Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Dildo XXL Crazy Cock

Stránka Crazy Cock je dokonalá hračka na análny sex, po ktorej ste vždy túžili: Crazy Cock Dildo s tučnými guľôčkami a objemné butt plug zároveň, pôsobivo veľké, skvelého tvaru a vyrobené zo šmykľavého materiálu! K dispozícii v 5 pôsobivých veľkostiach, pre pokročilých a profesionálnych používateľov.

Viac informácií

89,90 €


-20%

71,92 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Crazy Cock je dokonalá análna hračka, ktorú ste vždy chceli! Crazy Cock je vibrátor s tučnými guľôčkami a objemným butt plug zároveň; pôsobivo veľký, skvelého tvaru a vyrobený zo šmykľavého materiálu! K dispozícii v 5 pôsobivých veľkostiach, pre pokročilých a profesionálnych používateľov.

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Zaručené dychberúce pocity
    • Pružný silikón bezpečný pre telo
    • 5 veľkostí: Pre pokročilých a profesionálov
    • Silné guľôčky ako pevná základňa pre jazdu bez použitia rúk
    • Hladký povrch na ľahké zavádzanie
    • Dômyselný dizajn
    • Široká prísavná základňa: priľne k hladkým povrchom
    • Absolútne ideálny na análny strečing

     

    Flexibilné dildo vám ponúka neporovnateľný pocit naplnenia na maximum. Vďaka silnej prísavej základni si môžete toto análne potešenie užívať aj bez použitia rúk a v najrôznejších polohách, pretože dildo sa dá ľahko pripevniť na takmer akýkoľvek hladký povrch. Môžete si tak užívať nadržaný sólo sex alebo ho použiť v kombinácii s remienkom na sex s kolíkmi. Všetko, čo teraz potrebujete, je veľká porcia lubrikačného gélu MANCUNT.

     

    Vaše nové veľké XXL dildo - Ako používať veľké dildo:

     

    Dĺžka a obvod veľkého dilda môže byť pre niekoho, kto má s veľkým dildom málo skúseností, veľmi zastrašujúca. Takéto hrubé dildo však môže byť aj veľmi príjemné a uspokojí vás ako žiadne iné dildo.

     

    Prečítajte si príručku MEO ® dildo a pripravte sa na svoje veľké análne dobrodružstvo! Povieme vám, čo by ste mali zvážiť pri používaní veľkého dilda a ktoré dildo je pre vás najlepšie.

     

    Ako používať také veľké dildo?

     

    Na dychberúce chvíle s veľkým dildom sa môžete pripraviť v niekoľkých krokoch:

     

    1.) Dildo očistite:

     

    Dokonca aj keď je vaše dildo úplne nové alebo ste ho po poslednom použití vyčistili, mali by ste ho dôkladne umyť horúcou vodou alebo hygienicky vyčistiť naším sprejom VERYCLEAN, pretože toto veľké Crazy Cock dildo prenikne do vašich najhlbších vnútorných zón. Dôkladné čistenie zabezpečí vašu bezpečnosť, hygienu a zdravie, aby bol zážitok pre vás čo najpozitívnejší.

     

    2.) Používajte dostatok lubrikačného gélu a sprej Extremeo:

     

    Veľkosť dilda a jeho hrubý žaluď určia, aký lubrikant by ste mali použiť. Vyberte si lubrikant od MEO®, ktorý je hustý, ale zároveň hladký, pretože uľahčuje zavádzanie a počas sexu je skvelý. Vysokokvalitný lubrikant na vodnej báze, ako je Aquameo, je obzvlášť dobrou voľbou. Ak plánujete použiť naozaj veľké dildo, odporúčame náš hustý lubrikant na análny sex MANCUNT. Je rozpustný vo vode, biely a krémový a na dotyk je ako žiadny iný lubrikant. MANCUNT spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a zmýva sa rovnako ľahko ako voda. MANCUNT vyzerá takmer ako spermie a z používania veľkého vibrátora robí bezbolestné potešenie.

     

    Náš sprej EXTREMEO je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v oblasti análneho sexu aj pre skúsených používateľov veľkých dild. EXTREMEO je špeciálny výrobok na análny sex a análny strečing. Vďaka špeciálnej kombinácii účinných látok tento sprej zabezpečuje ľahšie zavádzanie aj veľmi veľkých dild a análnych kolíkov. Špeciálny účinok EXTREMEO podporuje ľahké prenikanie a vedie tak k uvoľnenej a vášnivej rozkoši. Je to análny sprej, ktorý sa stará o pokožku a v krátkom čase uvoľňuje análny otvor. Sprej pôsobí bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha dosiahnuť nespútaný análny sex!

     

    3.) A je to tu!

     

    Vzhľadom na dĺžku a obvod môže byť zavádzanie veľkých dild spočiatku ťažké. Neponáhľajte sa, postupujte pomaly a vyberte si polohu, ktorá vám umožní roztiahnuť telo. Ľahnite si na chrbát s naším vankúšom ASS UP pod zadkom a so zdvihnutými a roztiahnutými nohami. Vankúš ASS UP poskytne vášmu telu stabilnú a pohodlnú oporu aj v namáhavých polohách. Pevný vankúš ASS UP tiež zabraňuje tomu, aby ste sa prepadli do postele, a uľahčuje množstvo ďalších polôh počas sexu a sólového sexu. Samozrejme, nad dildom si môžete aj čupnúť, aby ste mali väčšiu kontrolu nad hĺbkou prieniku veľkého dilda. Určite by sme vám odporúčali "zahriať sa" s menším dildom a potom sa dopracovať k veľkému dildu Crazy Cock.

     

    4.) Poddajte sa svojmu chtíču bez zábran!

     

    Po zavedení hrubej hlavice dilda by malo byť vaše telo dostatočne uvoľnené, aby ste si mohli vychutnať pocity, ktoré dildo vytvára, a zároveň masturbovať. Mnohí naši zákazníci radi rotujú veľkým dildom vo svojom tele, aby dosiahli všetky vnútorné erotogénne zóny, zatiaľ čo iní uprednostňujú prítlačné pohyby. Experimentujte, aby ste zistili, čo sa vám páči, ale nezabudnite, prosím, pohybovať dildom pomaly, aby ste sa vyhli zraneniu!

     

    Materiál a starostlivosť o veľké dildo MEO®:

     

    Toto veľké dildo je vyrobené z vysokokvalitného silikónu. Materiál je úžasne pružný a klzký. Okrem toho je silikón, ktorý používame, veľmi stabilný, takže vaše veľké dildo dlho vydrží. Extra veľké dildo môžete čistiť jemným mydlom a vodou. Na dôkladnú hygienu odporúčame aj pravidelné používanie nášho spreja VERYCLEAN.

    Viac informácií:

     

    • Dildo Crazy Cock
    • Dimensions: Veľkosť S = priemer 3,2 cm až 5,5 cm, dĺžka 19 cm, dĺžka na zasunutie 13,5 cm. Veľkosť M = priemer 3,8 cm až 6,5 cm, dĺžka 22 cm, zasúvacia dĺžka 16 cm. Veľkosť L = priemer 4,5 cm až 7,5 cm, dĺžka 25 cm, dĺžka vloženia 19 cm. Veľkosť XL = priemer 5 cm až 8,5 cm, dĺžka 29 cm, dĺžka vloženia 21 cm. Veľkosť XXL = priemer 5,6 cm až 9,5 cm, dĺžka 31 cm, dĺžka vloženia 24 cm.
    • Toto veľké dildo Crazy Cock si môžu užiť ženy aj muži. Vytvára pocit naplnenia a stimuluje vnútorné steny konečníka. Veľké dildo navyše poskytuje rozťahovanie análneho otvoru, čo je často pestovaná fantázia v BDSM.
    • Na dosiahnutie maximálneho pôžitku odporúčame lubrikant MANCUNT z nášho sexshopu.
    • Vďaka praktickej prísavej základni dildo spoľahlivo priľne ku všetkým hladkým povrchom. Dildo je vhodné aj na použitie v popruhovom postroji.
    • Materiál: 100 % silikón
    • zamatovo jemný povrch
    • pružný a zároveň príjemne pevný
    • hrubý žaluď
    • 100 % bez ftalátov
    • bez zápachu

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Bombe

    Voll die Explosion im Arsch

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Huge

    Going to take lots of sessions to fit this in.. Huge

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Absoluter Favorit

    Als Fan der analen Selbstverwöhnung wird das mein absoluter Favorit. Er ist in Größe L nicht zu groß und nicht zu klein. Ich hab größere und kleinere, aber dieser ist genau richtig. Natürlich bin ich trainiert. Für Anfänger ist er wahrscheinlich zu groß. Wer ihn bestellt macht nichts falsch. Die Qualität ist 1A

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Woah.

    Der ist schon eine ordentliche Nummer. Meiner hat an der dicksten Stelle einen Durchmesser von fast 10 cm! Top Qualität.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Größe XXL

    So wie erwartet. Gut verarbeitet. Passt perfekt!

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Dildo XXL Crazy Cock

    Dildo XXL Crazy Cock

    Stránka Crazy Cock je dokonalá hračka na análny sex, po ktorej ste vždy túžili: Crazy Cock Dildo s tučnými guľôčkami a objemné butt plug zároveň, pôsobivo veľké, skvelého tvaru a vyrobené zo šmykľavého materiálu! K dispozícii v 5 pôsobivých veľkostiach, pre pokročilých a profesionálnych používateľov.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: