Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

OMG™ Elektróda XXL od E-Stim Systems

Veľmi veľká elektróda OMG™ od E-Stim Systems je pôsobivým doplnkom každého elektrostimulačného zariadenia a za svoj názov vďačí pôsobivým reakciám ("OMG" = Oh, my God!), ktoré vždy vyvoláva. Vhodná na análnu a vaginálnu stimuláciu!

 

Viac informácií

3801/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stránka OMG™ XXL elektróda od E-Stim Systems je skutočným majstrovským dielom análnej/vaginálnej elektrostimulácie, ktoré zaujme svojou impozantnou veľkosťou a extrémnym výkonom.

    Veľmi veľká elektróda OMG™ od E-Stim Systems je pôsobivým doplnkom každého elektrostimulačného zariadenia a za svoj názov vďačí pôsobivým reakciám ("OMG" = Oh, my God!), ktoré opakovane vyvoláva. Pred uvedením na trh Decimator™ bola najväčšou análnou/vaginálnou elektródou v sortimente od E-Stim Systemsa s priemerom 7,5 cm je stále veľkou výzvou, aj keď sa s ňou v porovnaní s kolosálnym Decimator™ sa s ňou ľahšie manipuluje.

    Elektróda OMG™ je väčšia ako elektróda Stuffer™ a bola vyvinutá predovšetkým pre skúsených používateľov, ktorí chceli, aby prítomnosť vloženej elektródy bolo jasne cítiť. Táto bipolárna elektróda je príkladom pretrvávajúcej snahy E-Stim Systems záväzku k inováciám a kvalite a ponúka jedinečnú kombináciu veľkosti a pocitu.

    Dizajn a použitie:

    Kontakty elektródy sú strategicky umiestnené na hornej a dolnej strane, a nie na boku, čo poskytuje nielen vynikajúci kontakt s elektródou, ale aj prirodzenejší a pohodlnejší pocit počas análnej alebo vaginálnej elektrostimulácie. Základňa má vyfrézovanú obvodovú drážku, ktorá zlepšuje uchopenie a uľahčuje análne alebo vaginálne zavádzanie a vyberanie.

    Optimálny dizajn a doživotná záruka:

    Veľká elektróda OMG™ je vyrobená z vysokokvalitných materiálov a navrhnutá na dlhoročné používanie. Dá sa úplne rozobrať na čistenie, aby sa zabezpečila hygiena a dlhá životnosť. Rovnako ako všetky prémiové elektródy od E-Stim Systems aj na túto elektródu sa vzťahuje exkluzívna doživotná záruka.

    Elektróda OMG™ s priemerom 175 mm váži úctyhodných 1,6 kg a na základni je vybavená dvoma 4 mm zásuvkami, ktoré sú kompatibilné s nízkoprofilovými káblami od E-Stim Systems

    Starostlivosť a dokonalý mazací prostriedok:

    Na čistenie možno elektródu jednoducho umyť teplou vodou s jemným čistiacim prostriedkom alebo vyčistiť sprejom VERYCLEAN. Na zabezpečenie jednoduchého zavedenia do análneho/vaginálneho otvoru a optimálnej elektrickej vodivosti odporúča MEO používať lubrikant na vodnej báze ESHOCK. Silikónovým alebo hybridným lubrikantom by ste sa mali vyhnúť. Kondómy nie sú s touto elektródou kompatibilné.

    Elektróda OMG™ od E-Stim Systemsskutočným majstrovským dielom elektrostimulácie!

    Objavte elektródu OMG™ od E-Stim Systemsskutočného majstrovského diela elektrostimulácie, ktoré stanovuje nové štandardy v oblasti análnej aj vaginálnej stimulácie. Elektróda OMG™ s pôsobivým priemerom 75 mm je fascinujúcou výzvou pre skúsených používateľov a ponúka intenzívny a nezabudnuteľný zážitok. Elektróda OMG™, navrhnutá pre tých, ktorí hľadajú dokonalý pocit v kombinácii s intenzívnou elektrostimuláciou, je vybavená strategicky umiestnenými kontaktmi na hornej a spodnej strane. Tento dizajn poskytuje vynikajúcu elektrickú vodivosť a prirodzenejší pocit počas používania. Značná veľkosť a jedinečný dizajn sľubujú hlboko uspokojujúci a elektrizujúci zážitok, ktorý je ideálny na zažitie nových dimenzií rozkoše pri análnej aj vaginálnej elektrostimulácii.

    Viac informácií:

    • OMG™ XXL elektróda od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolárna, vkladacia
    • Celková dĺžka: 175 mm
    • Vložiteľná dĺžka: 175 mm
    • Priemer: 75 mm
    • Obvod: 235 mm
    • Hmotnosť: 1,6 kg
    • Pripojenia: 2 x 4 mm zásuvky v základni.
    • Na použitie s našimi elektrostimulačnými zariadeniami (ako príslušenstvo sú k dispozícii rôzne pripojovacie káble a adaptéry).
    • S exkluzívnou doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems bezpečnosť a kvalita na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre ľudí, ktorí trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems e-Stim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Adoro

    Finalmente ho deciso di comprarlo ! Il primo di una lunga serie

      Hodnotenie 

      Absolut geil und grooooooß

      die OMG ist sehr gut , die Größe erreicht den zweiten Schließmuskel ,der Stromimpuls ist gut. Spritzige Orgasmen. Mehr gibts nicht zu sagen

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Amazing!

      I was reluctant to try electrosex internally...but it's the best thing since the first vibrator was invented! Wow does that get the prostate moving! I bought the OMG model...I think I may pick up the Decimator model too! Not for the novice, but work towards it and it will become part of your sexual routine!

        Napíšte vlastnú recenziu

        OMG™ Elektróda XXL od E-Stim Systems

        OMG™ Elektróda XXL od E-Stim Systems

        Veľmi veľká elektróda OMG™ od E-Stim Systems je pôsobivým doplnkom každého elektrostimulačného zariadenia a za svoj názov vďačí pôsobivým reakciám ("OMG" = Oh, my God!), ktoré vždy vyvoláva. Vhodná na análnu a vaginálnu stimuláciu!

         

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: