Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Súložné stroje HiSmith

Newsletter

HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 s diaľkovým ovládaním

Nová generácia súložných strojov! Náš sexuálny stroj HiSmith využíva prelomovú technológiu súloženia, ktorá vám na konci dňa zaručí uspokojenie, aké si zaslúžite! Dokonca ho môžete ovládať odkiaľkoľvek na svete prostredníctvom aplikácie; od priateľov alebo cudzích ľudí, presne tak, ako to máte radi!

Viac informácií

2919/00

879,90 €


-100,00 €

779,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Nová generácia súložných strojov! Náš sexuálny stroj HiSmith využíva prelomovú technológiu súloženia, aby vám na konci dňa zabezpečil uspokojenie, ktoré si zaslúžite! Je dokonca ovládateľný celosvetovo prostredníctvom aplikácie; priateľmi alebo cudzími ľuďmi, presne tak, ako to máte radi!

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Výkonný šukací stroj s rýchlosťou až 240 úderov za minútu.
    • Môže ho ovládať cez aplikáciu váš partner, priatelia alebo úplne cudzí ľudia!
    • Nastaviteľný uhol a výška pre individuálne potešenie.
    • Hĺbku prítlaku možno nastaviť v rozmedzí 3 až 15 cm
    • Ergonomický dizajn - ovládanie pomocou diaľkového ovládača alebo aplikácie a jednoduchá montáž.
    • Robustná konštrukcia s pochrómovanými oceľovými vzperami.

     

    HiSmith Premium Fuck Machine s diaľkovým ovládaním neúnavne vniká do vášho kanála rozkoše a poskytuje intenzitu, akú ste ešte nezažili. Vďaka možnosti ovládania pomocou aplikácie je tento šukací stroj úplne pod vašou kontrolou, alebo ak chcete, pod kontrolou vašich priateľov alebo úplne cudzích ľudí!

     

    Vďaka extrémne výkonnému motoru dosahuje tento šukací stroj prítlačné rýchlosti, o ktorých ste doteraz mohli len snívať. Jednoducho nastavte ovládačom na diaľkovom ovládači rýchlosť a vychutnajte si výnimočne hlboký a pozoruhodne nadržaný prienik. Koľko vydržíte?

     

    Tento fantastický erotický stroj, doplnený prémiovým silikónovým dildom, má všetko, čo potrebujete, aby ste mohli ihneď začať. Silikónové dildo má dĺžku na zasunutie 15 cm a zaujme žilkovaným hriadeľom, vypuklými guľôčkami a výrazným žaluďom. Dildo sa dá dokonale zasunúť a tento vysokokvalitný strojček na milovanie ho vedie presne tam, kam chcete. Prečo nepozvať kamaráta, aby sa pozrel, ako si poriadne zajazdíte?

     

    Diaľkové ovládanie potrebuje len jednu batériu AAA, aby ste mali k dispozícii rôzne možnosti, sami alebo s partnerom. Namiesto diaľkového ovládača môžete použiť aj inovatívnu aplikáciu HiSmith v smartfóne a rozhodnúť sa, či vás chcú potešiť priatelia alebo úplne cudzí ľudia. Nebola by to absolútne vzrušujúca predstava úplne sa odovzdať úplne cudzím ľuďom a nechať sa využívať bez akýchkoľvek "keby" a "ale"?

     

    Ergonomicky navrhnutý stroj HiSmith Premium Fuck Machine sa rýchlo a jednoducho inštaluje a jeho výšku možno nastaviť tak, aby vás individuálne uspokojil. Je tiež nastaviteľný vo viacerých uhloch a hĺbku prítlaku možno meniť od 3 cm do 15 cm podľa toho, ako sa práve cítite. Dômyselná konštrukcia tiež znamená, že si tento prémiový šukací stroj môžete užívať v rôznych polohách, napríklad na psíčka, pri jazde na stroji na posteli, v misionárskej polohe alebo v stoji - možnosti sú naozaj nekonečné. Prémiový erotický stroj HiSmith je úžasne tichý, ale nemôžeme sľúbiť, že aj vy budete, keď sa začne šukať a vy budete kričať a stonať od rozkoše.

     

    Robustná konštrukcia je vyrobená z pochrómovaných oceľových výstuh, vďaka čomu je súložný stroj odolný a ideálny pre tých, ktorí si pri sexe radi pritvrdia!

     

    Nezabudnite si objednať náš adaptér s prísavkou alebo adaptér Vac-U-Lock, aby ste mohli k strojčeku pripojiť všetky svoje obľúbené vibrátory alebo análny kolík.

     

    A teraz tým najpriateľskejším spôsobom: GET FUCKED!

     

    Viac informácií:

     

    • HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0)
    • Ovládanie pomocou smartfónu prostredníctvom aplikácie
    • Rozmery výrobku: 46,8 x 26 x 44,9 cm
    • Hmotnosť výrobku 11,15 kg
    • Napájanie: Pripojenie do elektrickej siete
    • Diaľkové ovládanie
    • Rozsah dodávky: Šukací stroj, 1 x regulátor rýchlosti, 1 x diaľkové ovládanie, 1 silikónový nástavec na dildo
    • Materiál: Šukací stroj: chrómová nehrdzavejúca oceľ, plast, hliník. Dildo: 100 % lekársky prémiový silikón.

     

     

    Šukacie stroje od HiSmith s ovládaním pomocou aplikácie

    Ako funguje nová aplikácia Hismith Smart App?

    Pre zariadenia so systémom Android prejdite do obchodu Google Play. V prípade zariadení so systémom iOS otvorte obchod Apple Store. Po otvorení App Store vyhľadajte Hismith a stiahnite si príslušnú aplikáciu Hismith Smart App. Aplikáciu je možné nainštalovať v rôznych jazykoch, napríklad v angličtine, holandčine, nemčine, francúzštine, čínštine a japončine. Odporúčame vybrať nastavenie anglického jazyka, pretože aplikácia je špeciálne navrhnutá na používanie v angličtine: Takto bude fungovať čo najplynulejšie. Okrem toho interaktívna platforma aplikácie, na ktorej môžu používatelia zdieľať svoje skúsenosti, je tiež prevažne v anglickom jazyku - takže je to najlepší jazyk, v ktorom môžete vytvárať siete. Medzi jazykmi však môžete ľahko prepínať aj zmenou jazykových nastavení v aplikácii.

    Nekonečná zábava

    Aplikácia ponúka množstvo funkcií a vlastností. Napríklad máte vždy k dispozícii prehľad 8 frekvencií a denne pribúdajú nové varianty. Aplikácia je tiež jediným spôsobom, ako si vybrať vlastné frekvencie a rýchlosti. Okrem toho môžete pomocou aplikácie ovládať strojček na diaľku a dokonca odovzdať ovládanie inej osobe, na úplne inom mieste na svete, a nechať ju strojček ovládať. To znamená, že aj keď ste so svojím sexuálnym partnerom ďaleko od seba, stále sa môžete cítiť úzko prepojení prostredníctvom aplikácie. A ak sa cítite obzvlášť "dobrodružne", môžete dokonca nechať cudziu osobu prevziať kontrolu nad vašou rozkošou a uspokojením na špecializovanej platforme.....

    Vyberte si svoje potešenie

    Pomocou aplikácie Hismith Smart App si môžete nastaviť vlastné frekvencie a rýchlosti prírazov a uložiť si obľúbené nastavenia do budúcnosti. Môžete tiež preskúmať programy vytvorené inými používateľmi (a oni môžu používať vaše programy) - čo vám poskytuje nekonečnú rozmanitosť pri sexe s vaším šukacím strojom! Používatelia komunitnej platformy Hismith sa tiež môžu navzájom virtuálne "lajkovať", chatovať, zdieľať vlastné vytvorené programy a mnoho ďalšieho.

    Výhody aplikácie Hismith® Smart

    • Sex! S vami, vaším partnerom alebo cudzími ľuďmi! Kedykoľvek a kdekoľvek!
    • Ovládajte súložný stroj HiSmith odkiaľkoľvek na svete
    • Vyberte si vlastné rýchlosti
    • Vytvorte si vlastné programy a frekvencie
    • Ovládanie v priamom prenose: potiahnutím prsta nahor a nadol na obrazovke zvýšite/znížite rýchlosť
    • Umožnite partnerovi, milencovi alebo cudziemu človeku prevziať kontrolu nad vašou rozkošou pomocou aplikácie Hismith Smart App
    • Inšpirujte sa ostatnými používateľmi a zdieľajte svoje tipy a triky

     

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Stößt richtig geil zu

    Es ist ein Genuss von der Maschine ordentlich durchgenommen zu werden, allerdings ist der mitgelieferte Dildo für mich etwas zu klein, man muss schon sehr aufpassen das er nicht ständig rausflutscht, habe mir daher noch zwei größere bei MEO nachbestellt die bleiben nun auch bei höherer Geschwindigkeit drin. Wenn man mit niedrigerer Geschwindigkeit arbeitet kann man sich auch schon mal ne Stunde am Stück verwöhnen lassen ohne dass der Motor zu heiß wird. Ich würde dieses Gerät jederzeit nochmal kaufen und kann es nur wärmstens empfehlen!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ich bin glücklich

    Es gibt einfach nichts zu sagen, als: schon die Paketannahme weckte Hoffnung. Das Gewicht. Unglaublich. Alles ist massiv, kein Billigteil, sehr wohl ist eine Betriebsanleitung dabei, in Englisch UND gutem Deutsch. Ich bin Novize, aber diese Maschine wird mich zur Fickstute machen. Huuuuuuiiiii :)

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sehr gut und solide

    Robuste, saubere Verarbeitung. Ich bin zwar kein Sexmaschinen-Ingenieur aber alles scheint sehr gut und solide verarbeitet zu sein. Einstellen der Hublänge und Winkel selbsterklärend und schnell zu bewerkstelligen. Kliclocksystem ist ebenfalls super. Bei der Hublänge habe ich 12 cm gemessen. Ich habe mir einige andere Geräte angeschaut und bei vielen ist mir aufgefallen das die Hublange im Vergleich meist bei der Hälfte oder weniger liegt. Der mitgelieferte Dildo ist etwas weicher als ich dachte und hat eine sehr gute Qualität. Natürlich 5 Sterne von mir!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 s diaľkovým ovládaním

    HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 s diaľkovým ovládaním

    Nová generácia súložných strojov! Náš sexuálny stroj HiSmith využíva prelomovú technológiu súloženia, ktorá vám na konci dňa zaručí uspokojenie, aké si zaslúžite! Dokonca ho môžete ovládať odkiaľkoľvek na svete prostredníctvom aplikácie; od priateľov alebo cudzích ľudí, presne tak, ako to máte radi!

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    27 ostatné položky v rovnakej kategórii: