Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Súložiace stroje a dojačky

Newsletter

RODEO Fucking Machine Deluxe

Ako jazda na divokom býkovi! Sexuálny stroj MEO® v tvare sedla dokáže nielen poriadne zatlačiť, ale aj rotovať. Ovládanie je veľmi jednoduché. Prístroj sa pripojí k elektrickej sieti; vy si sadnete na sedlo, na ovládacom zariadení nastavíte intenzitu a necháte sa vtlačiť do orgazmického neba.

Viac informácií

1662/00

1 699,90 €


-199,91 €

1 499,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ako jazda na divokom býkovi! Sexuálny stroj MEO® v tvare sedla dokáže nielen poriadne zatlačiť, ale aj rotovať. Ovládanie je veľmi jednoduché. Prístroj sa pripojí k elektrickej sieti; vy si sadnete na sedlo, nastavíte intenzitu na riadiacej jednotke a necháte sa vtlačiť do orgazmického neba.

     

    Plný výkon, extrémne orgazmy! Orgazmus sa dá dosiahnuť v priebehu niekoľkých sekúnd a je taký silný, že náš kovboj sa po takmer dvoch minútach viacnásobného orgazmu rozplakal a nehybne ležal 20 minút. Tento orgazmus sa nedá prirovnať k ničomu, ale vôbec k ničomu. Je absolútne zdrvujúci.

     

     

    Osedlajte si sedlo a vydajte sa v ústrety orgazmu !!!! VIDEO

     

    MEO® Sedlo Deluxe, výkonný sexuálny stroj, vám zaručí najhorúcejšiu jazdu vášho života.

     

    Sadnite si do sedla a užite si neuveriteľné mrdacie rodeo! Vďaka dvom vymeniteľným nástavcom ponúka sedlo Deluxe hlbokú, intenzívnu stimuláciu, ktorá vás bude nútiť jazdiť ako divoký býk! Náš výkonný stroj je navrhnutý tak, aby vás uspokojil v polohe na koni, až kým nedosiahnete gigantický orgazmus!

     

    Pohodlne polstrované sedadlo vás vyzýva, aby ste sa na sedle pohupovali a nasadili si jeden z dvoch priložených doplnkov. Vibrátor je v tvare skutočného penisu a má bacuľatú hlavu, ktorá vám poskytne prenikavú rozkoš, po ktorej počas sexu vždy túžite, zatiaľ čo stimulujúci povrch vibrátora vás dráždi pri každom vstupe a výstupe.

     

    Necítite sa na poriadne tvrdý sex? Druhý nástavec je určený výhradne na vonkajšie potešenie a má veľkú, pohodlnú výduť na prenikavú masáž.

     

    Keď ste už bezpečne v sedle, môžete sa počas orgazmickej jazdy držať ovládača alebo ho vďaka zaťahovaciemu káblu odpojiť a používať na ovládanie F-machine. Hrajte sa rôznymi rýchlosťami alebo nechajte partnera prevziať opraty a ovládajte svoju rozkoš až do orgazmu! So 6 ohromujúcimi vibračnými režimami a intenzitami neexistuje žiadne obmedzenie vašej rozkoše! Pridajte sa a roztočte svoju panvu alebo si jednoducho vychutnajte silný pohyb sedla, ktorý vás privedie k mnohonásobnému orgazmu!

     

    Kompatibilné so silikónovými a vodnými lubrikantmi. Strojček čistite jemným mydlom a teplou vodou.



    Viac informácií:

     

    • Materiál: TPE, umelá koža, ABS.
    • Poznámka: Napájanie pomocou americkej zástrčky 110-240 V.
    • Súčasťou dodávky je skrutkovač na ojebávanie strojčeka a 4 skrutky, ako aj podrobný návod na nastavenie
    • Rozmery: Dĺžka nasadzovacieho nástavca 15 cm, priemer 4,5 cm. Nástavec stimulátora klitorisu má vyvýšený kopček, ktorý má dĺžku 7,5 cm, priemer 4 a výšku 3 cm. Sedlo má dĺžku 34 cm, výšku 19 cm a šírku 31 cm.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Quanti orgasmi sarete in grado di gestire?

    The Saddle Deluxe Sex Machine è una vera e propria macchina dell'amore dedicata al piacere femminile a forma di sella, divertitevi a cavalcare il vostro stallone preferito! LoveBotz Saddle è un sex toy ad alta potenza, una macchina dell'amore che vi porterà con le sue vibrazioni, al settimo cielo! Avete mai avuto modo di montare su di una comoda sella imbottita? Ebbene Saddle vi darà il massimo del confort con l'ulteriore possibilità di giocare con un fallo morbido, come se fosse di velluto, eccitante e molto stimolante. Il fallo affonderà nella vostra vulva finchè non arriverete ad appoggiarvi sulla sella, una profondità di penetrazione che vi manderà letteralmente in visibilio. Inoltre la sella è provvista di un controller che consente di decidere le 5 velocità di vibrazione incredibili e le 5 pulsazioni, in completa autonomia e comodità, un comando che spicca anche attraverso una bobina retrattile in modo che è possibile aumentare o diminuire la velocità, anche mentre ci si ritrova in estasi! Potrete giocarci anche in coppia, consegnando il telecomando al vostro partner per vedere quanto tempo è possibile reggere senza perdere il controllo a causa del troppo piacere e godimento.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Amazing

    MEO's fuck machine is the best thing I have ever bought. I can only confirm that it really is the best sex machine in the world as claimed. Even though the fuck machine from MEO is exceptionally expensive, it is definitely worth buying. Anyone who has experienced an orgasm with this machine will never forget it.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Orgasmes inoubliables

    La machine à baiser de MEO est la meilleure que j’aie jamais achetée. Je ne peux que confirmer qu’elle mérite son surnom de meilleure machine à sexe du monde. Même si le prix de la machine à baiser de MEO n’est pas vraiment donné, cela vaut vraiment la peine de se la procurer. Ceux qui ont déjà eu un orgasme avec cette machine ne sont pas près de l’oublier.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Unvergessliche Orgasmen

    Diese Fickmaschine ist das Beste, was ich je gekauft habe. Das es die beste Sexmaschine der Welt genannt wird, kann ich nur bestätigen und nochmals rot unterstreichen. Auch wenn die Fickmaschine von MEO unwahrscheinlich teuer ist, so lohnt die Anschaffung mit mehreren Leuten definitiv. Wer einen Orgasmus mit dieser Maschine erlebt hat, wird diesen nie wieder vergessen...

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    RODEO Fucking Machine Deluxe

    RODEO Fucking Machine Deluxe

    Ako jazda na divokom býkovi! Sexuálny stroj MEO® v tvare sedla dokáže nielen poriadne zatlačiť, ale aj rotovať. Ovládanie je veľmi jednoduché. Prístroj sa pripojí k elektrickej sieti; vy si sadnete na sedlo, na ovládacom zariadení nastavíte intenzitu a necháte sa vtlačiť do orgazmického neba.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: