Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Fuck & Play Príslušenstvo Vac-U-Lock

Newsletter

Vibračný adaptér Vac-U-Lock™ s diaľkovým ovládaním - Fuck & Play

Len pozitívne vibrácie - naše slovo! Vibračný adaptér Vac-U-Lock™ so 7 vibračnými funkciami a bezdrôtovým diaľkovým ovládaním premení akýkoľvek vibrátor alebo análny kolík od Doc Johnson, Hung, Fucktools alebo Hunglock na výkonný vibračný nástroj na súlož.

Viac informácií

3138/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Len pozitívne vibrácie - naše slovo! Vibračný adaptér Vac-U-Lock™ so 7 vibračnými funkciami a bezdrôtovým diaľkovým ovládaním premení akýkoľvek vibrátor alebo análny kolík od Doc Johnson, Hung, Fucktools alebo Hunglock na výkonný vibračný nástroj na súlož. Tento nový, stimulujúci a uspokojujúci zážitok, ktorý ste so svojím obľúbeným vibrátorom ešte nezažili, si zamilujete.

    Najdôležitejšie:

     

    • Možno použiť so všetkými vibrátormi a análnymi kolíkmi s Vac-U-Lock™
    • 7 vibračných režimov: Pre rozmanitú zábavu - pohodlne ovládané diaľkovým ovládačom.
    • Bezdrôtové diaľkové ovládanie: Vibrácie od jemných až po intenzívne stlačením tlačidla. Tip: Nechajte diaľkové ovládanie partnerovi na chvíle prekvapenia a hry s ovládaním.
    • Adaptér dokonale pasuje do väčšiny zariadení Strap On!

     

    Ako používať vibračný adaptér Vac-U-Lock™ s diaľkovým ovládaním?

     

    S týmto dômyselným príslušenstvom môžete svojim vibračným pomôckam alebo análnym kolíkom vdýchnuť život a prinútiť ich vibrovať! Váš análny otvor sa bude chvieť rozkošou! Pomocou bezdrôtového diaľkového ovládania môžete jednoducho ovládať 7 vibračných režimov. Vibrátor môžete tiež vložiť do popruhov alebo postroja a potom k nemu pripojiť vibrátor podľa vlastného výberu. Jednoducho popustite uzdu svojej fantázii.

     

    Čo znamená Vac U Lock™?

     

    Je to jednoduché vysvetliť, pretože je to ako doma - zástrčka sa zasúva do zásuvky! Kde "zástrčka" je zástrčka adaptéra príslušenstva a "zásuvka" je profilovaný otvor na spodnej strane dilda. Systém Vac-U-Lock™ znamená vymeniteľný systém, v ktorom možno rôzne vibrátory ľahko a rýchlo kombinovať s príslušenstvom Vac-U-Lock™. Tento systém sa používa s mnohými vibrátormi, erotickými hračkami a príslušenstvom, napr. aj so súložnými strojčekmi, ale aj s iným praktickým príslušenstvom (popruhy, postroje, rukoväte pre vibrátory, spojovacie zástrčky, prísavky, vibračné motorčeky atď.) A prečo? Pretože kombinovanie rôznych hračiek a doplnkov je veľmi praktické a lacné a ušetrí vám veľa peňazí.

     

    Viac informácií:

     

    • Vibračný adaptér Vac-U-Lock™ s diaľkovým ovládaním
    • Adaptér sa po použití ľahko vytiahne z vibrátora alebo análneho kolíka a vyčistí sa.
    • Premeňte akýkoľvek výrobok Vac-U-Lock™ na vibrátor
    • 7 vibračných funkcií
    • Bezdrôtové diaľkové ovládanie
    • Dobíjanie cez USB
    • Nabíjací kábel je súčasťou balenia
    • Čas nabíjania 90 minút, prevádzkový čas 120 minút
    • Možno použiť s akýmkoľvek popruhom a sexuálnou hračkou kompatibilnou s Vac-U-Lock™
    • Vodotesný
    • Materiál: ABS
    • Toto príslušenstvo zo série Fuck & Play od MEO® umožňuje používať vibrátory, erotické hračky a análne kolíky s Vac-U-Lock™ od Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock a mnohých ďalších výrobcov. Jednotlivé výrobky fungujú spoločne aj samostatne. Vďaka rôznym možnostiam a stovkám variantov dild a análnych kolíkov sa vašej fantázii medze nekladú.
    • Materiál: PVC
    • Dildo nie je súčasťou dodávky.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ziemlich gut

    Die Wirkung für den Benutzung ist stark von der Größe und dem Material des Dildos abhängig. Etwas festerer und kleinerer Dildo: sehr sehr starke Vibration. Aber auch bei großen Dildos funktioniert es noch ziemlich gut.

      Hodnotenie 

      Excellente

      Excellente façon d'ajouter des vibrations à un toy vac-u-lock. J'en ai commandé deux.

        Hodnotenie 

        Good vibrations!!!

        Add a little something extra to your strap on play. This is a great addition to your vac u lock harness. Just snap this into the harness and turn all of your attachments into vibrators.

          Hodnotenie 

          Amazing

          When my girlfriend received it we used it right away and it was amazing. As a lesbian female that doesn’t prefer penetration this changed my mind. Feels amazing and we didn’t experience any problems. The pleasure is wonderful. I recommend this item to anyone that wants to switch it up, I think you will be satisfied.

            Hodnotenie 

            Funktioniert

            Dieses vibrierende Ding funktioniert auch bei großen Dildos sehr gut. D.h. der Adapter Stecker ist wirklich ausgestattet mit sehr starken Vibrationen die auch durch das Material von dicken plugs und dildos gehen. Bin sehr zufrieden! Ich kaufe mir vielleicht noch ein zweiten um ihn auf einem Küchenstuhl zu montieren. Mit der Fernbedienung ein Traum wenn man die richtigen phantasien hat.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Vibračný adaptér Vac-U-Lock™ s diaľkovým ovládaním - Fuck & Play

              Vibračný adaptér Vac-U-Lock™ s diaľkovým ovládaním - Fuck & Play

              Len pozitívne vibrácie - naše slovo! Vibračný adaptér Vac-U-Lock™ so 7 vibračnými funkciami a bezdrôtovým diaľkovým ovládaním premení akýkoľvek vibrátor alebo análny kolík od Doc Johnson, Hung, Fucktools alebo Hunglock na výkonný vibračný nástroj na súlož.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              15 ostatné položky v rovnakej kategórii: