Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Tunelová análna zátka - Fuck SLUT - butt plug so zátkou

Máte chuť na dokonalý análny zážitok? Na Fuck SLUT butt plug je "šukateľný" butt plug, ktorý sa dokonale prispôsobí análnej anatómii. Jediné, čo zostane viditeľné, je otvor pripravený na ďalšie použitie!

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ste pripravení na dokonalý análny zážitok? Na Fuck SLUT Anal Plug je "šukateľný" butt plug, ktorý sa dokonale prispôsobí vašej anatómii. Funguje to veľmi jednoducho: Vy alebo váš Top vložíte butt plug - s niekoľkými kvapkami AQUAMEO alebo nášho umelého spermatu CUMSHOT - úplne do análneho otvoru. Fuck Plug je teraz pevne ukotvený a už nemôže vykĺznuť. Zreteľný otvor zostane viditeľný a vy ste pripravení na ďalšie použitie!

     

    Polopriehľadný Fuck SLUT butt plug je vybavený anatomickou pätkou, takže po zavedení butt plug je zaručená optimálna opora a stabilita. Stránka butt plug má mimoriadne vzrušujúci tvar, ktorý sa smerom k špičke mierne zužuje. Spolu s pevnosťou materiálu je výsledkom análna erotická pomôcka, ktorá sa ľahko zavádza a bezpečne sedí bez vykĺznutia, a to aj v pohybe.

     

    Naše Fuck SLUT butt plug vám zaručuje dychberúcu stimuláciu v kombinácii s vedomím, že ste úplne otvorení! A čo je na tom najlepšie? Stránku butt plug môžete dokonca diskrétne používať pod bežným oblečením 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

     

    Vďaka rôznym veľkostiam je butt plug ideálny pre začiatočníkov, pokročilých aj profesionálov. Objemný, obzvlášť výplňový dizajn análnej zátky je presvedčivý a zaručuje, že ho budete vždy poriadne cítiť. Čo však robí análny kolík výnimočným, je jeho priebežný tunel. S ním sú možné rôzne typy hier. Či už doň zasuniete penis, dlhé dildo alebo klystýrovú trubicu, alebo vyskúšate mľaskavé hry v zlatej sprche - s inovatívnym análnym kolíkom popustite uzdu svojej fantázii Fuck SLUT butt plug otvor je veľmi flexibilný! V prípade potreby môžete butt plug uzavrieť zátkou!

     

    S Fuck SLUT butt plug máte na výber z 5 veľkostí:

     

    • Veľkosť S: dĺžka 70 mm, priemer 25 - 32 mm, otvor 20 mm ø
    • Veľkosť M: dĺžka 90 mm, priemer 32 - 42 mm, otvor 29 mm ø
    • Veľkosť L: dĺžka 105 mm, priemer 37 - 51 mm, otvor 34 mm ø
    • Veľkosť XL: dĺžka 128 mm, priemer 46 - 60 mm, otvor 42 mm ø
    • Veľkosť XXL: dĺžka 145 mm, priemer 51 - 70 mm, otvor 48 mm ø

     

    Čo ešte musím zvážiť?

     

    Stránka Fuck SLUT butt plug je vyrobený z vysokokvalitného materiálu. Zmes materiálov vytvára výrobok s vysokou stabilitou, ktorý je pre vás absolútne šetrný k telu. Pred prvým použitím a po každom použití by ste mali umyť butt plug teplou vodou a jemným mydlom a vyčistiť ho naším sprejom VERYCLEAN. Použite lubrikant na báze vody, napríklad AQUAMEO, alebo, aby ste ho nechali odkvapkať butt plug, náš lubrikant (umelé spermie) CUMSHOT.

     

    Viac informácií:

     

    • Tunelový análny kolík
    • butt plug s otvorom a zátkou
    • Perfect Fit = anatomicky dokonale tvarovaný
    • Objemný, obzvlášť výplňový dizajn
    • Materiál: TPE, bez ftalátov
    • Používajte len lubrikanty rozpustné vo vode, napríklad Aquameo.
    • Súčasťou dodávky sú zodpovedajúce tesniace zátky!

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Looksee

    With the help of crackstuffers plug I managed to implant myself with the XXL. Unfortunately it wouldn't stay in. Will improve I'm sure with more use. Feels great otherwise.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sympa à porter

    Dispositif sympa, bien distinct du "buttplug" usuel. Mais attention a bien choisir sa taille: trop gros il est insupportable, trop petit il ne reste pas en place. Le bouchon est utile lors du port prolonger (qui est tout-à-fait possible) ....

    • 1 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Geiler Plug

    Das Material ist einwandfrei und perfekt geeignet. Der Plug lässt sich gut einführen und bleibt da, wo er sein soll. Fällt etwas klein aus nach meinem Gefühl. Ich habe die Größe M jedoch L wäre für mich besser. Kann damit stundenlang laufen ohne dass es herausfällt. Der Stopfen hält auch gut. Kann ich nur empfehlen.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Molto soddisfatto

    Preso in taglia M, pensavo fosse troppo grande ma invece è perfetto. Molto soddisfatto

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Tunelová análna zátka - Fuck SLUT - butt plug so zátkou

    Tunelová análna zátka - Fuck SLUT - butt plug so zátkou

    Máte chuť na dokonalý análny zážitok? Na Fuck SLUT butt plug je "šukateľný" butt plug, ktorý sa dokonale prispôsobí análnej anatómii. Jediné, čo zostane viditeľné, je otvor pripravený na ďalšie použitie!

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: