Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Elektróda Stuffer™ z E-Stim Systems

Elektróda Stuffer™ od E-Stim Systems je odvážnym a pôsobivým prírastkom do sortimentu väčších elektród pre našich skúsených zákazníkov. Táto elektróda je ďalším vývojom veľkej elektródy Torpedo™ a vďaka svojej značnej veľkosti predstavuje veľkú análnu alebo vaginálnu výzvu.

Viac informácií

3797/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Elektróda Stuffer™ od spoločnosti E-Stim Systems: veľký krok vpred pre skúsených používateľov!

    Elektróda Stuffer™ od spoločnosti E-Stim Systems E-Stim Systems je odvážnym a pôsobivým prírastkom do radu väčších elektród pre našich skúsených zákazníkov. Táto elektróda je ďalším vývojom veľkej elektródy Torpedo™ a vďaka svojim značným rozmerom predstavuje veľkú análnu alebo vaginálnu výzvu.

    Najdôležitejšie vlastnosti elektródy Stuffer™:

    • Bipolárna a vkladacia: Stuffer™ je bipolárna elektróda a je ideálna pre tých, ktorí túžia po intenzívnej a silnej elektrostimulácii.
    • Pôsobivé rozmery: S celkovou dĺžkou 152 mm a dĺžkou na vkladanie 110 mm je určená pre tých, ktorí zvládnu väčšie rozmery. Priemer elektródy je pôsobivých 63,5 mm a zaručuje mimoriadne plnohodnotný a intenzívny zážitok počas análnej/vaginálnej elektrostimulácie.
    • Značná hmotnosť Stuffer™ váži pozoruhodný 1 kg a poskytuje solídny a intenzívny pocit počas používania.
    • Vylepšené uchopenie pre jednoduchú manipuláciu: Základňa Stuffer™ je vybavená vyfrézovanou drážkou, ktorá uľahčuje análno-vaginálne zavádzanie a vyberanie.
    • Vysokokvalitné materiály a spracovanie: Táto bipolárna elektróda je vyrobená z leteckých materiálov a je navrhnutá tak, aby dlho vydržala. Dá sa dokonca rozobrať na dôkladné čistenie a poskytuje sa na ňu doživotná záruka.


    Rozmery a technické údaje

    Stuffer™ z E-Stim Systems je bipolárna, vaginálna alebo análna zavádzacia elektróda, ktorá ponúka pôsobivý zážitok z elektrostimulácie pre našich odvážnych zákazníkov. S celkovou dĺžkou 152 mm a dĺžkou zavádzania 110 mm je vhodná pre každého, kto chce intenzívnu a mimoriadne uspokojivú elektrostimuláciu. Priemer tejto masívnej elektródy je 63,5 mm a jej obvod je pôsobivých 200 mm, čo zaručuje kompletný a pôsobivý zážitok. Stránka Stuffer™ váži 1 kg a dodáva elektróde pôsobivú hmotnosť. V základni elektródy Stuffer™ sú dve 4 mm zásuvky, vďaka čomu je kompatibilná so širokou škálou elektrostimulačných zariadení. Jedinečná kombinácia všetkých týchto vlastností robí z elektródy Stuffer™ sofistikovanú, ale vďačnú voľbu pre skúsených milovníkov erotickej elektrostimulácie.

    Údržba a starostlivosť:

    Ak chcete elektródu Stuffer™ vyčistiť, jednoducho ju umyte vo vode Stuffer™ čistenie ho jednoducho umyte v horúcej vode s jemným čistiacim prostriedkom alebo použite VERYCLEAN sprej. Pred uskladnením sa uistite, že je elektróda vrátane zásuviek úplne suchá.

    Odporúčania pre optimálne používanie:

    Pre optimálny zážitok by ste mali používať lubrikant na vodnej báze ESHOCK. Uľahčuje zavádzanie elektródy análne aj vaginálne a zabezpečuje optimálnu elektrickú vodivosť. Lubrikanty na báze silikónu alebo hybridné lubrikanty by sa nemali používať. Je tiež dôležité poznamenať, že kondómy nie sú kompatibilné s elektródami E-Stim Systems kompatibilné.

    Elektróda The Stuffer™: Odvážna voľba pre análnu/vaginálnu elektrostimuláciu!

    Elektróda The Stuffer™ je odvážnou voľbou pre našich skúsených zákazníkov. Jej značná veľkosť a hmotnosť v spojení s kvalitnou konštrukciou a prepracovaným dizajnom z nej robia ideálnu elektródu pre každého, kto chce posunúť svoje hranice pri análnej alebo vaginálnej elektrostimulácii.

    Viac informácií:

    • Elektróda Stuffer™ z E-Stim Systems
    • Typ: BiPolárna, vkladacia elektróda
    • Celková dĺžka: 152 mm
    • Zasúvacia dĺžka: 110 mm
    • Priemer: 63,5 mm
    • Obvod/veľkosť: 200 mm
    • Hmotnosť: 1 kg
    • Pripojenia: 2 x 4 mm zásuvky v základni.
    • Na použitie s našimi elektrostimulačnými zariadeniami (ako príslušenstvo sú k dispozícii rôzne pripojovacie káble a adaptéry).
    • S exkluzívnou doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems bezpečnosť a kvalita na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre ľudí, ktorí trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems e-Stim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr groß aber sehr sehr geil

    Trotz der großen Dimensionen leicht einzuführen, erfüllt den Zweck absolut atemberaubend geil. Bitte mit kleiner Stromstärke anfangen....

      Hodnotenie 

      Amazing

      This is simply amazing for men or women. My boyfriend said it was intense but wonderful and I think it's probably the best hands free O I've ever had. Simply amazing and you'll notice your abs get a workout too

        Napíšte vlastnú recenziu

        Elektróda Stuffer™ z E-Stim Systems

        Elektróda Stuffer™ z E-Stim Systems

        Elektróda Stuffer™ od E-Stim Systems je odvážnym a pôsobivým prírastkom do sortimentu väčších elektród pre našich skúsených zákazníkov. Táto elektróda je ďalším vývojom veľkej elektródy Torpedo™ a vďaka svojej značnej veľkosti predstavuje veľkú análnu alebo vaginálnu výzvu.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: