Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Butt plug Extremeo - Análne dildo 24/7

Už po krátkom čase sa štíhly a dokonale tvarovaný análny kolík 24/7 butt plug stal najpredávanejším análnym kolíkom MEO. A to právom, pretože tvar, povrch, veľkosť a skvelý materiál ponúkajú všetko, čo si od dokonalého análneho kolíka na nepretržité používanie môžete priať!

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Už po krátkom čase sa štíhly a dokonale tvarovaný 24/7 butt plug stal najpredávanejším análnym kolíkom MEO. A to právom, pretože tvar, povrch, veľkosť a skvelý materiál ponúkajú všetko, čo si od dokonalého análneho kolíka na trvalé použitie môžete priať! Vďaka pružnému materiálu sa butt plug prispôsobí vašej vnútornej anatómii a môže sa používať v akejkoľvek polohe. 24/7 butt plug zo série Extremeo je k dispozícii v troch dĺžkach a v rôznych priemeroch pre začiatočníkov, pokročilých aj profesionálov.

     

    Prečo by mal 24/7 butt plug od Extremeo vyskúšať naozaj každý:

     

    • Dizajn, ktorý inšpiruje: tento tenký análny kolík je k dispozícii v troch verziách a je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých. Vďaka svojmu miernemu priemeru sa 24/7 butt plug zavádza ľahšie ako mnohé iné modely. Rôzne priemery v kombinácii s vynikajúcou textúrou povrchu zaručujú neporovnateľné zážitky a hlbokú, intenzívnu masáž v análnom kanáliku, na ktorú budete dlho spomínať.

     

    • Vysokokvalitný materiál a bezpečné používanie: Bezftalátový silikón je nielen neuveriteľne príjemný na dotyk, ale sa aj ľahko čistí. Všetko tak zostáva vždy hygienické a príjemné. Úžasný materiál, ktorý je dostatočne stabilný a zároveň pružný, takže butt plug je cítiť presne na tých správnych miestach!

     

    • Intenzívne potešenie: Vďaka hladkej hlavičke je zavedenie prvých pár centimetrov butt plug celkom jednoduché, ale potom početné drážky na hriadeli butt plug poskytujú mimoriadne silnú stimuláciu konečníka. Čím hlbšie štíhly butt plug preniká, tým je stimulácia análneho otvoru ohromujúcejšia.

     

    • Pre dlhotrvajúce dobrodružstvá: Tento análny kolík je 24/7 butt plug, ktorý splní vaše sny o dokonalej penetrácii - aj počas celého dňa alebo celej noci, keď spíte! Vďaka špeciálnemu dizajnu sa nožička análneho kolíka sama prisaje medzi vaše zadočky. Mali by ste vedieť, že nožička butt plug je viac než len dizajnový prvok; zohráva kľúčovú úlohu pri bezpečnosti a pohodlí. Noha zabraňuje tomu, aby sa butt plug zasunul príliš hlboko do análneho kanála. Okrem toho nožička dodáva pomôcke butt plug stabilitu, ktorú potrebuje, aby počas používania zostala na mieste a neúmyselne z vás nevyskočila. To je dôležité najmä pre tých, ktorí chcú nosiť butt plug dlhší čas alebo dokonca pod oblečením na verejnosti. Umožňuje to nožička, ktorá je diskrétne umiestnená medzi zadočkom. V neposlednom rade uľahčuje bezpečné a kontrolované odstránenie butt plug po použití.

     

    Rozmery na prvý pohľad:

     

    • Veľkosť S: dĺžka 14 cm, priemer 26 mm
    • Veľkosť M: dĺžka 17 cm, priemer 31 mm
    • Veľkosť L: dĺžka 20 cm, priemer 36 mm

     

    S 24/7 butt plug zo série Extremeo sa vaše fantázie konečne stanú skutočnosťou. Odvážte sa a vychutnajte si neporovnateľný pocit, že máte v sebe butt plug 24 hodín denne, 7 dní v týždni!

     

    Čistenie a používanie análnych kolíkov Extremeo:

     

    • Jednoduché použitie: Zavádzanie análneho kolíka môže byť krásnym a príjemným zážitkom, najmä ak viete, ako to správne urobiť. Na uľahčenie zavádzania análneho kolíka do konečníka odporúčame náš obľúbený sprej Extremeo. Krátky sprej uvoľní zvieračový sval a zavedenie análneho kolíka sa stane mimoriadne jemným pôžitkom.

     

    • Správny lubrikant a strelka: Správny lubrikant môže znamenať veľký rozdiel. Pri silikónových výrobkoch, ako je análny kolík Extremeo, by ste sa mali vyhnúť lubrikantom na báze silikónu, pretože môžu poškodiť materiál. Namiesto toho odporúčame lubrikanty na vodnej báze, ako sú naše lubrikanty Aquameo alebo Alphamale Aqua. Tie poskytujú príjemný pocit a sú bezpečné na použitie so silikónovými análnymi kolíkmi. Stránka Lube Shooter alebo aplikátor lubrikantu optimalizuje zážitok z análnych sexuálnych hračiek, ako sú napríklad análny kolík. Umožňuje, aby sa lubrikant rozdelil hlbšie a rovnomernejšie v análnom kanáli, vďaka čomu je zavedenie análneho kolíka pohodlnejšie a bezpečnejšie. Keďže análny otvor neprodukuje vlastný lubrikant, dostatočný prísun lubrikantu znižuje trenie a riziko poranenia. Okrem toho stránka Lube Shooter umožňuje čistú a presnú aplikáciu bez plytvania lubrikantom.

     

    • Čistenie: Po každom použití by sa mal váš análny kolík Extremeo dôkladne vyčistiť. Teplá voda a jemné mydlo ľahko odstránia väčšinu nečistôt. Na dôkladné a hygienické čistenie odporúčame aj náš sprej VERYCLEAN. Rýchly postrek zabezpečí, že butt plug bude vždy pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

     

    Viac informácií:

     

    • butt plug
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobené z vysokokvalitného silikónu, bez ftalátov
    • Análny kolík používajte len s lubrikantmi na vodnej báze, ako sú Alphamale Aqua alebo Aquameo a náš Lube Shooter.
    • Pre tento butt plug odporúčame náš produkt Extremeo: Tento sprej funguje bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha dosiahnuť nespútanú sexuálnu extázu.
    • S novými análnymi sprejmi Extremeo vám teraz ponúkame všestranne bezstarostný balíček pre vaše análne dobrodružstvá. MEO je priekopníkom nielen pokiaľ ide o svetoznáme produkty, ako je Extremeo Anal Relax Spray, ale vždy hľadá aj najlepšie a najinovatívnejšie spôsoby, ako zlepšiť análny sex. Logickým pokračovaním našej vášne pre análne produkty je uvedenie inovatívnych análnych kolíkov radu Extremeo. Na základe dlhoročných skúseností a spätnej väzby od našich verných zákazníkov sme vyvinuli análny kolík, ktorý stanovuje nové štandardy v oblasti dizajnu, pohodlia a funkčnosti.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Muy buena calidad

    Es de buena calidad, solo que se me ha quedado pequeño enseguida, tenía que haber pillado otro de mayor tamaño Por lo demás todo estupendo, desde la calidad del plug hasta la atención recibida. Volveré a comprar en este sex shop sin dudarlo.

      Hodnotenie 

      A fun challenge!

      This Extremeo buttplug feels so good, and it's amazing to feel and see how far you can go the first time you use it, and to see that you can take more and more with each use after that. Would recommend for anyone who likes a little anal stimulation when they masturbate. The orgasms are amazing! Thank you MEO. I will buy more exciting products

        Hodnotenie 

        Reaches new depths.

        Excellent purchase. Results were amazing. Good feel to the product. Well constructed. Takes your breath away! (In a good way!)

          Hodnotenie 

          Sehr schöner Dildo

          Ein wahrer Wonnespender ist der MEO-Dildo,schnell ausgepackt und ausprobiert. Flutscht sehr geil rein, da kommt Freude auf. Wird eins meiner Lieblingstoys werden.Klare Kaufempfehlung. Wenn man auf Analsex steht ist man mit diesem Dildo sehr gut bedient!

            Hodnotenie 

            Super Form

            Super Form, tolles Material, nicht zu weich und nicht zu hart. Der Fuß saugt sich quasi zwischen den Arschbacken fest, so dass der Plug immer bequem sitzt und nicht rein- oder rausrutscht. Ideal für Spaziergänge, Schlafen, Arbeit und mehr. Man spürt ihn ganz deutlich und die Größe ist echt perfekt. Kann ich jedem Interessierten sehr empfehlen.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Butt plug Extremeo - Análne dildo 24/7

              Butt plug Extremeo - Análne dildo 24/7

              Už po krátkom čase sa štíhly a dokonale tvarovaný análny kolík 24/7 butt plug stal najpredávanejším análnym kolíkom MEO. A to právom, pretože tvar, povrch, veľkosť a skvelý materiál ponúkajú všetko, čo si od dokonalého análneho kolíka na nepretržité používanie môžete priať!

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              30 ostatné položky v rovnakej kategórii: