Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sondy a dilatátory

Newsletter

Nútené vypitvanie BDSM - vibrátor na penis

Nútený orgazmus a nútené uvoľnenie prostredníctvom viacnásobných orgazmov! Táto elegantná sexuálna hračka je nádherne navrhnutý vibrátor na penis BDSM s núteným orgazmom, ktorý vám umožní presne stimulovať všetky vaše erotogénne zóny. Je vybavený 12 nastaveniami vibrácií pre vynútený orgazmus, ktoré možno ľahko nastaviť pomocou tlačidla na rukoväti.

Viac informácií

2374/00

64,90 €


-10,00 €

54,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Táto elegantná sexuálna hračka je nádherne navrhnutý vibrátor na penis BDSM s núteným orgazmom, ktorý vám umožní presne stimulovať všetky vaše erotogénne zóny. Dodáva sa s 12 nastaveniami vibrácií pre vynútený orgazmus, ktoré možno ľahko nastaviť pomocou tlačidla na rukoväti.

     

    Vibrátor na penis je dokonalá hračka na stimuláciu penisu! Náš vibrátor je vybavený okrúhlou špičkou, ktorou môžete stimulovať citlivý otvor penisu a okraj žaluďa. Vibrátor na penis MEO je vybavený 12 rýchlosťami vibrácií a možno ho nabíjať pomocou priloženého USB kábla. Vibrátor na penis je odolný proti striekajúcej vode, takže ho môžete používať aj v sprche.

     

    Vibrátor sa dodáva v luxusnom úložnom puzdre, takže môžete svoju erotickú hračku diskrétne uložiť.

     

    Pred a po použití vibrátor vyčistite pomocou nášho čistiaceho prostriedku Sextoy Cleaner VERYCLEAN alebo jemným antibakteriálnym mydlom pre dobrú hygienu. Náš špeciálne vyvinutý lubrikant VERYDEEP uľahčuje zavedenie vibrátora do penisu.

     

    Nútený orgazmus a nútené vykastrovanie pomocou viacnásobných orgazmov

     

    "Táto forma vynúteného orgazmu pomocou vibrátora na penis sa používa v najrôznejších situáciách a využíva sa aj v BDSM. Vo väčšine prípadov je muž na takúto procedúru zviazaný, aby nemohol uniknúť. Teraz možno muža priviesť k vynútenému orgazmu pomocou 12 nastavení vibrácií.

     

    Náročnosť vynúteného orgazmu však nespočíva v tom, aby si pasívny muž po orgazme oddýchol, ale aby ho naďalej sexuálne stimuloval a vzrušoval, aby dokázal vyvolať ďalšie vyvrcholenie. Tu zohrávajú dôležitú úlohu predovšetkým variácie možností. Na jednej strane treba vzbudiť mužovu túžbu, ale penis muža treba na začiatku stimulovať čo najviac spôsobmi, aby sa nedosiahla žiadna nadmerná stimulácia. Množstvo vyvrcholení, ktoré treba dosiahnuť, sa však u jednotlivých mužov líši a závisí od širokej škály faktorov. Ak sa dosiahne bod, v ktorom už muž nedokáže dosiahnuť vyvrcholenie ani pri veľkom úsilí, existujú dve možnosti.

     

    Pri jednoduchej možnosti bol dosiahnutý cieľ núteného vyvrcholenia. Submisívny muž bol "dojčený" dovtedy, kým ho už nebolo možné priviesť k orgazmu. V druhej možnosti sa muž nakoniec privedie k vynútenému orgazmu naposledy pomocou masáže prostaty naším stimulátorom CUMELOT®, aby sa skutočne odstránili všetky zvyšky semena a muž sa dostal ďaleko za svoje prirodzené hranice.

     

    Po dosiahnutí tohto posledného vyvrcholenia už muž v blízkej budúcnosti nebude schopný dosiahnuť vyvrcholenie vôbec. Treba však mať na pamäti, že táto procedúra môže byť pre muža veľmi namáhavá a náročná a po nej by mal nasledovať dostatočný odpočinok."

     

    Viac informácií:

     

    • Vynútená kastrácia BDSM vibrátor na dojenie penisu
    • Materiál: silikón, ABS - bez ftalátov
    • Hmotnosť: 170 gramov
    • Nastaviteľné vibrácie / viacero rýchlostí
    • Doba prevádzky: 60 min
    • Nastavenia: 12
    • Šírka: 2,50 cm
    • Minimálny priemer: 0,50 cm
    • Dĺžka: 14,70 cm
    • Penisový vibrátor je možné dobíjať pomocou priloženého nabíjacieho kábla USB.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Nice Gadget

    Lässt sich dank Etui gut verstauen um es auch mitzunehmen, sehr hohe frequenz um punktuell zu stimulieren.
    Gefällt mir sehr

      Hodnotenie 

      konzentrierte Reize

      Die Funktionalität eines Penisvibrators habe ich bereits durch ein anderes Gerät kennen- und schätzengelernt. Die vibrierende Spitze kann man(n) selbst über die Eichel oder in der Kranzfurche entlang zum Bändchen führen. Ein Abstecher zu den männlichen Lustknospen kann die Erregung weiter steigern. Zum Einleiten und während des Finales muss der Vibrator im Inneren der Eichel seine Wirkung entfalten.
      Das elegante Design des Vibrators inklusive der neutralen Aufbewahrung lässt dieses Angebot zum Geschenk für den männlichen Partner werden. Wenn er dann nur noch genießen muss, weil er damit behandelt wird, wird dieser Penisvibrator zum Luxusgeschenk.
      Aus eigener Erfahrung ist unbedingt zu erwähnen, dass damit auch die Vulva, die Labien und die Klitoris zum Vorteil und Genuss der Dame auf den Kontaktpunkt reizintensiv bearbeitet werden können.

      • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Nútené vypitvanie BDSM - vibrátor na penis

      Nútené vypitvanie BDSM - vibrátor na penis

      Nútený orgazmus a nútené uvoľnenie prostredníctvom viacnásobných orgazmov! Táto elegantná sexuálna hračka je nádherne navrhnutý vibrátor na penis BDSM s núteným orgazmom, ktorý vám umožní presne stimulovať všetky vaše erotogénne zóny. Je vybavený 12 nastaveniami vibrácií pre vynútený orgazmus, ktoré možno ľahko nastaviť pomocou tlačidla na rukoväti.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: