Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Súložiace stroje a dojačky

Newsletter

Sex Machine 2.0 Xtreme Power

Nový Ponuka
  • Sex Machine 2.0 Xtreme Power

Prineste si domov dokonalý sexuálny zážitok! Tento výkonný, ale diskrétny stroj na súlož vám ponúka všetko, čo od sexuálneho stroja očakávate. V našom online obchode so strojmi na súlož je tento stroj na lásku víťazom testu.

Viac informácií

2327/00

699,90 €


-200,00 €

499,90 €

plus náklady na dopravu

Dodacia lehota približne 4 dní

    Viac informácií

    Prineste si domov dokonalý sexuálny zážitok! Tento výkonný, ale diskrétny stroj na súlož vám ponúka všetko, čo od sexuálneho stroja očakávate. Tento stroj na lásku je víťazom testu v našom online obchode so strojmi na súlož.

     

    Ešte lepší, ešte silnejší a ešte užívateľsky prívetivejší... to je Xtreme Power Fucking Machine 2.0 od MEO.

     

    Šukací stroj Xtreme Power Engine 2.0 je dômyselný, stabilný, všestranný a mimoriadne výkonný šukací stroj. Ponúka plne nastaviteľný uhol prieniku, ľahko sa ovláda pomocou káblového diaľkového ovládania a dá sa používať aj bez držiaka, prakticky ako prenosný "guľomet na orgazmus"!

     

    Tento erotický stroj ponúka výnimočný výkon v spojení s neuveriteľne všestranným použitím. Skladá sa z držiaka vybaveného štyrmi prísavkami, na ktorom je upevnený stroj na súlož, ktorého dizajn silne pripomína guľomet.

     

    Tento erotický stroj ponúka plne a ľahko nastaviteľný uhol prieniku, ako aj jedenásť rýchlostí prítlaku, ktoré sa dajú nastaviť pomocou káblového diaľkového ovládania. Vďaka silným prísavkám, ktoré sú známe ako najlepšie na trhu, možno jeho držiak pevne pripevniť na akýkoľvek hladký a rovný povrch. Tento súložný stroj je kompatibilný s vibrátormi a inými erotickými hračkami vybavenými systémami Vac-U-Lock (Doc Johnson) alebo Hung.

     

    Šukací stroj MEO je tichý a dopraje vám prírazy skúseného milenca. Vďaka svojmu revolučnému dizajnu a diaľkovému ovládaniu nastavuje erotický stroj od spoločnosti MEO úplne nové štandardy, pokiaľ ide o užívateľskú prívetivosť.

    Stroj je ľahký, ľahko sa prepravuje a je vhodný aj pre začiatočníkov, ktorí chcú pohodlné a výkonné zariadenie. Chlapci z MEO presne vedia, na čom záleží a čo fanúšikovia BDSM od súložného stroja očakávajú

     

    Táto nová verzia 2.0 súložného stroja Xtreme Power Fuck Machine bola vybavená inovatívnym rámom, ktorý umožňuje jednoduchšie nastavenie uhlov a nastavení. Súčasťou sexuálneho stroja je aj predlžovacia tyč, ako aj realistické čierne dildo.

     

    Viac informácií:

     

    • Šukací stroj od MEO
    • Jednoduchá inštalácia a používanie
    • Otestujte si stroj na šukanie winner v našom online obchode so strojmi na sex
    • Kompaktný a výkonný stroj na milovanie, s pripojením do elektrickej siete
    • Výnimočne výkonný motor
    • Materiál: kov a plast
    • Rozmery: 39 x 28,3 x 22,5 cm
    • Hmotnosť: 4,2 kg
    • Nastaviteľný do všetkých možných uhlov
    • Šukací stroj s diaľkovým ovládaním
    • Maximálne otáčky 176
    • Minimálne otáčky 38
    • Napájanie: Sieťová prípojka (100-240 V so zástrčkou EU / CH)
    • Veľmi silné prísavky na pripevnenie stroja na všetky hladké povrchy
    • Kompatibilný s dildami Vac-U-Lock a HUNG
    • Diskrétne, rýchle dodanie
    • Objavte dokonalé potešenie s MEO - popredným obchodom so súložnými strojčekmi, erotickými strojčekmi, strojčekmi na lásku a dojačkami. Posúvame erotické zážitky na úplne novú úroveň a vytvárame nezabudnuteľné chvíle extázy a uspokojenia. Náš výber súložných a sexuálnych strojčekov ponúka možnosť zažiť neobmedzenú rozkoš a vášeň. Od jemných až po silné prírazy a rýchlosti, tempo a intenzitu možno ovládať podľa vašich potrieb, čo umožňuje stimuláciu, akú ste ešte nezažili. Naše stroje na milovanie sú navrhnuté tak, aby uspokojili všetky túžby a poskytli nezabudnuteľné potešenie. Vďaka rôznym doplnkom a funkciám ponúkajú širokú škálu možností stimulácie a poskytujú neporovnateľné zážitky. Na dokonalý orálny sex sú ideálne naše prístroje na fajčenie, tzv. dojačky pre mužov. Vďaka inovatívnej technológii a realistickým sacím pohybom simulujú pocit a intenzitu skutočného fajčenia. Ponorte sa do sveta orálneho sexu a užite si vášnivé chvíle uvoľnenia a uspokojenia. Spoločnosť MEO je známa svojimi vysokokvalitnými výrobkami, ktoré sa vyznačujú kvalitou, inováciami a príťažlivým dizajnom. Naše súložné stroje, sexuálne stroje, stroje na lásku a dojačky umožňujú jedinečné spôsoby prežívania vašich najintímnejších fantázií a zvyšujú sexuálne uspokojenie. Dôverujte spoločnosti MEO, odborníkom na rozkoš a uspokojenie. Naše výrobky sú vyvíjané s maximálnou starostlivosťou a dôrazom na detail, aby zaručili najvyššiu úroveň rozkoše a žiadostivosti. Navštívte náš obchod a objavte rozmanitosť našich strojčekov na súlož, sexuálnych strojčekov, strojčekov na lásku a dojačiek. Ponorte sa do sveta plného chtíča a vášne, ktorý naplní vaše sexuálne túžby a inšpiruje vaše zmysly. Naším cieľom je váš orgazmus.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Espectacular!

    Espectacular máquina, increíble experiencia en pareja. 100% Recomendable!

      Hodnotenie 

      Hammerhart! Hier geht niemandem die Puste aus

      Komfortabel und schnell Einstellbar dank schnellspanner und dabei sehr stabil. Das Gestell wirkt generell sehr massiv und ist standfest.
      Die Bewegungsrange ist hervorragend, weder zu viel noch zu wenig. Die Geschwindigkeit brachte mich persönlich an die Grenzen bei voller Geschwindigkeit. Und das tolle: es geht keinem die Puste aus!
      Verglichen mit einer günstigeren die ich besitze hat der Motor auch mehr Power und schafft auch mehr Wiederstand mit größeren Aufsätzen.

      • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Inizierai dolcemente o sei già pronto per 300 spinte al minuto?

      Questa macchina di fascia alta ti donerà piacere ogni volta che vorrai. Tutto quello che devi fare è assumere la posizione giusta. Quando questa potente macchina si mette al lavoro, tutto ciò che devi fare è sdraiarti e divertirti.

      La Xtreme Power 2.0 produce 240 spinte al minuto. La struttura in metallo è regolabile, assicurando ad ogni utente la posizione perfetta. Questa macchina può essere controllata con i pulsanti sul telaio o sul telecomando. Puoi scegliere tra 5 diverse velocità. Il tuo partner potrebbe tenere la macchina ad esempio, il che fornirebbe un'esperienza completamente diversa e intensa.

      La Macchina del Sesso Xtreme Power 2.0 g è facile da montare. Le ventose fissano saldamente la macchina a qualsiasi superficie liscia. Il che è meraviglioso, se vuoi godertela a mani libere. Sistema la macchina in qualsiasi posizione desiderata e regola il braccio, se necessario. Fissaci sopra il dildo e, se gradisci, usa del lubrificante per una sensazione confortevole. Installa il telecomando e poi collegalo. Utilizzando i pulsanti del telecomando, selezionerai rapidamente la frequenza di spinta della macchina.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Designed for those that like it rough

      Talk about staying power: the MEO Extreme Power Engine 2.0 Adjustable Fucking Machine will relentlessly pound hungry holes until they can take no more!

      This expertly engineered piece of equipment is designed for those that like it rough! Complete with 4 supremely strong suction cups that attach the machine to the floor (or any other flat surface desired), you can rest assured that it will remain perfectly in place for the duration of your play. Perfect whether you want to engage in fervent forced orgasm, belligerent BDSM, or you’re simply in search of playmate that can keep up, the MEO Extreme Power Engine 2.0 Adjustable Fucking Machine won’t let you down. This magnificent piece of machinery certainly looks the part and ensures a customised fucking!

      • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Parfait pour tout le monde ( anal et vaginal) j'ai fait une vide

      J'ai fait une vidéo pour expliquer sur youtube/pornhub Msieurjeremy . Le modele est très stable et peu bruyant ! La distance de pénétration est de 8cm, il y a un dildo de fourni qui est de 18cm sur 4.5 cm de large
      I have made a video on my socialsmedia and youtube channel Msieurjeremy, this fuckmachine is perfect for anal and vaginal, movement is of 8 cm and a dildo is sold with the machine.

      Petite deception , il n'est pas vendu à part d 'autre modeles, mais il est possible de mettre des gode vac u lock ou Hung system , mais pas trop gros ( lourd) , il est dommage que la marque ne vendent pas de systeme pour les godes ventouses ou les masturbateurs

      Little shame, only possible to use with vac u lock or hung system dildo ( not too big)

      • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Unschlagbar gut

      Starke tiefe Stöße, leise, Geschwindigkeiten einstellbar, absolut flexibel und in allen Stellungen zu benutzen. Einfach unschlagbar gut. Sie ist stabil und einfach zu bedienen und nach der Benutzung lässt sie sich gut und diskret verstauen.

      • 5 z 6 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Sex Machine 2.0 Xtreme Power

      Sex Machine 2.0 Xtreme Power

      Prineste si domov dokonalý sexuálny zážitok! Tento výkonný, ale diskrétny stroj na súlož vám ponúka všetko, čo od sexuálneho stroja očakávate. V našom online obchode so strojmi na súlož je tento stroj na lásku víťazom testu.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: