Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Mystim - Elektrostimulácia

Newsletter

TINGLING APARTE E-Stim vibrátor pre ženy - Mystim Electrosex

Tingling Aparte je e-stimulačný vibrátor, ktorý je vždy pripravený stimulovať vás klitorálne, vaginálne a análne a zároveň vás rozmaznávať vibráciami a stimulačným prúdom. Pretože dvojnásobok je jednoducho lepší.

Viac informácií

2065/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tento všestranný prístroj vo vás vibruje, brní a pulzuje bez stimulačného zariadenia alebo kábla. Pružné 25 cm dlhé a až 4,3 cm široké silikónové telo vibrátora E-Stim vás nádherne rozochveje - budete horúca ako sopka. Srdce, čo viac si priať. Dve výkonné ramená vás pobláznia nielen svojou všestrannosťou.

     

    Vibrácie

    Tingling Aparte má dva zdroje vibrácií: jeden v špičke a druhý v hriadeli. V 8 rôznych programoch a 5 rôznych silách sa tieto dva prvky šikovne pohrajú. Spoločne robia všetko pre to, aby vás priviedli do extázy s čo najväčšou rozmanitosťou.

    Erotický E-Stim

    Každý z piatich stimulačných prúdových programov vibrátora E-Stim je navrhnutý tak, aby vám priniesol nový mravenčiaci pocit. Vodiace plochy Tingling Aparte prebiehajú pozdĺžne po stranách a majú 10 rôznych úrovní intenzity, aby bola stimulácia čo najrozsiahlejšia a najrovnomernejšia.

    Tréning panvového dna

    A pretože 8 vibračných programov a 5 rôznych variácií stimulačného prúdu nám nestačilo, naša Tingling Aparte má na palube aj tréningový program. Posilňuje svaly panvového dna, čo preukázateľne zlepšuje orgazmus. Rôzne funkcie sa ľahko ovládajú pomocou ovládacích tlačidiel v rukoväti. Môžete si vybrať, či chcete používať stimulačný prúd a vibrácie spoločne, alebo len jednu z nich.

    Čistenie

    Tingling Aparte je vyrobený zo 100 % lekárskeho platinového silikónu. Vďaka tomu je nielen skutočne hygienický, ale aj ľahko čistiteľný vlhkou handričkou a jemným mydlom. Jeho lítium-iónovú batériu s dlhou výdržou možno nabíjať prostredníctvom priloženého USB kábla Mystim s magnetom. Aj pri súčasnom spustení stimulačného prúdu a vibrácií na ich najvyššie nastavenia vydrží plne nabitý Tingling Aparte minimálne 3 hodiny nepretržitého používania, než začne jeho účinnosť slabnúť. Pripravte sa teda na nekonečné potešenie.

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • 8 vibračných programov s 5 úrovňami intenzity
    • 5 programov E-Stim s 10 úrovňami intenzity
    • 2 ramená pre maximálne vzrušenie
    • Tréningový program pre ženské panvové dno zlepšuje schopnosť dosiahnuť orgazmus
    • Lekársky silikón poskytuje príjemný pocit a je veľmi šetrný k pokožke
    • Mimoriadne tichý napriek dvom výkonným motorom
    • Vodotesný, a preto vhodný aj na sólo sex v sprche a vo vani

     

    Technické údaje:

     

    • E-stimulačný vibrátor pre ženy, erotická elektrická stimulácia
    • Dĺžka 25 cm
    • Priemer 4,3 cm
    • Vyrobený zo 100 % lekárskeho platinového silikónu
    • Intenzita 0-90 mA
    • Frekvenčný rozsah 5-70 Hz
    • Šírka impulzu 90-140 µs
    • Obsahuje magnetickú nabíjačku a nabíjací kábel USB
    • Nie je potrebné žiadne ďalšie zariadenie na stimuláciu prúdom

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Völlig begeistert, multiple Orgasmen

    Vor ab geiler Estim-Vibrator, muss man einfach so sagen, deswegn danke MEO. Der Tingling Aparte ist jetzt nicht unbedingt für jede Nacht geeignet aber meine Frau schwebt auf Wolke Sieben wenn ich damit anfangen in ihr zu spielen ;) Der E-Stim Vibrator ist von der Größe her genau richtig für sie. Er ist sehr leicht sauber zu halten und er fühlt sich toll an sagt sie. Wenn man sich als Mann nicht zu dumm anstellt ist die Bedienung auch kinderleicht. Er funktioniert sehr gut ist gar nicht laut hält lange durch und in Verbindung mit der Elektrostimulation ein sehr geiles Sextoy. Meine Freundin hat dadurch multiple Orgasmen bei denen sie richtig abgeht und laut schreit und stöhnt.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    TINGLING APARTE E-Stim vibrátor pre ženy - Mystim Electrosex

    TINGLING APARTE E-Stim vibrátor pre ženy - Mystim Electrosex

    Tingling Aparte je e-stimulačný vibrátor, ktorý je vždy pripravený stimulovať vás klitorálne, vaginálne a análne a zároveň vás rozmaznávať vibráciami a stimulačným prúdom. Pretože dvojnásobok je jednoducho lepší.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: