Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Súložné stroje HiSmith

Newsletter

HiSmith Premium 3 App Fuck Machine 2.0

HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 je síce malý, ale jeho výkon a ťah je väčší, než si dokážete predstaviť vo svojich najdivokejších snoch! Tento kompaktný, mimoriadne výkonný šukací stroj dokáže vygenerovať až 240 prírazov za minútu a pošle vás do sexuálnej nirvány!

Viac informácií

2918/00

899,90 €


-100,00 €

799,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 je síce malý, ale jeho výkon a ťah je väčší, než si dokážete predstaviť vo svojich najdivokejších snoch! Tento kompaktný, mimoriadne výkonný šukací stroj dokáže vygenerovať až 240 prírazov za minútu a poslať vás do sexuálnej nirvány!

     

    Priamočiary dizajn je presvedčivý a prelomová technológia vo vnútri stroja poskytuje hlbokú, zmyselnú a vzrušujúcu penetráciu - doprajte si erotogénne zóny s výkonným, úplne automatickým potešením. Pôsobivý výkonný stroj na súlož sa dá dokonca ovládať odkiaľkoľvek na svete prostredníctvom aplikácie; priateľmi alebo cudzími ľuďmi, presne tak, ako to máte radi!

     

    Šukací stroj sa dá ľahko prispôsobiť vašim preferenciám, takže si môžete prispôsobiť svoj vlastný sexuálny zážitok. Kompaktný súložný stroj sa dá použiť na akýkoľvek typ penetrácie (vaginálny, análny) a je vhodný na sólo sex aj ako doplnok k sexu s partnerom.

     

    Diaľkové ovládanie potrebuje len jednu batériu AAA, aby ste mali k dispozícii rôzne možnosti, či už sami, alebo s partnerom. Namiesto diaľkového ovládača môžete pohodlne používať aj inovatívnu aplikáciu HiSmith v smartfóne a sami sa rozhodnúť, či chcete byť uspokojovaní priateľmi alebo úplne cudzími ľuďmi. Nebola by to absolútne vzrušujúca predstava úplne sa odovzdať úplne cudzím, dominantným mužom a nechať sa bez milosti "používať"?

     

    Súložný stroj HiSmith je vybavený intuitívnym ovládaním rýchlosti, ktoré je k stroju pripojené pomocou kábla. Pomocou tohto ovládania môžete v priebehu niekoľkých sekúnd plynulo zvýšiť alebo znížiť silu prírazu. Diskrétny šukací stroj Premium 3 Fuck Machine 2.0 je navyše úžasne tichý. Hlučnosť stroja sa pohybuje medzi 30 a 54 decibelmi: v porovnaní s inými šukacími strojmi na trhu je relatívne nízka. Uhol príklepu stroja možno nastaviť od -90° do 80°: To poskytuje nekonečné scenáre pre hlboké a príjemné prenikanie.

     

    Šukací stroj HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 sa navyše dodáva s realistickým dildom, ktoré dopĺňa túto sexy súpravu "všetko v jednom". Ak túžite po extra nadržanom sexe, ale nemáte miesto na veľký erotický stroj, potom je tento kompaktný šukací stroj od HiSmith presne to, čo potrebujete - výkonný, príjemný a diskrétny!

     

    Nezabudnite si objednať náš adaptér s prísavkou alebo adaptér Vac-U-Lock, aby ste k strojčeku mohli pripojiť všetky svoje obľúbené vibrátory alebo análny kolík.

     

    Viac informácií:

     

    • (HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0)
    • Ovládanie pomocou smartfónu prostredníctvom aplikácie
    • Až 240 prítlakov za minútu - Prítlačná sila: 12 cm (+ dĺžka dilda)
    • Rozmery výrobku: 35 x 38 x 20 cm
    • Hmotnosť: približne 10 kg
    • Materiál: Šukací stroj: chrómová nehrdzavejúca oceľ, plast, hliník. Dildo: 100 % lekársky prémiový silikón
    • Napájací zdroj: Silon: 100 ml, 100 ml, 100 ml, 100 ml, 100 ml, 100 ml: Napájanie: sieťová prípojka
    • Diaľkové ovládanie

     

    Šukacie stroje od HiSmith s ovládaním pomocou aplikácie

    Ako funguje nová aplikácia Hismith Smart App?

    Pre zariadenia so systémom Android prejdite do obchodu Google Play. V prípade zariadení so systémom iOS otvorte obchod Apple Store. Po otvorení App Store vyhľadajte Hismith a stiahnite si príslušnú aplikáciu Hismith Smart App. Aplikáciu je možné nainštalovať v rôznych jazykoch, napríklad v angličtine, holandčine, nemčine, francúzštine, čínštine a japončine. Odporúčame vybrať nastavenie anglického jazyka, pretože aplikácia je špeciálne navrhnutá na používanie v angličtine: Takto bude fungovať čo najplynulejšie. Okrem toho interaktívna platforma aplikácie, na ktorej môžu používatelia zdieľať svoje skúsenosti, je tiež prevažne v anglickom jazyku - takže je to najlepší jazyk, v ktorom môžete vytvárať siete. Medzi jazykmi však môžete ľahko prepínať aj zmenou jazykových nastavení v aplikácii.

    Nekonečná zábava

    Aplikácia ponúka množstvo funkcií a vlastností. Napríklad máte vždy k dispozícii prehľad 8 frekvencií a denne pribúdajú nové varianty. Aplikácia je tiež jediným spôsobom, ako si vybrať vlastné frekvencie a rýchlosti. Okrem toho môžete pomocou aplikácie ovládať strojček na diaľku a dokonca odovzdať ovládanie inej osobe, na úplne inom mieste na svete, a nechať ju strojček ovládať. To znamená, že aj keď ste so svojím sexuálnym partnerom ďaleko od seba, stále sa môžete cítiť úzko prepojení prostredníctvom aplikácie. A ak sa cítite obzvlášť "dobrodružne", môžete dokonca nechať cudziu osobu prevziať kontrolu nad vašou rozkošou a uspokojením na špecializovanej platforme.....

    Vyberte si svoje potešenie

    Pomocou aplikácie Hismith Smart App si môžete nastaviť vlastné frekvencie a rýchlosti prírazov a uložiť si obľúbené nastavenia do budúcnosti. Môžete tiež preskúmať programy vytvorené inými používateľmi (a oni môžu používať vaše programy) - čo vám poskytuje nekonečnú rozmanitosť pri sexe s vaším šukacím strojom! Používatelia komunitnej platformy Hismith sa tiež môžu navzájom virtuálne "lajkovať", chatovať, zdieľať vlastné vytvorené programy a mnoho ďalšieho.

    Výhody aplikácie Hismith® Smart

    • Sex! S vami, vaším partnerom alebo cudzími ľuďmi! Kedykoľvek a kdekoľvek!
    • Ovládajte súložný stroj HiSmith odkiaľkoľvek na svete
    • Vyberte si vlastné rýchlosti
    • Vytvorte si vlastné programy a frekvencie
    • Ovládanie v priamom prenose: potiahnutím prsta nahor a nadol na obrazovke zvýšite/znížite rýchlosť
    • Umožnite partnerovi, milencovi alebo cudziemu človeku prevziať kontrolu nad vašou rozkošou pomocou aplikácie Hismith Smart App
    • Inšpirujte sa ostatnými používateľmi a zdieľajte svoje tipy a triky

     

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Je suis absolument ravi de mon achat!

    Un conseil: ne jetez surtout pas la mousse noire qui est dans le sac à la reception, elle est très utile lors du transport. J'ai fait cette erreur, et bien que je m'en sorte avec du papier bulles et des serviettes quand j'ai besoin de la transporter, je regrette.

    La machine elle-même: formidable. Relativement facile à monter, très facile à brancher, pas besoin de passer des heures à la préparer quand on souhaite s'en servir.

    Le connecteur Klikloc est facile à utiliser, et le gode qui est livré avec la machine est vraiment super.

    La télécommande est branchée par câble à la machine, elle est simple: un bouton ON OFF, un bouton pour contrôler la puissance, entre 0 et 100, avec des graduations.

    Et puis, évidemment, elle fait très très bien le taf. Je ne suis pas encore allé jusqu'au maximum de sa puissance, donc elle en a dans le ventre! L'angle est complètement ajustable. Je n'ai pas encore compris comment elle est sensée fonctionner en position debout. Elle est livrée dans un sac, avec toutes ses parties, une clef Allen pour le montage, et une housse qui permet de la protéger de la poussière lorsqu'elle ne sert par.

    En conclusion, je suis 100% ravi de cet achat, conquis par la machine, et je vous la recommande chaudement.

    PS: Je l'ai commandée avec l'adaptateur pour gode ventouse.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Die Maschine ist eine Bombe!

    Vorweg, wir haben wirklich lange überlegt ob wir uns solch ein Gerät überhaupt kaufen sollten! Der Anschaffungspreis und die oft mangelnde Qualität hat uns immer zurück gehalten. Aber die Fick Maschine von MEO hat uns eines besseren belehrt. Die Fickmaschine macht einen rundum vorbildlichen Eindruck, alles wirkt hochwertig, sehr qualitativ und massiv verarbeitet und der Aufbau von der Fickmaschine ist kaum als solcher zu bezeichnen. Ungeübt sogar für meine Frau maximal 10 Minuten. Die Demontierung ist ebenso schnell wie der Aufbau, es gibt eine praktische Tasche dazu. Natürlich läuft sie wie ein Schweizer Uhrwerk, sehr präzise und ohne großen Lärm. Die Fickmaschine ist unglaublich leise,sehr leise. Die Stoßweite lässt sich einfach ändern. Die Stoßintensität ist wirklich beachtlich. Die Dildos lassen sich schnell anbringen und wieder abmachen.Was echt beeindruckend ist die Stoßkraft bei kleinster Stufe. Wirklich beachtlich wie viel Kraft ankommt! Selbst bei analer Benutzung im langsamsten Modus muss man sich keine Sorgen machen das er stehen bleibt!

    Wir benutzen die Maschine als Paar, wollten eine Abwechslung in unseren Ehesex bringen.
    Was uns überrascht hat, was man alles zu zweit mit der Maschine anstellen kann.
    Sind alle Stellungen möglich durch das höhenverstellbare Gestell, ein DOPEL ist auch bei beide kein Problem und die Stoß-Intensität Regler mit der man ran genommen wird, überlässt man den Gegenüber, das ist dann noch intensiver, da man die Kontrolle nicht mehr bei einem selbst ist.

    Fazit – Die Maschine ist jeden Cent wert, klare Kaufempfehlung.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Fantastic

    It holds every promise! Im fully convinced that this is the best ‘bang’ for the buck ;)

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    The app, remote, and dial controls are all awesome.

    This machine is well-made and heavy duty. And the app, remote, and dial controls are all awesome.After only a couple of days of use, we LOVE the pre-determined power/control options that are included in the mobile app, which work like a charm (NOTE: don't look at the app while you're using it - MUCH more fun to NOT know what's going to come up next :) ). We'd really recommend this! It's a great alternative to the other options with legs from Hismith.
    NOTE: We purchased three attachments separately to use with our toys - and they all work great!

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Perfekte Fickmaschine mit App

    Nachdem ich bereits eine andere Fick-Maschine von Hismith besitze, habe ich mir nun auch die HiSmith Premium 3 App Fuck Machine 2.0 gekauft. Die Qualität und die Verarbeitung ist wie bei dem anderen Modell sehr hochwertig und präzise. Man hört sie kaum und die Stoßbewegungen sind stabil und kraftvoll. Im Gegensatz zu preiswerten Fickmaschinen sind diverse Positionen möglich. Der Fantasie sind wirklich keine Grenzen gesetzt. Der beigefügt Dildo ist für die ersten Versuche absolut ausreichend. Jedoch habe ich mir noch weitere Dildos mit Hunglock und den Vac-U-Lock-Adapter zum Aufstecken gekauft. Auch diese Fickmaschine lässt sich super über die App steuern, was den Spaß enorm erhöht. Ich kann die HiSmith Premium 3 App Fuck Machine 2.0 mit absolut gutem Gewissen empfehlen. Meiner Meinung nach sind die Fickmaschinen von HIsmith die besten Maschinen, die es momentan auf dem Markt gibt.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    HiSmith Premium 3 App Fuck Machine 2.0

    HiSmith Premium 3 App Fuck Machine 2.0

    HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 je síce malý, ale jeho výkon a ťah je väčší, než si dokážete predstaviť vo svojich najdivokejších snoch! Tento kompaktný, mimoriadne výkonný šukací stroj dokáže vygenerovať až 240 prírazov za minútu a pošle vás do sexuálnej nirvány!

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    27 ostatné položky v rovnakej kategórii: