Sub. Od stimulácie naším CUMELOT® Cum Control, rukou až po orálny sex a análny sex, všetko je mysliteľné - pokiaľ pasívny muž nedosiahne orgazmus. Preto sa stimulácia znova a znova prerušuje, najneskôr vtedy, keď sa muž chystá dosiahnuť orgazmus."Cum forbidden", aj tak by sa dalo celkom voľne vyjadriť. Cum Control môže takto trvať niekoľko hodín, dní alebo týždňov. Mnohí muži uvádzajú, že v určitom okamihu sa dostaví mučivý pocit ťahania za semenníky. Najneskôr v tomto momente by potom mal byť mužovi umožnený orgazmus - aj tým najtvrdším Top a najprísnejším dominám!

     

    Cum Control (Kontrola orgazmu v BDSM) Návod a tipy od MEO:

     

    Cum Control alebo kontrola orgazmu je variant v BDSM, pri ktorom sa orgazmus buď dlho odďaľuje, alebo pri ktorom dochádza k veľmi rýchlemu uspokojeniu (napr. násilným vykastrovaním). Je to preto, že na rozdiel od žien môžu muži zvyčajne dosiahnuť orgazmus len raz a potom potrebujú trochu viac času. Odklad vedie k intenzívnejšiemu orgazmu. V zásade sa Cum Control dá vykonať na akomkoľvek mužovi. Je možné orgazmus kontrolovať, oddialiť, odmietnuť alebo dokonca zničiť. Stimulátor CUMELOT © Cum Control vás v tom dokonale podporí.

     

    Takto funguje Cum Control pre mužov:

     

    Cum Control funguje obzvlášť dobre, keď je pasívny muž zviazaný tak, že sa už nemôže uspokojiť sám. Na tento účel vám v našom BDSM obchode ponúkame veľký výber bondage spútavacích prostriedkov a roubíkov. Ak sa pasívny muž dostane do bodu tesne pred orgazmom, zvyčajne mu na dosiahnutie orgazmu stačí len malý dotyk penisu. Bondáž je preto skvelý spôsob, ako orgazmus ešte lepšie kontrolovať. Tomu sa hovorí aj bondage alebo BDSM orgazmus.

    Kontrola vyvrcholenia: Stimulácia penisu:

    Na stránke Cum Control musí byť penis neustále stimulovaný. Túto úlohu môžete vykonávať pomocou nášho stimulátora CUMELOT © Cum Control - alebo, čo je oveľa prácnejšie a namáhavejšie, ručne. Keďže Cum Control zvyčajne trvá dlhšie, mali by ste vždy používať aj lubrikant, napríklad STROKE, náš masturbačný gél, alebo AQUAMEO, náš lubrikant na báze vody.

    Kontrola vyvrcholenia: Predvídajte svoj blížiaci sa orgazmus na stránke Cum Control:

     

    Blížiaci sa orgazmus ľahko spoznáte podľa toho, že penis začne niekoľkokrát krátko šklbať. To je znamenie, že sa blíži ejakulácia. Keď tento okamih nastane, jednoducho zastavte ďalšiu stimuláciu.

     

    Kontrola vyvrcholenia: Odďaľovanie orgazmu:

     

    Keď dosiahnete bod, že sa muž chystá k orgazmu, uzavrite žaluď palcom a ukazovákom a veľmi silno ho stlačte. To spôsobí zníženie erekcie a orgazmus sa nedostaví. Tento postup niekoľkokrát zopakujte, potom partnera opäť vzrušte stimulátorom CUMELOT © Cum Control až tesne pred vyvrcholením a potom ho nenechajte vyvrcholiť. Pauza medzi stimuláciami je často spojená s príjemnou bolesťou, ktorá ovládanú osobu sexuálne vzrušuje, ale nedovolí jej dosiahnuť orgazmus.

     

    Kontrola vyvrcholenia: Zničenie jeho orgazmu:

     

    Ďalším typom Cum Control je ničenie jeho orgazmu. V tomto prípade je Bottom vzrušený natoľko, že dosiahne "bod, z ktorého niet návratu", t. j. že určite dosiahne orgazmus. Od tohto momentu je orgazmus vlastne nezastaviteľný. Ak je muž blízko svojho orgazmu, môže ho zničiť do takej miery, že by ho už neuspokojil. Na to treba prst pritlačiť na perineum väčším tlakom. Tým sa uzavrie močová trubica a semeno nemôže vystreknúť. Prípadne sa môžu dva prsty zasunúť análne a močová trubica sa môže stlačiť prstami v blízkosti prostaty. Ešte zlomyseľnejšie je úplne odmietnuť orgazmus. Týmto spôsobom sa orgazmus trvalo oddiali, ale nakoniec nedôjde k ejakulácii. Namiesto toho je penis uzamknutý v jednom z našich pásov cudnosti NoPacha®, takže masturbácia tiež nie je možná. Malý tip od nás: trochu oplzlých rečí to ešte viac vzruší!

     

    Cum Control pre začiatočníkov:

     

    Ako dlho by malo trvať sedenie s kontrolou vyvrcholenia v BDSM? To jednoznačne závisí od toho, kedy submisívny partner konečne dosiahne orgazmus. Začiatočníkom v oblasti Cum Control zvyčajne trvá pol hodiny. Aby ste sa uistili, že Bottom nemá žiadnu kontrolu, mal by byť pevne fixovaný putami na ruky a nohy a rozperkou. Potom možno penis znovu a znovu stimulovať stimulátorom CUMELOT © Cum Control bez toho, aby ste zviazanej osobe skutočne pomohli k vyvrcholeniu.

     

    Dôležité: V zásade je zmyslom Cum Control neustále stimulovať Bottom, až kým takmer nedosiahne orgazmus, ale krátko predtým Top prestane so stimuláciou. Namiesto toho použijete iné BDSM hračky, napríklad svorky na bradavky od MEO®, ktoré mu poskytujú ďalšie vzrušenie, ale nepomáhajú mu dosiahnuť orgazmus.

     

    Cum Control možno samozrejme vykonávať aj niekoľko hodín. Permanentná erekcia však môže viesť aj k bolesti, pretože penis nemusí byť na permanentnú erekciu zvyknutý. Nie každý muž môže tento bod vôbec dosiahnuť. Niektorí muži môžu byť v erekcii niekoľko hodín bez nepríjemných pocitov. Ak je Cum Control veľmi dlhá, orgazmus sa môže dostaviť aj bez ďalšej stimulácie. V takom prípade je Bottom taký vzrušený, že náhle vyskočí. Prežije tak dychberúci orgazmus ako nikdy predtým a bude ďakovať Top na kolenách!

     

    Žiadna erekcia? Typický problém pri BDSM Cum Control:

     

    Kritériá pre výber iných pomôcok: Ak máte problémy na Cum Control a váš penis občas nie je vztýčený, môže vám pomôcť silikónový krúžok na penis od MEO® na Cum Control. Krúžok na penis zabezpečí, že erekcia tak rýchlo neklesne. Pre obzvlášť tvrdohlavých otrokov, ktorých sa nedarí vzrušiť, Top môžete použiť aj jednu z našich penisových púmp Dr. Cock.

     

    Môžem masturbátor na nútené vykastrovanie / Cum Control kombinovať s inými bondage doplnkami a putami?

     

    Áno, mali by ste, pretože nútená kastrácia je veľmi špeciálna BDSM praktika! Najmä ak na vás partnerka použije masturbátor, mali by ste byť pripútaní k posteli koženými bondage putami MEO® a zaškrtení ústnym roubíkom. Alebo môžete použiť pásku cez oči; tá poskytuje extrémne zvýšenie vnímania a robí nútenú emaskuláciu ešte pôsobivejšou pre Bottom. Mnohým subom sa obzvlášť páči, keď im Top po nútenej emaskulácii nasadí pás cudnosti.

     

    Ako mám vyčistiť masturbátor na nútený orgazmus a aký lubrikant na nútený orgazmus mám použiť?

     

    Prosím, používajte len lubrikanty na báze vody, ako je napríklad náš Aquameo. Lubrikanty obsahujúce silikón by poškodili kvalitný materiál masturbátora CUMELOT BDSM Cum Control ®. Po použití môžete masturbátor vyčistiť mydlom a vodou. Na dôkladné a hygienické čistenie odporúčame náš sprej VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • CUMELOT BDSM Cum Control
    • Stimulátor na manuálne nútené uvoľnenie.
    • Ponúka úplne nové pocity na rozdiel od ruky, vagíny, konečníka alebo úst.
    • Praktická veľkosť masturbátora umožňuje vziať si ho kamkoľvek so sebou.
    • Materiál: lekársky silikón, ABS.
    • 10 pulzačných programov.
    • odolný voči striekajúcej vode
    • dobíjateľný pomocou priloženého USB kábla.
    • Čas nabíjania: približne 2 hodiny.
    • Doba prevádzky: približne 1 - 1,5 hodiny po úplnom nabití.
    • Dimensions: Priemer cca 3,9 cm, dĺžka cca 8,5 cm
    • Podrobná správa z testu: Prečítajte si tu!

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Frage

    Solte mann die Vorhat nach hinten ziehen?

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Frage

    Solte mann die Vorhat nach hinten ziehen?

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Cum Control

    Unsere neuste Schönheit von MEO kam gerade erst an und heißt Cum Control und wie der Name verraten lässt, kann man das Produkt genau dafür wunderbar verwenden. Es handelt sich um einen kleinen, aber sehr handlichen Masturbator für Männer, der sich kreativ und auch im gemeinsamen Spiel einsetzten lässt. Fangen wir aber diesmal mit einem kleinen Exkurs an.

    Was bedeutet „Cum Control“ eigentlich?
    Cum Control kommt aus dem Englischen und setzt sich aus den beiden Begriffen “Cum” = “zum Orgasmus kommen” und “Control” = “Kontrolle” zusammen. Gemeint ist damit das Herauszögern des Orgasmus in der Regel unter Anleitung eines dominanten Partners, dem Top, häufig sogar eines strengen Masters oder einer unerbittlichen Domina. Normalerweise können viele Männer nur ein einziges Mal in einer gewissen Zeitspanne zum Orgasmus kommen. Ziel beim Cum Control (Orgasmus Kontrolle) ist es deshalb, den männlichen Orgasmus soweit hinauszuzögern wie nur möglich. Passive Männer genießen es dabei, sich den Anordnungen des Top unterzuordnen und komplett die Kontrolle zu verlieren. Gewöhnlich nimmt der dominante Partner immer wieder sexuelle Handlungen am Sub vor. Daher wird die Stimulation auch immer wieder unterbrochen, spätestens wenn sich beim Mann der Orgasmus anbahnen sollte. „Abspritzen verboten“, könnte man das auch ganz locker formulieren. Viele Männer berichten, dass es irgendwann zu einem quälenden Ziehen in den Hoden kommt. Spätestens in diesem Moment sollte dem Mann dann ein Orgasmus erlaubt werden – auch vom härtesten Top und der strengsten Domina!

    Geruch und Gefühl
    Der Cum Control kam in einer kleinen Plastikhülle, also ohne extra aufwändige Verpackung. Für mich kein Problem, die muss sowieso meist weggeschmissen werden und so ist es nicht unnötig viel Müll. Darin befand sich der Cum Control an sich, als auch das USB-Ladekabel. Ehrlich gesagt bin ich mir nicht mal mehr sicher, ob es überhaupt eine Anleitung gab. Falls nicht, war es jedoch nicht tragisch, da es hier eine einfache 1-Klick-Anleitung gab. Der Cum Control ist gerade Mal handgroß und sieht aus, wie eine offene Manschette. So habt ihr an der gewünschten Stelle die Möglichkeit, die Vibration anzulegen. Auf der Innenseite gibt es zudem noch kleine Rillen, die die auf und ab Bewegung noch angenehmer macht. Das Silikon ist weich und lässt sich nach innen und außen biegen, sodass sich der Cum Control auch jedem Umfang anpassen kann. Auf der Unterseite gibt es zum einen den Ladeport, als auch das Bedienfeld. Zudem gab es keinen unangenehmen Verpackungsgeruch oder ähnliches. Grundlegend ein sehr guter erster Eindruck.

    Anwendung & Handling
    Da der Cum Control so klein ist, lässt er sich ohne Probleme überall leicht verstauen oder mitnehmen. Aktuell befindet sich unserer auf dem Nachttisch, damit er immer greifbereit ist. Erstmal geladen kann es losgehen. Beispielsweise könnt ihr ihn ganz einfach zum Masturbieren nutzen. Schaltet ihn an, oder nutzt ihn mit oder ohne Vibration. Nehmt am besten etwas Gleitgel dazu. Dann probiert ihr einfach die Einstellungen aus. Schaltet je nach Intensität hoch und lasst es euch gut gehen. MIt einer auf und ab Bewegung oder auch dem Drehen vom Cum Control um den Schaft herum könnt ihr spannende Gefühle erzeugen. Aber natürlich könnt ihr auch den Cum Control als solche Technik gemeinsam anwenden. Ich meine, letztlich ist es doch auch schön, einen Handjob vom Partner/der Partnerin zu bekommen. Was jedoch mein absoluter Favorit ist bisher, ist es einen Blowjob zu geben und unten am Schafft zusätzlich den Cum Control zu nutzen. Durch die offene Manschette könnt ihr den Druck auch selber bestimmen und ihn locker oder auch fest anlegen. Es gibt also viele Möglichkeiten mit ihm alleine oder gemeinsam zu spielen und lässt sich dabei auch noch einfach Bedienen.

    Einstellungen
    Denn da sich am unterem Ende des Cum Control der Knopf für die Einstellungen befindet, lässt sich im Loop ganz einfach durch die 10 verschiedenen Einstellungen navigieren. Zwar gibt es durch die 1-Klick-Steuerung keine Möglichkeit hinauf und hinab zu schalten, jedoch denke ich, dass ihr schnell raushaben werdet, was sich gut anfühlt und welche eurer Lieblingseinstellungen vor- oder nacheinander kommen. Viel mehr gibt es tatsächlich zu den Einstellungen nicht zu berichten. Probiert es einfach aus, da kann nicht wirklich etwas schiefgehen. Zudem könnt ihr ihn auch unter die Dusche mitnehmen, da er Spritzwasser geschützt ist und ein bisschen Feuchtigkeit abkann. Was mir noch positiv aufgefallen ist, ist die Lade- und Spielzeit. Den zum einen muss er relativ kurz laden mit ungefähr 2 Stunden und zum anderen kann er fast genau so lange mithalten im aktiven Spiel. Mit ca. einer bis eineinhalb Stunden hält er recht lange durch, für so eine kurze Ladezeit.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Per interagire col partner, per creare nuove situazioni. Lo cons

    Per interagire col partner, per creare nuove situazioni. Lo consigliamo

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    OTTIMO

    NON L'HO ANCORA UTILIZZATO MA IL MATERIALE E' OTTIMO COME TUTTO IL RESTO CHE HO COMPRATO SU QUESTO SITO, BRAVISSIMI!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    cum control BDSM

    produit conforme a mes attentes mais peu utilisé pour l'instant

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    funzt bis abspritztechnisch nichts mehr geht

    funzt wie beschrieben, ist echt unvorstellbar geil immer wieder zum orgasmus gebracht zu werden bis irgendwann nix mehr rauskommt sondern mann nur noch leere orgasmen hat. schön erniedrigend wenn man sich dabei nicht wehren kann. kann ich nur empfehlen und würde ich immer wieder kaufen. danke. sklave markus.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    I am a bit disappointed

    I am a bit disappointed as it did not work for me and I did not orgasm at all. Does not appear to be very powerful and only resulted in some pre-cum and it did not force a single orgasm so fell way short of forcing up to 10 in a row.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Cum Control

    Perfect This has been the best experience I have ever had.

      Hodnotenie 

      Awesome

      This was the first time using a product like this and it was truly amazing. My boyfriend enjoyed it as well and loved to final outcome that I was able to deliver.

        Hodnotenie 

        Best Male Toy Out There

        This is the most satisfying toy I have ever come across. It is a complete stand alone solo toy with no other assistance needed. The stimulation in and of itself is all that you need. It is so well designe, and powerful enough to reach climax and cause cum on its own. Best deal I have ever had.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Bereitet echt Freude!

        Sehr geiles Gerät! Einzigstes Manko: Keine deutschsprachige Bedienungsanleitung.

        • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        BDSM Zwangsentsamung

        Ein sehr gutes Toy zur Zwangsentsamung. Einfach und angenehm zu benutzen über Stunden! Die Stimulaitonsmuster führen immer wieder zu neuen Orgasmen bis mann ganz ausgepumpt und erschöpft ist. Auch alleine zu nutuzen oder natürlich von der Herrin.

        • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Cum Control, vynútený orgazmus a vynútená emaskulácia v BDSM

        Cum Control, vynútený orgazmus a vynútená emaskulácia v BDSM

        Čo je to kontrola spermií? Ako to funguje s núteným orgazmom a ktorý stimulátor je ten správny pre Cum Control (kontrola orgazmu) alebo nútené uvoľnenie v BDSM. Všetky výhody, dôležité kritériá pri výbere, množstvo tipov a rád, ktoré z vás urobia odborníka!

         

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        24 ostatné položky v rovnakej kategórii: