Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

MJ™ elektróda z E-Stim Systems

Elektróda MJ™ od E-Stim Systems je inovatívnou kombináciou najlepších vlastností našej obľúbenej prírubovej elektródy a našej malej elektródy Torpedo™. Elektródu MJ™ vyvinuli najkreatívnejšie mozgy v E-Stim Systems aby vám poskytla všestranný a príjemný zážitok z elektrostimulácie.

Viac informácií

3796/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Elektróda MJ™ od spoločnosti E-Stim Systems: jedinečná kombinácia užívateľského komfortu a intenzívnej stimulácie!

    Elektróda MJ™ od spoločnosti E-Stim Systems: jedinečná kombinácia užívateľského komfortu a intenzívnej stimulácie! E-Stim Systems je inovatívnou kombináciou najlepších vlastností našej obľúbenej prírubovej elektródy a našej malej elektródy Torpedo™. Elektróda MJ™ bola vyvinutá najkreatívnejšími mozgami v E-Stim Systems aby vám poskytli všestranný a príjemný zážitok z elektrostimulácie.

    Kľúčové vlastnosti elektródy MJ™:

    • Bipolárna, vkladacia elektróda: M MJ™ je bipolárna, vkladacia elektróda, ktorá poskytuje intenzívnu elektrickú stimuláciu na vnútorné aj vonkajšie použitie.
    • Jednoduché zavádzanie a pohodlie: Hlavica elektródy MJ™ s priemerom 38 mm umožňuje ľahký prienik a príjemný pocit pri zavádzaní, vďaka čomu je táto elektróda vhodná na vaginálnu aj análnu stimuláciu.
    • Prírubová základňa pre bezpečnosť a dodatočný kontakt: Veľká prírubová základňa nielenže zaisťuje bezpečnosť tým, že zabraňuje príliš hlbokému zavedeniu, ale poskytuje aj dodatočnú kontaktnú plochu. Túto vlastnosť oceníte najmä pri vaginálnom použití, pretože stimuluje aj oblasť pyskov.
    • Vysokokvalitná konštrukcia: Elektróda MJ™ je vyrobená z vysokokvalitných materiálov a je navrhnutá tak, aby dlho vydržala. Dá sa dokonca rozobrať na čistenie a poskytuje sa na ňu doživotná záruka výrobcu.


    Rozmery a technické údaje

    MJ™ z E-Stim Systems je bipolárna, vkladacia elektróda, ktorá bola špeciálne vyvinutá na vaginálnu a análnu elektrostimuláciu. S celkovou dĺžkou 135 mm a dĺžkou zavádzania 95 mm umožňuje hlbokú a uspokojivú elektrostimuláciu. Hlava elektródy má priemer 38 mm a obvod 119 mm, čo zabezpečuje optimálny elektrický kontakt. Priemer základne je 50 mm, čo prispieva k stabilite a bezpečnosti pri používaní elektródy. S hmotnosťou 366 gramov sa elektróda MJ™ pohodlne a bezpečne drží v ruke. V základni sú dve 4 mm zásuvky na pripojenie ku všetkým štandardným elektrostimulačným zariadeniam (v prípade potreby s našimi adaptérmi). Vďaka tejto kombinácii funkcií je elektróda MJ™ fantastickou voľbou pre našich zákazníkov, ktorí chcú zdokonaliť análnu alebo vaginálnu elektrostimuláciu.

    Čistenie a starostlivosť:

    Elektródu MJ™ môžete jednoducho umyť teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo použiť sprej VERYCLEAN. Pred uskladnením sa uistite, že je elektróda MJ™ vrátane zásuviek úplne suchá.

    Odporúčania na optimálne používanie:

    Na dosiahnutie optimálneho zážitku s elektródou MJ™ by ste mali používať lubrikant na vodnej báze, napríklad náš ESHOCK. Uľahčí sa tým análne/vaginálne zavádzanie a zlepší sa elektrická vodivosť. Vyhnite sa používaniu lubrikantov na báze silikónu alebo hybridných lubrikantov a berte na vedomie, že elektródy z E-Stim Systems nie sú kompatibilné s kondómami.

    Elektróda MJ™: Povinná výbava pre milovníkov elektrosexu!

    Vďaka jedinečnému dizajnu a kvalitnej konštrukcii je elektróda MJ™ zaujímavou a všestrannou možnosťou pre milovníkov sexuálnej elektrostimulácie. Či už vaginálna alebo análna, ponúka bezpečný, pohodlný a stimulujúci zážitok!

    Viac informácií:

    • MJ™ elektróda od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolárna, vkladacia
    • Celková dĺžka: 135 mm
    • Zasúvacia dĺžka: 95 mm
    • Priemer hlavice: 38 mm
    • Obvod hlavice/obvod: 119 mm
    • Priemer základne: 50 mm
    • Hmotnosť: 366 g
    • Pripojenia: 2 x 4 mm zásuvky v základni.
    • Na použitie s našimi elektrostimulačnými zariadeniami (ako príslušenstvo sú k dispozícii rôzne pripojovacie káble a adaptéry).
    • S exkluzívnou doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems bezpečnosť a kvalita na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre ľudí, ktorí trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems e-Stim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Empfehlenswert

    Diese Elektrode von MEO erfüllt den Zweck voll und ganz, insesondere bei der Analstimulation. Die Beschreibung ist verständlich und entspricht dem Verwendungszweck. Ich würde sie jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

      Hodnotenie 

      Amazing

      Definitely changed the way I play!
      The feeling is unbelievable

        Napíšte vlastnú recenziu

        MJ™ elektróda z E-Stim Systems

        MJ™ elektróda z E-Stim Systems

        Elektróda MJ™ od E-Stim Systems je inovatívnou kombináciou najlepších vlastností našej obľúbenej prírubovej elektródy a našej malej elektródy Torpedo™. Elektródu MJ™ vyvinuli najkreatívnejšie mozgy v E-Stim Systems aby vám poskytla všestranný a príjemný zážitok z elektrostimulácie.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: