Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Fuck & Play Príslušenstvo Vac-U-Lock

Newsletter

Dlhá rukoväť pre vibrátory - Fuck & Play

Pripravte sa na najúžasnejší sexuálny zážitok svojho života. Dlhá rukoväť zo série Fuck & Play premení vaše obľúbené dildo alebo análny kolík kompatibilný s Vac-U-Lock™ na dokonalé baranidlo.

Viac informácií

3094/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Pripravte sa na najúžasnejší sexuálny zážitok svojho života. Dlhá rukoväť zo série Fuck & Play premení vaše obľúbené dildo alebo análny kolík kompatibilný s Vac-U-Lock™ na dokonalé baranidlo. Pripojte dildo, butt plug alebo inú erotickú hračku podľa vlastného výberu k adaptéru Vac-U-Lock™ na rukoväti a používajte ho samostatne alebo ho použite na preniknutie do partnera hlbšie ako zvyčajne alebo na diaľku.

     

    Ako používať dlhú rukoväť dilda?

     

    Chcete presne takú kontrolu, akú vám poskytuje naša bežná rukoväť dilda? Ale chcete ešte viac možností? Potom je dlhá rukoväť presne pre vás. Dlhá rukoväť je rovnako praktická a pohodlná ako štandardná rukoväť, ale má dlhšiu rukoväť, ktorá vám umožní udržať si kontrolu nad dildom bez toho, aby ste museli byť tak blízko pri partnerke. Sen viacerých používateľov, ak radi uspokojujete svojho partnera análne a zároveň ho nechávate, aby vás obsluhoval orálne.

     

    Čo znamená Vac U Lock™?

     

    Je to veľmi jednoduché vysvetliť, pretože je to vlastne ako doma - zástrčka sa zasunie do zásuvky! Kde "zástrčka" je zástrčka adaptéra príslušenstva a "zásuvka" je profilovaný otvor na spodnej strane vibrátora. Systém Vac-U-Lock™ znamená vymeniteľný systém, v ktorom možno rôzne vibrátory ľahko a rýchlo kombinovať s príslušenstvom Vac-U-Lock™. Tento systém sa používa pre mnohé vibrátory, erotické hračky a príslušenstvo, napr. aj pre súložné stroje, ale aj pre iné praktické príslušenstvo (popruhy, postroje, rukoväte pre vibrátory, spojovacie zástrčky, prísavky, vibračné motory atď.) A prečo? Pretože kombinovanie rôznych hračiek a doplnkov je veľmi praktické a lacné a ušetríte tak veľa peňazí.

     

    Viac informácií:

     

    • Dlhá rukoväť pre vibrátory
    • S touto extra dlhou rukoväťou pre dildá a análne kolíky si udržíte odstup. Posaďte sa a pracujte na zadočku pohodlne odkiaľkoľvek chcete!
    • Toto príslušenstvo zo série Fuck & Play od MEO® vám umožní používať dilda, erotické hračky a análne kolíky s Vac-U-Lock™ od Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock a mnohých ďalších výrobcov. Jednotlivé výrobky fungujú spoločne aj samostatne. Vďaka rôznym možnostiam a stovkám variantov dild a análnych kolíkov sa vašej fantázii medze nekladú.
    • Materiál: PVC
    • Dildo nie je súčasťou dodávky.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Gut im sling zu benutzen

    Ich habe noch zwei andere Griffe von MEO und mir vor ein paar Tagen diesen dritten Griff zu gelegt. Dieser hier ist optimal für die Benutzung im Sling, da er wesentlich länger ist als die anderen Griffe. Man kommt also viel einfacher, gezielter und tiefer in den A des Bottoms.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Dlhá rukoväť pre vibrátory - Fuck & Play

    Dlhá rukoväť pre vibrátory - Fuck & Play

    Pripravte sa na najúžasnejší sexuálny zážitok svojho života. Dlhá rukoväť zo série Fuck & Play premení vaše obľúbené dildo alebo análny kolík kompatibilný s Vac-U-Lock™ na dokonalé baranidlo.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    15 ostatné položky v rovnakej kategórii: