Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sex slings a milostné výkyvy

Newsletter

BDSM hojdačka lásky - Sex Swing Multi Vario - do max. 150 kg

Vždy rozmanité, vždy nové polohy počas sexu, vždy nadržané! Voľne zavesená BDSM hojdačka na milovanie od MEO vytvára najlepšie podmienky na dosiahnutie všetkých horúcich miest a otvorov bez obmedzenia. Nechceli ste vždy vyskúšať a užiť si neobvyklé polohy?

Viac informácií

2905/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Vždy rozmanité, vždy nové polohy počas sexu, vždy nadržané! Voľne zavesená BDSM hojdačka na milovanie od MEO vytvára najlepšie podmienky na dosiahnutie všetkých horúcich miest a otvorov bez obmedzenia.

     

    Milostná hojdačka MEO® otvára nové, nepredstaviteľné dimenzie sexuálneho potešenia a extázy! Nechceli ste vždy vyskúšať a užiť si neobvyklé polohy?



    Aké polohy sú v milostnej hojdačke možné?

     

    Existuje nespočetné množstvo polôh a variácií, ktoré možno praktizovať. Použite svoju fantáziu a trochu sa pohrajte s možnosťami. Potom vás milostná hojdačka nikdy neomrzí a bude vyslovene návyková.

     

    Klasická predstava je, že pasívny partner si sadne do milostnej hojdačky a aktívny partner sa postaví dopredu a pustí sa do práce. Samozrejme, celá vec funguje aj zozadu, orálne alebo análne. Praktiky Kamasutry môžete vyskúšať aj v milostnej hojdačke.

     

    Vedeli ste, že našu hojdačku lásky môžete používať aj samostatne?

     

    Ak váš partner nie je k dispozícii, hojdačka lásky vám pomôže aj pri masturbácii. Dáva vám pocit vznášania sa, a to podporuje orgazmus. Obzvlášť zaujímavé je použitie nášho šukacieho stroja v kombinácii s hojdačkou lásky.

     

    Vedeli ste, že hojdačka lásky má mnoho výhod?

     

    Napríklad pri sexe v hojdačke lásky sa vás dotýka len jedna vec - váš partner. Máte pocit, akoby ste sa vznášali v priestore a jediné, čo cítite, je váš partner. To má za následok zmyslovú depriváciu a zvyšuje intenzitu pocitov a rozkoše.

     

    To najdôležitejšie v skratke:

     

    • Pasívny partner leží absolútne pohodlne, pretože hojdačka lásky je nastaviteľná a slučky sú polstrované. Beztiažový a mimoriadny sexuálny zážitok bez toho, aby bola niektorá časť tela uväznená, zaspávala alebo si vyžadovala akrobatické schopnosti.
    • Naša hojdačka lásky môže váš sexuálny život a život vášho partnera nesmierne obohatiť. Zažijete tvorivú rozkoš v beztiažovom stave a môžete vyskúšať mnoho vecí, ktoré by inak neboli možné. Nehovoriac o možnosti extrémne hlbokého prieniku vo všetkých polohách análne, orálne alebo vaginálne.
    • Milostné hojdačky môžete používať klasickejším spôsobom alebo ich zakomponovať do BDSM, hrania rolí či predohry. Vašej fantázii sa medze nekladú, pokiaľ je hojdačka bezpečná a ľahko dostupná.
    • Ak si chcete kúpiť hojdačku lásky, s našou hojdačkou lásky neurobíte chybu. Ako naznačuje názov "multi vario", je možné použiť množstvo polôh. Vašej fantázii sa tu medze nekladú.
    • Naša hojdačka lásky je hojdačka lásky v sede, ktorá je vyrobená prevažne z polyesteru a nylonu. Táto hojdačka lásky má dobre polstrované popruhy, takže v hojdačke môžete veľmi pohodlne sedieť alebo ležať.
    • Všetky pútka sú veľmi ľahko nastaviteľné, a preto zaručujú bezproblémové nastavenie výšky.

     

    Podopretí mimoriadne mäkkými a širokými popruhmi sa môžu obaja partneri alebo jeden z nich hojdať do najvyšších sfér erotickej túžby bez akejkoľvek fyzickej námahy. ONA alebo ON môže ležať alebo sedieť pred ŇOU alebo na NEJ. ON môže ležať a sedieť pod ŇOU / NÍM alebo sa hojdať zvonku - vašim sexuálnym fantáziám sa medze nekladú! Dokonca aj jazda na dlhom, veľkom robertkovi sa stane dychberúcim potešením.

     

    Jednoduchá nastaviteľnosť všetkých slučiek a zadného popruhu zaručuje pohodlnú polohu aj v tých najodvážnejších polohách. Doplnené špeciálnou pružinou a návodom na použitie, ako aj návrhmi polôh, ktoré ponúkajú dobrý prehľad o obrovskej škále variácií.

     

    Ako sa čistí hojdačka lásky?

     

    Odporúčame určitú základnú starostlivosť, aby ste si hojdačku lásky udržali v špičkovej kvalite čo najdlhšie. Z času na čas odporúčame použiť aj dezinfekčný prostriedok, napríklad náš sprej VERYCLEAN. To by malo byť samozrejmosťou najmä pri výmene partnerov.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Hojdačka na lásku so širokými, ľahko nastaviteľnými popruhmi.
    • Kompletná so špeciálnou pružinou.
    • Vrátane návodu na použitie a návrhov polôh.
    • Najlepšia kvalita už viac ako 25 rokov
    • Početné možnosti polohovania
    • Mäkké a široké popruhy
    • Uzavretá oceľová reťaz
    • Maximálna bezpečnosť a kvalita
    • Nosnosť až 150 kg
    • záruka 5 rokov
    • Vyrobené v Nemecku!
    • Zobrazený rám závesu nie je súčasťou dodávky, ale je k dispozícii samostatne.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Qualität top

    Wer Qualität sucht wird hier fündig. Man bekommt durch die Liebesschaukel die Chance, seinem Lustgefühl einen neuen Kick zu verabreichen. Es ist ein ungewohntes, aber aufregend neues Gefühl, Man kann so viele Positionen ausprobieren. Kurzum kann man seiner Lust freien Lauf lassen und gemeinsam mit Spaß kreativ werden. Der Preis ist hinsichtlich des Designs, dem mitgelieferten Montagematerial und der Belastbarkeit wirklich in Ordnung. Da Lohnt es sich im Vergleich zu billigen Produkten mal etwas zu investieren. Jetzt wo ich die Schaukel getestet habe und weiß wie schön und bequem es im Hängen sein kann, möchte ich sie auch nicht mehr missen. Es war gerade die ersten Male ein spannendes und interessantes unterfangen. Also für alle die gerne etwas Neues ausprobieren möchten, ist das genau das richtige, denn beide Partner kommen ganz auf ihre Kosten.

      Hodnotenie 

      You won't believe what you can do with this swing!

      You won't believe what you can do with this swing! Enjoy totally new dimensions of play – the BDSM Swing makes countless positions possible. slighty adjustable straps. Comes with a special spring. Max. load 150 kg. User manual and tips for positions included.
      Made in Germany…

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Made in Germany

      Very well made, strong harness, straps are sturdy, the hardware very easy to install

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      The MEO sex swing takes sex to the next level.

      The MEO sex swing takes sex to the next level. It's hard to explain how great it feels, it must be experienced. It's definitely a purchase you won't regret.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Macht Spass

      Zu empfehlen für jeden der etwas Neues ausprobieren möchte und dabei Wert legt auf Komfort und Qualität. Macht Spass

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Grenzenloses Vergnügen nicht nur bei BDSM

      Mit dieser BDSM Liebeschaukel sind der Fantasie keine Grenzen gesetzt. Habe damit ungeahnte Höhepunkte und unvergessliche Momente mit meinem Liebsten erlebt. Die Liebesschaukel besteht aus breiten, verstellbaren Gurten und besitzt eine Belastbarkeit von bis zu 150kg. Zur richtigen Montage wird dir natürlich eine Gebrauchsanleitung mitgeliefert, welche zusätzlich zur Verpackung einige interessante Stellungsvorschläge besitzt. Lass dich inspirieren oder lass deiner Fantasie beim Bondage freien Lauf. Einer erotischen, abenteuerlichen Nacht steht dir und deinem Liebesten mit dieser tollem Liebesschaukel nichts mehr im Wege.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      BDSM hojdačka lásky - Sex Swing Multi Vario - do max. 150 kg

      BDSM hojdačka lásky - Sex Swing Multi Vario - do max. 150 kg

      Vždy rozmanité, vždy nové polohy počas sexu, vždy nadržané! Voľne zavesená BDSM hojdačka na milovanie od MEO vytvára najlepšie podmienky na dosiahnutie všetkých horúcich miest a otvorov bez obmedzenia. Nechceli ste vždy vyskúšať a užiť si neobvyklé polohy?

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: