Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Veľká vaginálna a análna elektróda Flo™ z E-Stim Systems

Prichádza veľký Flo™ z E-Stim Systemsšpičkovej vkladateľnej elektródy pre každého, kto hľadá hlbší a uspokojivejší zážitok z vaginálnej alebo análnej elektrostimulácie. Na základe úspechu malého Flo™ ponúka táto väčšia verzia úplne nový rozmer potešenia.

Viac informácií

3787/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Veľká elektróda Flo™ od spoločnosti E-Stim Systems: Intenzívnejšia elektrostimulácia vďaka väčšej hĺbke a objemu.

    Prichádza veľká elektróda Flo™ od spoločnosti E-Stim Systems E-Stim Systemsšpičková vkladacia elektróda pre tých, ktorí hľadajú hlbší a uspokojivejší zážitok z vaginálnej alebo análnej elektrostimulácie. Na základe úspechu malého Flo™ ponúka táto väčšia verzia úplne nový rozmer rozkoše.

    Elegantný dizajn pre hlbšie pocity:

    Elegantné, plynulé línie, dlhší krčok a väčšia hlavica - veľký Flo™ je ideálny na dosiahnutie hlbšieho vnútra tela. Hladký, vysoko leštený povrch nielenže vyzerá elegantne, ale umožňuje aj jednoduché zavedenie do análneho/vaginálneho otvoru a ešte intenzívnejší pocit.

    Ergonomický dizajn pre ešte väčšie potešenie:

    Anatomicky tvarovaná elektróda sa vďaka hladkému povrchu mimoriadne ľahko zavádza a jej širšia základňa sa pohodlne prisaje k pyskom, takže elektrostimuláciu možno cítiť zvonka aj zvnútra. Hoci bola primárne vyvinutá na vaginálne použitie, elektróda Flo™ je ideálna aj na análnu stimuláciu.

    Prirodzený pocit a jednoduché použitie:

    Jedinečné prémiové elektródy od E-Stim Systems sú elektrické kontaktné plochy. Nachádzajú sa na hornej a dolnej strane a nie po stranách, čo poskytuje prirodzenejší pocit počas elektrostimulácie. Vyfrézovaná drážka na spodnej časti elektródy zlepšuje uchopenie počas vaginálneho alebo análneho zavádzania a vyberania, čím zabezpečuje lepšiu manipuláciu.

    Vysokokvalitná konštrukcia a doživotná záruka:

    Rovnako ako pri všetkých prémiových elektródach od E-Stim Systems flo™ sa aj na elektródy vzťahuje doživotná záruka výrobcu E-Stim Systemsktorá zaručuje dlhú životnosť a dlhodobú spokojnosť.

    Rozmery:

    Dĺžka: 120 mm
    Priemer hlavice: 37,5 mm
    Priemer základne: 50 mm
    Vložná dĺžka: 110 mm
    Hmotnosť: 268 g

    Všestranné možnosti pripojenia:

    Elektróda je vybavená 4 mm zástrčkami a je kompatibilná s nízkoprofilovými káblami od E-Stim Systems ale možno ho použiť aj s bežnými 4 mm káblami alebo bikablom (pozri príslušenstvo). Je kompatibilná so všetkými bežnými elektrostimulačnými zariadeniami (v prípade potreby s adaptérmi, ktoré ponúkame). To ponúka maximálnu flexibilitu pri používaní.

    Jednoduché čistenie a starostlivosť:

    Elektródu možno ľahko čistiť teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo sprejom VeryClean. Aby nedošlo k poškodeniu elektródy, nemali by sa používať žiadne drsné čistiace prostriedky. Na dôkladnejšie čistenie je možné elektródu rozobrať a jednotlivé časti čistiť samostatne. Pri opätovnej montáži starostlivo dodržiavajte pokyny výrobcu.

    Vďaka tomu je análna alebo vaginálna elektrostimulácia ešte zábavnejšia:

    Pre optimálny zážitok by sa mal používať náš lubrikant na vodnej báze ESHOCK. Tento špeciálny lubrikant zaručuje ľahké zavedenie do análneho/vaginálneho otvoru a dobrú elektrickú vodivosť. Za každú cenu sa vyhnite lubrikantom na báze silikónu alebo hybridným lubrikantom a upozorňujeme, že kondómy nie sú kompatibilné s elektródami E-Stim Systems.

    Veľký Flo™ od E-Stim Systems: Jedinečná cesta do hlbín elektrostimulácie!

    S veľkým Flo™ jednoducho zažijete počas elektrostimulácie viac, pretože vám ponúka hlbší prienik a intenzívnejší pocit. Či už chcete preskúmať vaginálnu alebo análnu elektrostimuláciu, táto elektróda je navrhnutá tak, aby váš zážitok z elektrostimulácie vylepšila o väčšie pohodlie, štýl a účinnosť.

    Viac informácií:

    • Flo® veľká elektróda od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolárna, vkladacia
    • Celková dĺžka: 120 mm
    • Vkladacia dĺžka: 110 mm
    • Priemer hlavice: 37,5 mm
    • Priemer základne: 50 mm
    • Hmotnosť: 268 g
    • Pripojenia: - Hlavica je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý je súčasťou balenia: Dve 4 mm zásuvky v základni.
    • Na použitie s našimi elektrostimulačnými zariadeniami (ako príslušenstvo sú k dispozícii rôzne pripojovacie káble a adaptéry).
    • S exkluzívnou doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems bezpečnosť a kvalita na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems e-Stim sú navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Severo ma giusto!

    E' un valido compagno di avventure, presente ma non invadente.

      Hodnotenie 

      Ein außergewöhnliches Erlebnis

      Ich habe vor kurzem die Analelektrode von MEO gekauft und bin von der Qualität dieses Produktes absolut begeistert. Die Verarbeitung ist erstklassig!

      Was mich aber wirklich überwältigt hat, ist das einzigartige Erlebnis eines analen Orgasmus, der durch die Reizstromstimulation dieser Elektrode hervorgerufen wird. Die Empfindungen sind intensiv und tief, eine ganz neue Art von Orgasmus, die ich bisher nicht kannte. Die Elektrostimulation erzeugt ein Gefühl, das sich am besten als eine Mischung aus tiefer Entspannung und gleichzeitig pulsierender, durchdringender Erregung beschreiben lässt. Es ist, als würde eine Welle elektrischer Energie den ganzen Körper durchfluten und zu einem Höhepunkt führen, der sowohl intensiv als auch unglaublich befriedigend ist.

      Ich kann dieses Produkt jedem empfehlen, der auf der Suche nach einer neuen Art der erotischen Stimulation ist. Die Analelektrode von MEO hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern weit übertroffen. Ein absolutes Muss für Liebhaber der Elektrostimulation!

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Veľká vaginálna a análna elektróda Flo™ z E-Stim Systems

      Veľká vaginálna a análna elektróda Flo™ z E-Stim Systems

      Prichádza veľký Flo™ z E-Stim Systemsšpičkovej vkladateľnej elektródy pre každého, kto hľadá hlbší a uspokojivejší zážitok z vaginálnej alebo análnej elektrostimulácie. Na základe úspechu malého Flo™ ponúka táto väčšia verzia úplne nový rozmer potešenia.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: