Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Moderné pásy cudnosti

Newsletter

Dildo pre pás cudnosti NoPacha Servant

Ponorte sa do sveta pokory, sexuálnej zdržanlivosti a obmedzujúcej cudnosti s naším špeciálne navrhnutým dildom pre pás cudnosti NoPacha Servant. Tieto vibrátory vyrobené z vysokokvalitného silikónu sú nielen úžasné na dotyk, ale poskytujú jedinečný zážitok pri každom použití s pásom cudnosti NoPacha Servant.

Viac informácií

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ponorte sa do sveta pokory, sexuálnej zdržanlivosti a obmedzujúcej cudnosti s našimi vibrátormi špeciálne navrhnutými pre pás cudnosti NoPacha Servant. Tieto vibrátory sú vyrobené z vysokokvalitného silikónu a nielenže sú úžasné na dotyk, ale poskytujú jedinečný zážitok pri každom použití s pásom cudnosti NoPacha Servant.

     

    Naše vysokokvalitné silikónové vibrátory sú však nielen neuveriteľne príjemné na dotyk, ale sú aj skutočnými majstrami zvádzania. S dvoma veľkosťami - dĺžkou 5 cm a 9 cm a priemerom 28 mm a 33 mm - ponúkajú tú správnu veľkosť pre dominantnú milenku alebo partnera.

     

    Vďaka možnosti integrovaného upevnenia možno dildá ľahko pripojiť k pásu cudnosti NoPacha Servant, čím sa vytvorí silné spojenie sexuálneho podriadenia a zvýšeného vzrušenia. Vyberte si jednu zo zvodných farebných možností - prirodzený odtieň pokožky, hriešnu čiernu alebo vzrušujúcu červenú - a ponorte sa do sveta zmyselnej stimulácie.

     

    Objavte, ako tento vibrátor otvára nové dimenzie rozkoše s pásom cudnosti NoPacha Servant!

     

    Pre submisívnych mužov:

    • Zatiaľ čo muž nosí pás cudnosti a sám tak zostáva cudný, dildo môže dominantnej partnerke poskytnúť dodatočnú stimuláciu.
    • Výmena rolí: Pripojené dildo možno použiť na hranie rolí, pri ktorom pasívny muž prevezme sexuálne aktívnu úlohu, pričom sám zostane cudný.
    • Rozmanitosť výberu: Vďaka možnosti výberu z troch farieb dilda (farba kože, čierna alebo červená) a dvoch dĺžok (5 cm a 9 cm) si dominantný partner môže vybrať dildo podľa svojich preferencií.


    Pre dominantného partnera:

     

    • Pripevnenie dilda k pásu cudnosti pasívneho partnera môže byť výrazným prejavom dominancie a kontroly. Môže určiť, kedy a ako sa vibrátor použije.
    • Rozmanitosť hry: Milenka alebo Top môže vibrátor použiť na rôzne hry a scenáre, či už na uspokojenie vlastných potrieb, alebo jednoducho ako ďalší psychologický stimul.
    • Možnosť prispôsobenia: Vďaka možnosti výberu farby a veľkosti dilda môže milenka alebo Top prispôsobiť zážitok svojim vlastným preferenciám.

     

    Prebuďte svoje skryté fantázie k životu a dovoľte, aby sa pás cudnosti NoPacha Servant v kombinácii s našimi vzrušujúcimi vibrátormi stal vašou vstupnou bránou do novej dimenzie sexuálneho podriadenia.

     

    Viac informácií:

     

    • Pripojiteľné dildo k pásu cudnosti NoPacha® Servant.
    • Možno použiť análne aj vaginálne.
    • Rozmery: Dve veľkosti - dĺžka 5 cm a 9 cm a priemer 28 mm a 33 mm.
    • Farby: červená, vo farbe kože a čierna.
    • Po použití dildo očistite teplou vodou a jemným mydlom. Na ešte dôkladnejšie čistenie môžete použiť náš sprej VERYCLEAN.
    • Pri používaní silikónových dild sa vyhnite lubrikantom na báze silikónu, pretože môžu poškodiť materiál. Namiesto toho odporúčame lubrikanty na báze vody, ako je napríklad Aquameo. Tento lubrikant je špeciálne vyvinutý na použitie so silikónovými erotickými hračkami a poskytuje pohodlný a klzký zážitok.
    • Pás cudnosti NoPacha® Servant nie je súčasťou balenia a je potrebné ho objednať samostatne.
    • NoPacha ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Beste Erfindung des Jahres!!!!!!!!

    Garantiert Keuschheit und trotzdem ist man gezwungen die Herrin zu befriedigen. Beste Erfindung des Jahres!!!!!!!!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Dildo pre pás cudnosti NoPacha Servant

    Dildo pre pás cudnosti NoPacha Servant

    Ponorte sa do sveta pokory, sexuálnej zdržanlivosti a obmedzujúcej cudnosti s naším špeciálne navrhnutým dildom pre pás cudnosti NoPacha Servant. Tieto vibrátory vyrobené z vysokokvalitného silikónu sú nielen úžasné na dotyk, ale poskytujú jedinečný zážitok pri každom použití s pásom cudnosti NoPacha Servant.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: