Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Súložiace stroje a dojačky

Newsletter

Súložiť stroj Gigolo

Súložný stroj Gigolo je jedným z absolútne najlepších produktov medzi sexuálnymi strojmi! Ak hľadáte výkonný, flexibilný stroj na šukanie s nekonečnou kompatibilitou s vibrátormi, šukací stroj Gigolo by mal byť perfektnou voľbou.

Viac informácií

9594/00

769,90 €


-100,00 €

669,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Súložný stroj Gigolo je jedným z absolútne najlepších produktov medzi sexuálnymi strojmi! Ak hľadáte výkonný, flexibilný stroj na súlož s nekonečnou kompatibilitou s vibrátormi, stroj na súlož Gigolo by mal byť perfektnou voľbou.

     

    Štýlový, sofistikovaný a sexy - MEO sa šikovne podarilo zabaliť dokonale fungujúcu technológiu do elegantného a nenápadného dizajnu. Môžeme vám ho predstaviť? Váš vlastný Gigolo - šukací stroj stvorený na uspokojenie vášho chtíča bez kompromisov!

     

    Čím je šukací stroj Gigolo taký výnimočný?

     

    Šukací stroj je ľahký, ľahko sa prenáša, po použití sa dá diskrétne uskladniť a je vhodný aj pre začiatočníkov, ktorí chcú pohodlné, ale výkonné zariadenie. Široká škála nastavení výšky a uhla, ako aj plne nastaviteľná hĺbka prítlaku zaručujú, že si môžete vychutnať rozkoš presne tak, ako chcete.

     

    Šukací stroj je vybavený výkonným, ale tichým 40-wattovým motorom, ktorý umožňuje prítlačnému ramenu vykonať až 240 prítlakov za minútu. Rýchlosť možno nastaviť v 16 stupňoch, takže je možné veľmi jemné, pomalé aj extrémne rýchle a tvrdé prenikanie. S rozmermi 62 cm x 42 cm x 23 cm a hmotnosťou 11,5 kg ide o šukací stroj so značnou vlastnou hmotnosťou, ktorý pevne a bezpečne stojí na podlahe. Šukací stroj sa dá nastaviť podľa vašich individuálnych potrieb a uspokojí vás v širokej škále polôh.

     

    Šukací stroj Gigolo je vyhotovený v elegantnej čiernej farbe, ktorá je ozvláštnená farebnými prvkami. Dve zakrivené čierne kovové vzpery, na koncoch pogumované, zabezpečujú pevné postavenie. Z priečnej vzpery vedie v strede smerom nahor tyč, ktorá drží blok motora. Samotný motor je mimoriadne štíhly a drží ťahové rameno.

     

    Ak si objednáte tento šukací stroj, súčasťou dodávky je okrem napájacieho zdroja aj praktický diaľkový ovládač. Súčasťou balenia je aj vysokokvalitný vibrátor, ktorý má rozmery 20 cm x 4,5 cm, veľmi realistické žilkovanie a je vyrobený z jemného a zároveň odolného materiálu šetrného k pokožke.

     

    Súložný stroj Gigolo je vybavený adaptérom Vac-U-Lock. To znamená, že môžete používať všetky vibrátory s Vac-U-Lock od Doc Johnson, Hung System alebo Fucktools. Veľký výber dild nájdete tu na MEO.

     

    Bezpečnosť a funkčnosť majú pre nás najvyššiu prioritu! Pri vývoji tohto šukacieho stroja sme sa zamerali nielen na absolútne vynikajúcu funkčnosť, ale aj na bezpečnosť. Preto má tento šukací stroj funkciu bezpečnostného vypnutia, takže sa v prípade núdze sám vypne. Rázové rameno, ktoré sa prispôsobuje pohybom používateľa, vykonáva svoju prácu spoľahlivo a neúnavne, pričom motor je príjemne tichý.

     

    Veľkou výhodou je samozrejme kompatibilita s Vac-U-Lock, vďaka ktorej nič nestojí v ceste experimentom s najrôznejšími vibrátormi. A vysoká vlastná hmotnosť je tiež prínosom pre šukací stroj. Koniec koncov, počas používania by mal stáť na podlahe čo najmenej pohyblivo.

     

    Ako sa používa šukací stroj Gigolo?

     

    Zmontovaný za niekoľko minút je šukací stroj okamžite pripravený na použitie a možno ho dôkladne otestovať. Samozrejme, prvým krokom je pripevnenie vibrátora k prítlačnému ramenu, čo možno vykonať v priebehu niekoľkých sekúnd. Potom uvediete nárazové rameno do požadovanej polohy a vložíte vibrátor análne alebo vaginálne. Pomocou praktického diaľkového ovládania nastavte preferovanú počiatočnú rýchlosť, ktorú možno postupne zvyšovať.

     

    A tu je pre vás niečo navyše: Chceli by ste ležať na stránke sling a nechať sa tvrdo jebnúť? Ale nemáte partnera? Potom máme pre vás dobrú správu! Pretože stránku sling nemusíte nevyhnutne používať s partnerom! Náš inovatívny držiak na šukacie stroje (kliknite sem) vám umožní pripevniť šukacie stroje, ako je model Gigolo, na špeciálny rám sling (v ktorom je zavesený sling ). Budete nadšení; naše slovo!

     

    Viac informácií:

     

    • Výkonný šukací stroj s dlhým zdvihom
    • mimoriadne tichý vysoko výkonný motor
    • 40 W 24 V
    • bezdrôtové diaľkové ovládanie
    • 16 úrovní intenzity
    • automatické bezpečnostné vypnutie
    • Úplný rozsah uhlov nárazu, dokonca aj vertikálny! Môžete si zašpiniť vo všetkých polohách.
    • Hĺbka penetrácie od 2,5 do 10 cm
    • S adaptérom Vac-U-Lock pre vibrátory Doc Johnson a Hunglock.
    • tichá prevádzka aj pri najvyššej úrovni
    • všetky hlavné komponenty sú frézované na CNC a vyrobené z leteckého hliníka
    • 110/240 V (plug & play)
    • čierne 8" (20,32 cm) dildo v balení
    • súčasťou balenia je návod na použitie
    • dodáva sa v čiernej kartónovej škatuli v diskrétnom hnedom prepravnom obale.
    • celosvetová doprava

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Starke F-Leistung

    Die Maschine ist wirklich optimal sowohl was die Power als die regulierbarkeit betrifft. zuden lässt sie wirklich alle Stellungen zu. Verarbeitung, Qualität und Bedienung sind alles top. Kann auch gut richtig tief zustoßen… das finde ich besonders geil.

      Hodnotenie 

      Gigolo

      Progettato per essere semplice ma versatile, il Gigolo è più leggero e adatto ai principianti e all'uso domestico. Detto questo, è stato anche progettato con cura dagli ingegneri pervy di F-machine per offrire una gamma completa di angoli per soddisfare le posizioni più impegnative, anche per gli utenti di dungeon o BDSM. Le caratteristiche di sicurezza migliorate includono un'unità principale completamente chiusa e un dispositivo di sicurezza elettrico per proteggere l'utente da potenziali spinte eccessive e parti mobili.

      Oltre ad offrire un'ampia gamma di altezze e angoli, il Gigolo Fuck-Machine ha una profondità di spinta regolabile da 1 a 4 pollici. Il Gigolo viene fornito con un adattatore stile Vac-U-Lock incluso, ma è anche completamente compatibile con il nuovo adattatore "USB" di F-Machine per i tuoi giocattoli preferiti con base a ventosa e svasata. È disponibile anche il nostro kit di fissaggio opzionale per fissare il Gigolo per levigare le superfici del pavimento, prevenendo i movimenti durante l'uso intenso. Con il suo aspetto elegante, l'elegante chassis in lega nera anodizzata e la finestra di visualizzazione blu retroilluminata, il Gigolo sarà un'aggiunta molto sexy alla tua camera da letto o al dungeon!

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Every household should own at least one! Highly Recommended!

      It's very quiet, and has multiple thrust lengths that'll satisfy your need for a deep, deep fuck.
      I would highly recommend to anyone that really like a good long hard pounding.

      • 7 z 7 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Awesome machine

      Awesome machine, plenty of power , very fast and adjustable. Spent two hours straight using it the day it arrived. Never had so much fun with a toy.

      • 7 z 7 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Súložiť stroj Gigolo

      Súložiť stroj Gigolo

      Súložný stroj Gigolo je jedným z absolútne najlepších produktov medzi sexuálnymi strojmi! Ak hľadáte výkonný, flexibilný stroj na šukanie s nekonečnou kompatibilitou s vibrátormi, šukací stroj Gigolo by mal byť perfektnou voľbou.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: