Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

fisting Dildo 24 cm s Vac-U-Lock

Naše fist dildo ponúka mimoriadne intenzívnu stimuláciu a poskytuje absolútne realistický zážitok z fistingu. Najmä keď čiernu päsť použijete s naším erotickým strojčekom alebo príslušenstvom zo série "Fuck & Play".

Viac informácií

3107/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Naše fist dildo ponúka mimoriadne intenzívnu stimuláciu a poskytuje absolútne realistický zážitok z fistingu. Najmä keď čiernu päsť použijete s naším erotickým strojčekom alebo príslušenstvom zo série "Fuck & Play". Päsťové dildo z pružného vinylu je, ako už názov napovedá, vymodelované podľa silnej mužskej ruky. Tvar natiahnutého prsta je okamžite pripravený na fisting a umožňuje citlivý prienik bez nadmerného zaťaženia zvierača, čo je ideálne na análny tréning. Náš fist vibrátor je pre vás veľkou výzvou, ktorá po zvládnutí sľubuje mimoriadne potešenie z análneho styku. Ale náš fisting Fist ponúka oveľa viac vďaka príslušenstvu Fuck & Play...

     

    Vďaka Vac-U-Lock (skrytému otvoru v základni päste) je päsť kompatibilná s našimi súložnými strojčekmi a všetkými našimi doplnkami zo série "Fuck & Play". Kliknite sem a nechajte sa ohromiť všestranným príslušenstvom, ktoré môžete použiť, aby ste tejto kráske dodali ešte viac mrdacieho výkonu.

     

    Čím je tento vibrátor/zástrčka taký výnimočný?

     

    Päsť je kompatibilná so systémom Vac-U-Lock™ od Doc Johnson a možno ju používať s príslušným strap-on, príslušenstvom z našej série "Fuck & Play" alebo s naším šukacím strojom. Dildo je ohybné, ale zároveň dostatočne pevné, aby dosiahlo na akékoľvek miesto hlboko vo vašom vnútri! Zvládne naozaj všetko a je vhodné na každú variáciu sexu. Trochu Extremeo spreja vám uľahčí jeho análne použitie! Táto skvelá erotická hračka je vyrobená z vinylu, a preto je kompatibilná so všetkými lubrikantmi MEO®.

     

    Čo znamená Vac U Lock™?

     

    Je to veľmi jednoduché vysvetliť, pretože je to vlastne ako doma - zástrčka sa zasunie do zásuvky! Kde "zástrčka" je zástrčka adaptéra príslušenstva a "zásuvka" je profilovaný otvor na spodnej strane vibrátora. Systém Vac-U-Lock™ znamená vymeniteľný systém, v ktorom možno rôzne vibrátory ľahko a rýchlo kombinovať s príslušenstvom Vac-U-Lock™. Tento systém sa používa s mnohými vibrátormi, erotickými hračkami a príslušenstvom, napr. aj so súložnými strojčekmi, ale aj s iným praktickým príslušenstvom (popruhy, postroje, rukoväte pre vibrátory, spojovacie zástrčky, prísavky, vibračné motorčeky atď.) A prečo? Pretože je veľmi praktické a lacné kombinovať rôzne hračky a doplnky navzájom a ušetríte tak veľa peňazí.

     

    Materiál a starostlivosť:

     

    Tento vibrátor / butt plug je vyrobený z prvotriedneho vinylu. Materiál je nevýslovne pružný a klzký. Zároveň je použitý vinyl veľmi stabilný, takže vám päsť vydrží dlho. Päsťové dildo môžete čistiť jemným mydlom a vodou. Na dôkladné čistenie však odporúčame pravidelne používať náš sprej VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • fisting butt plug Dildo s Vac-U-Lock™
    • Celková dĺžka 25 cm
    • Vkladacia dĺžka 23 cm
    • Maximálny obvod 23 cm
    • Maximálny priemer 7,3 cm
    • Materiál: Vinyl, bez ftalátov, ľahko sa čistí a je šetrný k pokožke
    • Lubrikant: Odporúčame naše lubrikanty FUCKSLUT, EZ2FUCK alebo MANCUNT.
    • Čistenie: Čistenie: teplou vodou a naším čistiacim prostriedkom na hračky VERYCLEAN
    • Náš sprej EXTREMEO uvoľňuje zvierač a uľahčuje zasunutie.
    • Séria Vac-U-Lock™ zahŕňa širokú škálu kompatibilných dild alebo análnych kolíkov a zodpovedajúceho príslušenstva.
    • Kompatibilné s Vac-U-Lock™, Fuck & Play od MEO®, Hunglock, Hung System a HiSmith, ako aj s mnohými ďalšími značkami.
    • Vac U Lock™ je ochranná známka spoločnosti Doc Johnson.



    Fuck & Play Accessories by MEO

    Fuck & Play Príslušenstvo

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Super Material

    Super Material und die Form ist total realistisch. Ich benutze die Faust wenn ich allein bin zusammen mit dem Easy Squat oder mit dem passenden Griff und/oder auch mit dem Saugnapfzubehör.

      Napíšte vlastnú recenziu

      fisting Dildo 24 cm s Vac-U-Lock

      fisting Dildo 24 cm s Vac-U-Lock

      Naše fist dildo ponúka mimoriadne intenzívnu stimuláciu a poskytuje absolútne realistický zážitok z fistingu. Najmä keď čiernu päsť použijete s naším erotickým strojčekom alebo príslušenstvom zo série "Fuck & Play".

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: