Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Klasická bipolárna elektróda z E-Stim Systems

Stredne veľká klasická elektróda od E-Stim Systems je výrobok prvej generácie, ktorý je stále veľmi obľúbený medzi nadšencami elektrostimulácie. Táto elektróda je vhodná na análnu aj vaginálnu elektrostimuláciu a ponúka všestranný zážitok pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.

Viac informácií

3778/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Klasická bipolárna elektróda od spoločnosti E-Stim Systems: Všestranná a spoľahlivá elektrostimulácia.

    Klasická elektróda strednej veľkosti od spoločnosti E-Stim Systems E-Stim Systems je výrobok prvej generácie, ktorý je medzi nadšencami elektrostimulácie stále veľmi obľúbený. Táto elektróda je vhodná na análnu aj vaginálnu elektrostimuláciu a ponúka všestranný zážitok pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.

    Navrhnutá pre komfort a účinnú elektrostimuláciu:

    • Stredne veľká elektróda je vďaka svojmu malému priemeru ideálna pre všetkých, ktorí s elektrostimuláciou začínajú a hľadajú pohodlnú análnu alebo vaginálnu stimuláciu.
    • Jej dizajn poskytuje vynikajúci kontakt a prirodzenejší pocit ako iné elektródy, pretože kontakty sú umiestnené na hornej a spodnej strane.


    Odolná konštrukcia a elegantné vyhotovenie:

    • Elektróda je vyrobená z materiálov leteckej kvality a má saténovú povrchovú úpravu, pre ktorú E-Stim Systems je známa.
    • Odolnosť v kombinácii s elegantným vzhľadom robí z tejto elektródy prvú voľbu v produktovej rade E-Stim Systems.


    Špecifikácie a starostlivosť:

    • Rozmery: priemer 25 mm a dĺžka 110 mm, hmotnosť: 140 g.
    • V základni má zapustené 4 mm zásuvky na bezpečné a pohodlné pripojenie.
    • Elektródu možno ľahko čistiť teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom. Alternatívne možno použiť aj sprej VERYCLEAN od spoločnosti MEO. Na zachovanie kvality elektródy by sa nemali používať žiadne drsné čistiace prostriedky.


    Odporúčané mazivo na zlepšenie vodivosti:

    • Na zabezpečenie optimálnej elektrostimulácie by sa malo používať mazivo na báze vody ESHOCK. Uľahčuje zavádzanie a zlepšuje vodivosť.
    • Neodporúčame používať lubrikanty na báze silikónu alebo hybridov. Upozorňujeme, že kondómy nie sú kompatibilné s elektródami E-Stim Systems sú kompatibilné.


    Klasická elektróda od spoločnosti E-Stim Systems: Spoľahlivá voľba na rôzne elektrostimulačné aplikácie.

    Táto klasická elektróda je viac ako len elektróda. Je to všestranný a spoľahlivý spôsob, ako pre seba objaviť erotickú elektrostimuláciu. Je vhodná pre začiatočníkov, ale ponúka aj skúseným používateľom množstvo možností. Táto elektróda je dôkazom odhodlania E-Stim Systems záväzku ku kvalite a spokojnosti zákazníkov, ktorý je podporený jedinečnou doživotnou zárukou.

    Viac informácií:

    • Stredne veľká klasická elektróda od E-Stim Systems
    • Typ: Bipolárna, vkladacia elektróda.
    • Rozmery: Celková dĺžka 110 mm, zasúvacia dĺžka 70 mm, priemer 25 mm, obvod 78,5 mm.
    • Hmotnosť: 140 g
    • Pripojenia Dve 4 mm zásuvky v základni.
    • Vyžaduje 4 mm kábel. Alternatívne je možné použiť páskový kábel (3808). Nízkoprofilový kábel má 4 mm konektory, ale nevyčnieva tak ďaleko od elektródy ako štandardný 4 mm kábel. Je ideálny na pripojenie k tejto elektróde, ak sa má elektróda používať aj v sede. Môže sa použiť aj dvojkabel (3809). Má 4 mm konektor a 2 mm konektor na tom istom konci, takže je možné pripojiť rôzne elektródy. Je ideálny na kombináciu zavádzacej elektródy s lepiacimi podložkami.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • S doživotnou zárukou výrobcu.
    • Vyrobené v súlade s najnovšími bezpečnostnými predpismi EÚ a Veľkej Británie.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-stimulátor nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems sú navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Wow!

    Wow! It was awesome. I will be purchasing the larger plug. What a tremedous feeling. I just kept cumming and cumming and cumming. A must accessory for everyone

      Napíšte vlastnú recenziu

      Klasická bipolárna elektróda z E-Stim Systems

      Klasická bipolárna elektróda z E-Stim Systems

      Stredne veľká klasická elektróda od E-Stim Systems je výrobok prvej generácie, ktorý je stále veľmi obľúbený medzi nadšencami elektrostimulácie. Táto elektróda je vhodná na análnu aj vaginálnu elektrostimuláciu a ponúka všestranný zážitok pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: