Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Bobble™ Electrosex Plug z E-Stim Systems

Ste pripravení na erotické dobrodružstvo? MEO predstavuje Bobble™ Electrosex Plug z E-Stim Systems - krásnu bipolárnu elektródu, ktorá posúva elektrostimuláciu do nových výšin. Vďaka svojmu lesklému, zvodne zakrivenému dizajnu nie je Bobble™ len pastvou pre oči. Je to výkonný nástroj na hlbokú, intenzívnu stimuláciu, ideálny na vaginálne a análne dobrodružstvá.

Viac informácií

3785/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Bobble™ Electrosex Plug od E-Stim Systems: Intenzívna elektrostimulácia prostaty a bodu G!

    Ste pripravení na erotické dobrodružstvo? MEO predstavuje Bobble™ Electrosex Plug od E-Stim Systems - nádhernej bipolárnej elektródy, ktorá posúva elektrostimuláciu do nových výšin. Vďaka svojmu lesklému, zvodne zakrivenému dizajnu nie je Bobble™ len pastvou pre oči. Je to výkonný nástroj na hlbokú, intenzívnu stimuláciu, ideálny na vaginálne a análne dobrodružstvá. Ponorte sa do sveta intenzívnej rozkoše a zistite, prečo je The Bobble™ oficiálnou hviezdou sexuálnej elektrostimulácie!

    Ergonomický dizajn pre optimálnu elektrickú stimuláciu:

    Vďaka zaoblenému a hladkému tvaru sa The Bobble™ ľahko zavádza análne alebo vaginálne a prispôsobuje sa prirodzeným kontúram tela, aby stimuloval ťažko dostupné oblasti, ako je bod G alebo prostata. Naša elektróda je univerzálna a je vhodná na vaginálnu aj análnu stimuláciu, čo umožňuje širokú škálu erotických elektrostimulačných zážitkov.

    Kvalita a záruka:

    Ako súčasť prémiového radu elektród od E-Stim Systems bobble™ sa na ňu vzťahuje jedinečná doživotná záruka výrobcu od E-Stim Systems čo svedčí o kvalite a životnosti výrobku.

    Rozmery:

    Dĺžka: 99 mm, priemer: 37,5 mm
    Vložná dĺžka: 70 mm
    Hmotnosť: 222 g

    Všestranné možnosti pripojenia:

    Elektróda je vybavená 4 mm konektormi a je kompatibilná s nízkoprofilovými káblami od E-Stim Systems ale možno ho použiť aj s bežnými 4 mm káblami alebo s dvojkáblom (pozri príslušenstvo). Je kompatibilná so všetkými bežnými elektrostimulačnými zariadeniami (v prípade potreby s adaptérmi, ktoré ponúkame). To ponúka maximálnu flexibilitu pri používaní.

    Jednoduché čistenie a starostlivosť:

    Elektródu možno ľahko čistiť teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo sprejom VeryClean. Aby nedošlo k poškodeniu elektródy, nemali by sa používať žiadne drsné čistiace prostriedky. Na dôkladnejšie čistenie je možné elektródu rozobrať a jednotlivé časti čistiť samostatne. Pri opätovnej montáži starostlivo dodržiavajte pokyny výrobcu.

    Vďaka tomu je análna alebo vaginálna elektrostimulácia ešte zábavnejšia:

    Pre optimálny zážitok by sa mal používať náš lubrikant na vodnej báze ESHOCK. Tento špeciálny lubrikant zaručuje ľahké zavedenie do análneho/vaginálneho otvoru a dobrú elektrickú vodivosť. Za každú cenu sa vyhnite lubrikantom na báze silikónu alebo hybridným lubrikantom a upozorňujeme, že kondómy nie sú kompatibilné s elektródami E-Stim Systems.

    The Bobble™ Electrosex Plug od spoločnosti E-Stim Systems: Cesta do hlbín tela!

    The Bobble™ Electrosex Plug je prvou voľbou pre každého, kto hľadá hĺbkovú elektrostimuláciu, od jemnej až po veľmi intenzívnu. Či už ste začiatočník alebo skúsený používateľ, Bobble™ ponúka jedinečný a dych vyrážajúci zážitok, ktorý zaručuje pohodlie aj veľmi intenzívnu análnu/vaginálnu elektrostimuláciu.

    Viac informácií:

    • Bobble™ elektrosexuálny kolík od E-Stim Systems
    • Zástrčka Bobble™ je vybavená robustnými 4 mm zásuvkami v základni. Ak uvažujete o dlhodobom používaní, napr. 24 hodín denne 7 dní v týždni, odporúčame naše nízkoprofilové káble, pretože sú pohodlnejšie a umožňujú diskrétne používanie Bobble™ pod spodnou bielizňou.
    • Typ: BiPolar, vkladací
    • Celková dĺžka: 99 mm
    • Maximálna zasúvacia dĺžka: 70 mm
    • Priemer: 37,5 mm
    • Hmotnosť: 222 g
    • Pripojenia: 1: Dve 4 mm zásuvky v základni.
    • Na použitie s našimi elektrostimulačnými zariadeniami (ako príslušenstvo sú k dispozícii rôzne pripojovacie káble a adaptéry).
    • S exkluzívnou doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems bezpečnosť a kvalita na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre ľudí, ktorí trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems e-Stim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Geiles Vergnügen

    Ich habe kürzlich den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems bei MEO gekauft und muss sagen, dass ich absolut beeindruckt bin. Dieses Ding hat meine Erwartungen in Bezug auf Elektrostimulation bei weitem übertroffen. Zunächst möchte ich die hervorragende Qualität und Verarbeitung des Plugs hervorheben. Das Material fühlt sich sicher und angenehm an und die glatte Oberfläche sorgt für eine komfortable Benutzung. Das eigentliche Highlight ist jedoch die Elektrostimulation. Der BobbleElectrosex Plug bietet eine tiefe und intensive Stimulation, wie ich sie noch nie erlebt habe. Durch die einstellbaren Impulse kann ich die Intensität genau auf meine Vorlieben abstimmen, was zu einem sehr geilen Erlebnis führt. Die Stimulation meines Inneren mit dem Plug ist sensationell. Jede elektrische Welle erzeugt ein unglaublich stimulierendes Gefühl, das sich deutlich von herkömmlichen Sexspielzeugen unterscheidet. Besonders die Stimulation der Prostata ist hervorragend und führt zu extremen und lang anhaltenden Höhepunkten. Ich kann den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems jedem Mann und jeder Frau nur empfehlen!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Surprenant

    Objet Très surprenant !! Sensation Garantie - qualité surprenante je ne m’attendais pas à ça !! Je recommande vivement !!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Bobble™ Electrosex Plug z E-Stim Systems

    Bobble™ Electrosex Plug z E-Stim Systems

    Ste pripravení na erotické dobrodružstvo? MEO predstavuje Bobble™ Electrosex Plug z E-Stim Systems - krásnu bipolárnu elektródu, ktorá posúva elektrostimuláciu do nových výšin. Vďaka svojmu lesklému, zvodne zakrivenému dizajnu nie je Bobble™ len pastvou pre oči. Je to výkonný nástroj na hlbokú, intenzívnu stimuláciu, ideálny na vaginálne a análne dobrodružstvá.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: