Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis zátky

Newsletter

Penis Plug s krúžkom na žaluď "Démonique

Ponorte sa do nových dimenzií rozkoše s dlhým kolíkom na penis "Démonique". S pôsobivou dĺžkou takmer 28 cm sa považuje za jeden z najdlhších penisových kolíkov na svete.

Viac informácií

9091/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ponorte sa do nových dimenzií rozkoše s dlhým kolíkom na penis "Démonique". S pôsobivou dĺžkou takmer 28 cm sa považuje za jeden z najdlhších penisových kolíkov na svete.

    Penisový kolík s integrovaným krúžkom na žaluď je sexuálna hračka špeciálne navrhnutá pre mužov, ktorá slúži ako stimulácia aj dekorácia. Hlavná časť - penisový kolík - sa zavádza do močovej trubice na intenzívnu vnútornú stimuláciu. Keďže je penisový kolík vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, ponúka hladký, hygienický povrch, ktorý umožňuje pohodlné zavádzanie a jednoduchú manipuláciu. Výhodou nehrdzavejúcej ocele je jej odolnosť, ľahká sterilizácia a teplotná odolnosť.

    Integrovaný krúžok na žaluď vyrobený zo silikónu uzatvára penis alebo krúžok na žaluď a plní niekoľko funkcií:

    • Fixácia: krúžok pomáha udržať zátku penisu bezpečne na mieste a zabraňuje jej prílišnému skĺznutiu do močovej trubice.
    • Zlepšenie pocitu: Mierny tlak krúžku na žaluď môže zintenzívniť pocit na žaludi, čo zlepšuje celkový pocit z penisového kolíka.
    • Pohodlie: Zatiaľ čo nehrdzavejúca oceľ je vynikajúcou voľbou pre zátku na penis, silikón ponúka pružnosť a prispôsobivosť krúžku na žaluď, vďaka čomu sa pohodlne nosí.


    Kolík na penis a krúžok na žaluď spoločne ponúkajú intenzívny a jedinečný pocit, ktorý je obľúbený u začiatočníkov aj pokročilých nadšencov BDSM a fetišu. Pri používaní týchto erotických hračiek však vždy dbajte na správne a hygienické zaobchádzanie, aby ste predišli poraneniam alebo infekciám.

    Penisový kolík "Démonique" bol vyvinutý pre milencov, ktorí oceňujú úplnú stratu kontroly a túžia po obzvlášť hlbokých, extrémnych a intenzívnych pocitoch prieniku. Vzhľadom na jeho obrovskú dĺžku ho však odporúčame len skúseným používateľom.

    Aby bol zážitok ešte intenzívnejší, vybavili sme penisový kolík drážkami a guľôčkami, ktoré poskytujú dodatočnú stimuláciu počas zasúvania. Penisový kolík má priemer približne 8 mm a dĺžku na zasunutie približne 23 cm.

    Materiál? Vysokokvalitná antialergická chirurgická oceľ. Bola vyrobená s maximálnou starostlivosťou v CNC procese a následne vyleštená do zrkadlového vysokého lesku. To zaručuje nielen elegantný vzhľad, ale aj príjemne hladký pocit na pokožke.

    Prečo sú VeryDeep a INSTACLEAN absolútnou nevyhnutnosťou pre Urethral Play!

    Optimálna príprava a starostlivosť o praktiky, ako je Urethral Play, je kľúčová, aby zážitok zostal príjemný a hygienický. Práve tu prichádza na rad lubrikant VeryDeep a dezinfekčný sprej INSTACLEAN.

    • Lubrikant VeryDeep bol špeciálne vyvinutý pre Urethral Play. Má jedinečnú konzistenciu, ktorá uľahčuje zavádzanie a poskytuje jemný a príjemný pocit. Zatiaľ čo bežné lubrikanty nevydržia dostatočne dlho alebo neposkytujú potrebnú lubrikáciu, VeryDeep poskytuje dlhotrvajúci a hladký zážitok, ktorý minimalizuje riziko podráždenia a poranenia. Navyše je VeryDeep klinicky testovaný a bezpečný a kompatibilný aj pre citlivú pokožku.
    • Po Urethral Play je dôležité dôkladne očistiť penisový kolík aj postihnuté miesto, aby sa predišlo riziku infekcie. Dezinfekčný sprej INSTACLEAN na to ponúka ideálne riešenie. Sprej účinne a rýchlo odstraňuje baktérie, vírusy a iné škodlivé mikroorganizmy, čím zabezpečuje bezpečnosť na Urethral Play. Stačí ho nastriekať, nechať pôsobiť a mať istotu, že penisový kolík je bez potenciálne škodlivých zárodkov.


    Viac informácií:

    • Dlhý penisový kolík "Démonique" s krúžkom na žaluď
    • Rozmery: Priemer 8 mm, zasúvacia dĺžka približne 23 cm.
    • Materiál: nehrdzavejúca oceľ, silikón

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    A great buy and an excellent product

    This is definitely a great buy got it earlier than expected. I used it right away and once I got it in I was able to get it as far as it would go. It felt real good inside of my penis. It had me very excited and my penis stayed hard the whole time while inside me . Don't forget the "very deep" lube.

    • 7 z 7 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Kinky, scary the first time.

    Kinky, scary the first time. After a few tries it went in and didn't hurt when fully inserted. Now i wish it was long enough to reach my prostate,which, i'm told, almost always results in involuntary ejaculation.

    • 8 z 8 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Penis Plug s krúžkom na žaluď "Démonique

    Penis Plug s krúžkom na žaluď "Démonique

    Ponorte sa do nových dimenzií rozkoše s dlhým kolíkom na penis "Démonique". S pôsobivou dĺžkou takmer 28 cm sa považuje za jeden z najdlhších penisových kolíkov na svete.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: