Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Moderné pásy cudnosti

Newsletter

Pás cudnosti pre mužov - NoPacha Black Diamond

keyholder často volia NoPacha Black Diamondmoderný pás cudnosti pre mužov, aby prehĺbili dynamiku moci a kontroly vo svojom vzťahu. Tento pás cudnosti nielenže symbolizuje oddanosť a dôveru submisívneho muža, ale zároveň umožňuje dominantnému partnerovi kontrolovať partnerkin penis.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Dominantní partneri si často vyberajú NoPacha Black Diamondmoderný pás cudnosti pre mužov, aby prehĺbili dynamiku moci a kontroly vo svojom vzťahu. Tento pás cudnosti nielenže symbolizuje oddanosť a dôveru submisívneho muža, ale zároveň umožňuje dominantnému partnerovi kontrolovať a riadiť sexuálnu slobodu a potešenie submisívneho muža.

    NoPacha Black Diamond sa vyznačuje moderným čiernym dizajnom a funkčnosťou pre dlhodobú cudnosť. Vďaka dvom dostupným veľkostiam a štyrom anatomicky tvarovaným krúžkom rôznych veľkostí (ø 42 mm, 45 mm, 48 mm a 52 mm) ponúka tento pás cudnosti prispôsobiteľný tvar určený na dlhodobé nosenie. Klietka na penis pevne pripevnená k jednému z krúžkov zaisťuje, že pás cudnosti bezpečne sedí, zatiaľ čo integrovaný zámok a dva dodávané kľúče zdôrazňujú kontrolu dominantnej osoby (držiteľa kľúča) nad sexuálnou zdržanlivosťou submisívneho muža.

    Jedinečná vlastnosť NoPacha Black Diamond sú mäkké hroty, ktoré možno do pásu cudnosti zasunúť podľa potreby. Tieto hroty zvyšujú intenzitu zážitku tým, že nositeľovi neustále pripomínajú jeho cudnosť bez toho, aby spôsobovali prílišnú bolesť. Ventilačné otvory po celom tele klietky na penis zabezpečujú dostatočnú cirkuláciu vzduchu, čo je dôležité najmä z hľadiska hygieny a pohodlia počas dlhodobého používania. Dve veľkosti pásu cudnosti, ktoré sa líšia dĺžkou klietky na penis, umožňujú nájsť dokonalé prispôsobenie pre submisívneho muža, čím sa zabezpečí maximálna bezpečnosť a dostatočný komfort.

    NoPacha Black Diamond je nielen symbolom cudnosti a podriadenosti, ale aj vysokokvalitným doplnkom, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre potreby praktizujúcich BDSM. Ponúka skvelý spôsob, ako zvýšiť erotické napätie a zdôrazniť nerovnováhu síl vo vzťahu. Tento pás cudnosti je ideálnou voľbou pre páry, ktoré chcú prehĺbiť svoj dynamický a emocionálny vzťah prostredníctvom praktizovania cudnosti.

    Objavte aj náš exkluzívny rad CUMELOT, špeciálne navrhnutý na intenzívnu stimuláciu prostaty a dovedenie pasívnych mužov k bezkonkurenčnému vynútenému orgazmu bez erekcie. Povinná výbava pre každú dominantnú osobu, ktorá chce mať vždy všetko pod kontrolou.

    Vďaka praktickým vetracím otvorom nie je potrebné pás cudnosti vyberať na čistenie. Stačí sa s pásom cudnosti osprchovať a dôkladne opláchnuť. Keď sa pás cudnosti nenosí, odporúčame dôkladné čistenie pomocou nášho spreja VERYCLEAN, aby sa zabezpečili najvyššie hygienické štandardy. Na starostlivosť o penis počas nosenia pásu cudnosti ponúkame náš gél PlowBoy. Je obohatený o vitamín D a aloe vera, poskytuje jemnú starostlivosť a optimálne ošetrenie pokožky.

    Ďalšie informácie:

    • Pás cudnosti pre mužov - NoPacha Black Diamond
    • Čierny pás cudnosti v dvoch rôznych veľkostiach.
    • Pozostáva z anatomicky tvarovaného krúžku (dodávajú sa 4 krúžky, ø 42 mm, 45 mm, 48 mm a 52 mm) na penis a semenníky, klietky na penis (pripája sa ku krúžku).
    • Zabudovaný zámok s dvoma kľúčmi.
    • Mäkké hroty, ktoré možno pripevniť k pásu cudnosti. Pás cudnosti má vetracie otvory pre vysoký komfort pri nosení.
    • Dve veľkosti sa líšia dĺžkou klietky na penis.
    • MEO, Cumelot a PlowBoy sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.


    Materiál:


    Náš pás cudnosti je vyrobený z nylonovej živice, čo znamená, že pás je vyrobený z plastového materiálu, ktorý je známy svojou odolnosťou, pružnosťou a pohodlím. Nylonová živica je termoplastický polymér, ktorý sa často používa na výrobu vysokokvalitných plastových výrobkov. Má niekoľko výhod oproti iným materiálom, ako je kov alebo koža:

    • Ľahkosť: nylonová živica je oveľa ľahšia ako kov, vďaka čomu sa pohodlnejšie nosí dlhší čas a znižuje sa zaťaženie nositeľa.
    • Pružnosť: Napriek svojej pevnosti umožňuje nylonová živica určitý stupeň pružnosti, ktorý umožňuje lepšie prispôsobenie a prispôsobenie rôznym tvarom tela.
    • Trvanlivosť: Nylonová živica je odolná voči lámaniu, praskaniu a odieraniu, čo zvyšuje trvanlivosť pásu cudnosti.
    • Odolnosť voči vode: Materiál je vodoodpudivý, čo uľahčuje jeho údržbu a čistenie a umožňuje jeho používanie vo vlhkom prostredí, napríklad v sprche.
    • Šetrný k pokožke: Nylonová živica je hypoalergénna a zriedkavo spôsobuje podráždenie pokožky, takže je dobrou voľbou pre osoby s citlivou pokožkou alebo alergiami.


    Pás cudnosti z nylonovej živice preto spája praktické vlastnosti s vysokou úrovňou pohodlia, vďaka čomu je obľúbenou alternatívou k bežným materiálom.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Good

    Quality product, fits lovely and does its job!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Pás cudnosti pre mužov - NoPacha Black Diamond

      Pás cudnosti pre mužov - NoPacha Black Diamond

      keyholder často volia NoPacha Black Diamondmoderný pás cudnosti pre mužov, aby prehĺbili dynamiku moci a kontroly vo svojom vzťahu. Tento pás cudnosti nielenže symbolizuje oddanosť a dôveru submisívneho muža, ale zároveň umožňuje dominantnému partnerovi kontrolovať partnerkin penis.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: