Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Súložné stroje HiSmith

Newsletter

HISMITH Štvornásobná penetrácia - Fucking Machine 360 Premium

Preneste si orgie priamo k vám domov s týmto neuveriteľným 4-cestným šukacím strojom od spoločnosti HiSmith. Je to pôsobivý výkonný stroj na šukanie, ktorý sa dá dokonca ovládať odkiaľkoľvek na svete prostredníctvom aplikácie; od priateľov alebo cudzích ľudí, presne tak, ako to máte radi!

Viac informácií

2917/00

1 429,90 €


-300,00 €

1 129,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Preneste si orgie priamo k vám domov s týmto neuveriteľným 4-cestným šukacím strojom od spoločnosti HiSmith. Je to pôsobivý výkonný stroj na šukanie, ktorý je dokonca možné ovládať odkiaľkoľvek na svete prostredníctvom aplikácie; od priateľov alebo cudzích ľudí, presne tak, ako to máte radi!

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Jedinečný šukací stroj na dvojitú penetráciu pre dvoch!
    • Môže ho ovládať prostredníctvom aplikácie váš partner, priatelia alebo úplne cudzí ľudia!
    • Extrémne výkonný motor - dosahuje až 240 prírazov za minútu
    • nastaviteľný o 360 stupňov - umožňuje rôzne polohy
    • Hĺbka prieniku od 3 cm do 15 cm
    • Ergonomický dizajn - jednoduchá montáž a ovládanie

     

    Šukací stroj HiSmith Quadruple Penetration 360 Premium je navrhnutý pre rozmanitosť a uspokojí apetít aj tých najchamtivejších dier! Je ideálny na párové hry, pretože poskytuje dokonalé prírazy obom partnerom súčasne a synchronizovane. Vďaka extrémne výkonnému motoru je tento fantastický šukací stroj neúnavný vo svojom poslaní uspokojiť každého! Dosahuje neuveriteľných 240 prírazov za minútu a je ideálny na sedenia BDSM. Ten, kto má na starosti, môže sledovať, ako je otrok alebo otrokyňa rozkoše "používaná", kým už viac nevydrží! Šukací stroj HiSmith Quadruple Penetration je nastaviteľný o 360 stupňov a umožňuje rôzne polohy - možnosti sú skutočne nekonečné. Dokonca sa dodáva s dvoma silikónovými vibrátormi, takže môžete hneď začať!

     

    Diaľkový ovládač potrebuje len jednu batériu AAA, aby ste mali k dispozícii rôzne možnosti, sami alebo s partnerom. Namiesto diaľkového ovládača môžete tiež pohodlne používať inovatívnu aplikáciu HiSmith v smartfóne a sami sa rozhodnúť, či chcete, aby vás uspokojovali priatelia alebo úplne cudzí ľudia. Nebola by to absolútne vzrušujúca predstava odovzdať sa úplne cudzím ľuďom a nechať sa nimi využívať?

     

    Šukací stroj HiSmith Quadruple Penetration je ergonomický a ľahko sa montuje, takže šukacia slávnosť sa môže začať hneď, ako dostanete naše diskrétne balenie. Všetko, čo potrebujete, je imbusový kľúč! Tento technologicky vyspelý stroj vyrobený z kvalitných a odolných materiálov je ideálny pre tých, ktorí majú pri sexe radi tvrdšie alebo drsnejšie zaobchádzanie, pretože 8,3 kg základňa stroja zaručuje, že sexuálny stroj zostane na mieste počas celej doby vášho potešenia, zatiaľ čo prekvapivo tichá prevádzka znamená, že vaši susedia nebudú o vašich súkromných orgiách nič počuť! Dĺžku zdvihu možno nastaviť v rozmedzí od 3 cm do 15 cm podľa toho, ako si to chcete urobiť.

     

    Nezabudnite si objednať náš adaptér s prísavkou alebo adaptér Vac-U-Lock, aby ste mohli k strojčeku pripojiť všetky svoje obľúbené vibrátory alebo análny kolík.

     

    Viac informácií:

     

    • HISMITH Quadruple Penetration - Fuck Machine 360 Premium Sex Machine
    • Tento šukací stroj možno ovládať pomocou smartfónu
    • APP pre Android a IPhone
    • Dĺžka 44 cm
    • Hmotnosť výrobku 16,2 kg
    • Šírka 90 cm
    • Napájanie: sieťová prevádzka
    • Rozsah dodávky: stroj Fuck, ťažká kovová základňa, vertikálna hlavná tyč, 2 x vertikálne tyče, 4 x rýchlospojky, napájací zdroj, káblové diaľkové ovládanie, 2 vibrátory
    • Materiál: silikón, oceľ

     

    Šukacie stroje od HiSmith s ovládaním pomocou aplikácie

    Ako funguje nová aplikácia Hismith Smart App?

    Pre zariadenia so systémom Android prejdite do obchodu Google Play. V prípade zariadení so systémom iOS otvorte obchod Apple Store. Po otvorení App Store vyhľadajte Hismith a stiahnite si príslušnú aplikáciu Hismith Smart App. Aplikáciu je možné nainštalovať v rôznych jazykoch, napríklad v angličtine, holandčine, nemčine, francúzštine, čínštine a japončine. Odporúčame vybrať nastavenie anglického jazyka, pretože aplikácia je špeciálne navrhnutá na používanie v angličtine: Takto bude fungovať čo najplynulejšie. Okrem toho interaktívna platforma aplikácie, na ktorej môžu používatelia zdieľať svoje skúsenosti, je tiež prevažne v anglickom jazyku - takže je to najlepší jazyk, v ktorom môžete vytvárať siete. Medzi jazykmi však môžete ľahko prepínať aj zmenou jazykových nastavení v aplikácii.

    Nekonečná zábava

    Aplikácia ponúka množstvo funkcií a vlastností. Napríklad máte vždy k dispozícii prehľad 8 frekvencií a denne pribúdajú nové varianty. Aplikácia je tiež jediným spôsobom, ako si vybrať vlastné frekvencie a rýchlosti. Okrem toho môžete pomocou aplikácie ovládať strojček na diaľku a dokonca odovzdať ovládanie inej osobe, na úplne inom mieste na svete, a nechať ju strojček ovládať. To znamená, že aj keď ste so svojím sexuálnym partnerom ďaleko od seba, stále sa môžete cítiť úzko prepojení prostredníctvom aplikácie. A ak sa cítite obzvlášť "dobrodružne", môžete dokonca nechať cudziu osobu prevziať kontrolu nad vašou rozkošou a uspokojením na špecializovanej platforme.....

    Vyberte si svoje potešenie

    Pomocou aplikácie Hismith Smart App si môžete nastaviť vlastné frekvencie a rýchlosti prírazov a uložiť si obľúbené nastavenia do budúcnosti. Môžete tiež preskúmať programy vytvorené inými používateľmi (a oni môžu používať vaše programy) - čo vám poskytuje nekonečnú rozmanitosť pri sexe s vaším šukacím strojom! Používatelia komunitnej platformy Hismith sa tiež môžu navzájom virtuálne "lajkovať", chatovať, zdieľať vlastné vytvorené programy a mnoho ďalšieho.

    Výhody aplikácie Hismith® Smart

    • Sex! S vami, vaším partnerom alebo cudzími ľuďmi! Kedykoľvek a kdekoľvek!
    • Ovládajte súložný stroj HiSmith odkiaľkoľvek na svete
    • Vyberte si vlastné rýchlosti
    • Vytvorte si vlastné programy a frekvencie
    • Ovládanie v priamom prenose: potiahnutím prsta nahor a nadol na obrazovke zvýšite/znížite rýchlosť
    • Umožnite partnerovi, milencovi alebo cudziemu človeku prevziať kontrolu nad vašou rozkošou pomocou aplikácie Hismith Smart App
    • Inšpirujte sa ostatnými používateľmi a zdieľajte svoje tipy a triky

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Un vrai tank!

    Reçu aujourd'hui, la machine est livrée à moitié démonté dans un sac avec compartiments préformés, ça mériterait presque un unboxing!
    Le corps moteur est lourd et me semble de qualité. Le bloc d'alimentation et la télécommande sont mastock et semblent construits pour durer. Les tiges de support sont TRES lourdes (et recouvertes d'un film plastique au déballage), ça ne m'évitera pas d'acheter une ventouse en plus, mais la machine ne bouge pas, même à pleine vitesse (mais à "vide"). Seul bémol, on utilise pas cette machine en 30s, il faut au moins 10 minutes pour la monter et sans doute autant pour la régler en fonction de la position qu'on désire...

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Top

    ich sage nur Top zu dieser Maschine wenn man das so sagen darf, erfüllt ALLE Wünsche ! Empfehlenswert für diesen Preis !

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    HISMITH Štvornásobná penetrácia - Fucking Machine 360 Premium

    HISMITH Štvornásobná penetrácia - Fucking Machine 360 Premium

    Preneste si orgie priamo k vám domov s týmto neuveriteľným 4-cestným šukacím strojom od spoločnosti HiSmith. Je to pôsobivý výkonný stroj na šukanie, ktorý sa dá dokonca ovládať odkiaľkoľvek na svete prostredníctvom aplikácie; od priateľov alebo cudzích ľudí, presne tak, ako to máte radi!

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    27 ostatné položky v rovnakej kategórii: