Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

Rude-Boy Xtreme Prostatický vibrátor od Rocks-Off

S jedinečným vibrátorom na prostatu Rude-Boy Xtreme od Rocks-Off zažijete intenzívne orgazmy prostaty a objavíte úplne nový rozmer rozkoše! Táto luxusná erotická hračka vďaka dvom výkonným motorom stanovuje nové štandardy, pokiaľ ide o intenzívnu stimuláciu prostaty.

Viac informácií

3367/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    S jedinečným vibrátorom na prostatu Rude-Boy Xtreme od Rocks-Off zažijete intenzívne orgazmy prostaty a objavíte úplne nový rozmer rozkoše! Vďaka dvom výkonným motorom táto luxusná erotická hračka stanovuje nové štandardy, pokiaľ ide o najintenzívnejšiu stimuláciu prostaty.

     

    Objavte radosť zo stimulácie prostaty a zažite dlhšie a intenzívnejšie orgazmy ako kedykoľvek predtým. Vďaka mäkkým, jemne stimulujúcim hrotom stimuluje Rude-Boy Xtreme prostatu a perineum zároveň. Je vyrobený zo silikónu šetrného k telu a extrémne flexibilný, dokonale sa prispôsobí mužskej anatómii, čím zaručuje maximálne pohodlie počas stimulácie prostaty.

     

    Zažite úplne nový druh sexuálneho potešenia - orgazmus prostaty!

     

    Oveľa intenzívnejší a hlbší ako typický orgazmus, orgazmus prostaty ponúka neuveriteľnú škálu pocitov, ktoré zaplavia vaše zmysly a uvedú vás do stavu najvyššej eufórie a extázy. Prostata, často označovaná ako "mužský bod G", je skrytý poklad, ktorý čaká na objavenie. Táto malá žľaza, skrytá, ale plná sily, je zdrojom pulzujúcich vĺn rozkoše, ktoré prúdia celým telom. Je to orgazmus, ktorý nielen zintenzívňuje sexuálny zážitok, ale aj podporuje sexuálne zdravie. Tak prečo čakať? Zdolávajte nové výšky rozkoše s ohromujúcim orgazmom prostaty. Je čas skutočne spoznať svoje telo a objaviť úplne novú kapitolu sexuálneho uspokojenia. Pretože sex nie je len o vyvrcholení, ale aj o užívaní si cesty k nemu...

     

    Vibrátor na prostatu Rude-Boy Xtreme od spoločnosti Rocks-Off:

     

    Vibrátor Rude-Boy Xtreme má dva výkonné nezávislé motory, pohodlnú veľkosť a hriadeľ, ktorý je špeciálne prispôsobený telu na dosiahnutie svetoznámeho orgazmu prostaty. Vibrátor na prostatu Rude-Boy Xtreme od Rocks-Off je skvelý na sólové sedenia, ale dá sa dokonale zapojiť aj do milovania s partnerom. Pomocou priloženého diaľkového ovládania môžete jednoducho prepínať medzi 10 nastaveniami vibrácií. Ešte vzrušujúcejšie to bude, keď sa vzdáte kontroly a necháte partnera rozhodnúť, kedy a kde si budete intenzívnu masáž prostaty užívať. Vďaka kompaktnému dizajnu môžete Rude-Boy Xtreme nosiť úplne diskrétne aj pod oblečením v každodennom živote.

     

    Vibrátor na prostatu Rude-Boy Xtreme je vodotesný a dá sa rýchlo a jednoducho nabíjať pomocou priloženého USB kábla. Či už v sprche alebo vo vani, tento luxusný stimulátor prostaty vám poskytne intenzívnu a individuálnu stimuláciu kdekoľvek budete chcieť. Vďaka vodotesnému vyhotoveniu sa tiež ľahko čistí a predlžuje sa jeho životnosť.

     

    Čo by ste ešte mali mať na pamäti:

     

    Po použití jednoducho vyčistite Rude-Boy Xtreme vlažnou vodou s antibakteriálnym mydlom alebo naším sprejom VERYCLEAN a osušte ho handričkou, ktorá nepúšťa vlákna. Používajte len mazadlá na báze vody, napríklad Aquameo. Aquameo od MEO je známy svojimi dlhotrvajúcimi klznými vlastnosťami a zložením šetrným k pokožke. Je bezfarebný, bez zápachu a neobsahuje žiadne zbytočné prísady, takže je ideálny pre ľudí s citlivou pokožkou. Okrem toho sa ľahko oplachuje vodou, takže sa po použití ľahko čistí.

     

    Viac informácií:

     

    • Rude-Boy Xtreme Vibrátor na prostatu od Rocks-Off
    • Rozmery: Dĺžka na vkladanie cca 13 cm , priemer 3 cm.
    • Materiál: ABS, silikón
    • Vhodné lubrikanty: na vodnej báze
    • Cieľ stimulácie: Prostata, perineum
    • Intenzita vibrácií: Variabilné vibrácie
    • Ovládanie: Bezdrôtové diaľkové ovládanie
    • Vibrácie: Nastaviteľné vibrácie / viacero rýchlostí
    • Počet úrovní vibrácií: 10
    • Doba prevádzky: 60 min
    • Napájanie: 60 minút: Nabíjací kábel (USB)
    • Hlasitosť: Veľmi tichá
    • Čas nabíjania: 120 min

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Great

    Great It was more vibrating than I imagined for the price. And, dripping wet when I didn't expect it. Keep a towel handy.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Perfect

    Does exactly what it is supposed to do. Couldn't be happier

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Offenbarung

    Der Prostatavibrator von MEO war für mich eine Offenbarung. Nachdem ich mit ihm - ganz langsam - meinen inneren Schließmuskel überwunden hatte, gab es kein Halten mehr. Hat man sich erst einmal an das Ding gewöhnt, wird man regelrecht süchtig danach. Er füllt einen total aus und gibt einem das perfekte Gefühl der totalen, unwiderruflichen, vollständigen Stimulation! Aber meine jetzige Freundin findet es etwas unheimlich. Im Moment benutze ich ihn "nur" zur Selbstbefriedigung. Mit früheren Partnerinnen und Partnern habe ich ihn auch in Rollenspiele miteinbezogen...

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Der Hammer!

    5 Sterne voll und ganz verdient. Die Vibration ist super leise und MEGA stark. Der niedrige Geräuschpegel stört überhaupt nicht.
    Die Bewegung des Teils ist super und erfüllt alle Erwartungen und Versprechungen.
    Leicht zu reinigen, schnell zu laden, hält lange!
    Pure Begeisterung.
    Für mich das beste Gerät auf dem Markt!
    Und das für den Preis. Unglaublich!
    Schnelle Lieferung, diskrete Verpackung.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Rude-Boy Xtreme Prostatický vibrátor od Rocks-Off

    Rude-Boy Xtreme Prostatický vibrátor od Rocks-Off

    S jedinečným vibrátorom na prostatu Rude-Boy Xtreme od Rocks-Off zažijete intenzívne orgazmy prostaty a objavíte úplne nový rozmer rozkoše! Táto luxusná erotická hračka vďaka dvom výkonným motorom stanovuje nové štandardy, pokiaľ ide o intenzívnu stimuláciu prostaty.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: