Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis krúžky

Newsletter

Sport Fucker Tailslide 2.0 - S push-up efektom

Chcete posunúť svoju sexuálnu silu a vášeň pri sexe na dychberúcu úroveň? Na stránke Sport Fucker Tailslide 2.0 vás zavedie do erotického sveta, ktorý vám sľubuje neporovnateľnú stimuláciu. Tento krúžok na penis 24/7 je vaším verným spoločníkom, ktorý vás bude rozmaznávať tými najintenzívnejšími pocitmi vo dne v noci.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Chcete posunúť svoju sexuálnu silu a vášeň pri sexe na dychberúcu úroveň? Na stránke Sport Fucker Tailslide 2.0 vás zavedie do erotického sveta, ktorý vám sľubuje neporovnateľnú stimuláciu. Tento krúžok na penis 24/7 je vaším verným spoločníkom, ktorý vás bude rozmaznávať tými najintenzívnejšími pocitmi vo dne v noci. A to najlepšie na ňom? Poskytuje absolútne pôsobivý push-up efekt, vďaka ktorému sa váš penis a semenníky dostanú do centra túžby a vy budete žiariť sebavedomím.

     

    Stránka Sport Fucker Tailslide 2.0 je vylepšenou verziou už úspešného Sport Fucker Tailslide 1.0 od Sport Fucker. V tomto vylepšení bol pridaný dlhší ball stretcher pre ešte väčšie potešenie. Táto vysokokvalitná erotická hračka pre mužov, vyrobená z čistého Liquid Silicone, je príjemne zamatová a mäkká. Na Sport Fucker Tailslide 2.0 je pružná, ale pevná a odolná, veľmi pohodlná na nosenie a zaručene nikdy neštípe do pokožky.

     

    Vďaka svojej mimoriadne mäkkej a pružnej štruktúre sa Sport Fucker Tailslide 2.0 ponúka to správne uchopenie, keď je to dôležité. Tento sexy doplnok udrží váš penis pevný, kým sa pripravujete na ďalšie dobrodružstvo. Integrovaná funkcia zdvihu penisu podporuje vyklenutý penis a zabraňuje jeho opuchu, zatiaľ čo pevné uchopenie okolo základne penisu zvyšuje pocity. Stránka ball stretcher zároveň roztiahne váš miešok pre dodatočnú stimuláciu.

     

    Mäkký, Liquid Silicone z Sport Fucker Tailslide 2.0 je úžasne pružný a pohodlný na nosenie. Môžete si byť istí, že tento jedinečný krúžok na penis sa nebude šmýkať ani štípať citlivú pokožku. Je čas venovať svojmu penisu pozornosť, ktorú si zaslúži.

     

    Na Sport Fucker Tailslide 2.0 sa dodáva v troch vzrušujúcich farbách - čiernej, červenej a modrej. Vyskúšajte silnú kombináciu stimulácie a podpory a nechajte tento výnimočný krúžok na penis, aby vás posunul do nových dimenzií rozkoše. Pripravte sa na nespútanú vášeň a jedinečný sexuálny zážitok s Sport Fucker Tailslide 2.0.

     

    Čo je tekutý silikón?

     

    Liquid Silicone je skutočným zasväteným tipom medzi materiálmi na výrobu erotických hračiek. Je absolútne šetrný k pokožke, takže jeho používanie je bezpečné a príjemné - bez kompromisov. Je tiež neuveriteľne odolný, takže vydrží aj tie najdivokejšie dobrodružstvá a stále zostane v najlepšej forme. A tá pružnosť? Neprekonateľná! Liquid Silicone sa prispôsobí všetkým mysliteľným tvarom a stále ponúka potrebnú pevnosť. A čo je najlepšie: pôsobí úžasne prirodzene. Stručne povedané: Liquid Silicone je univerzálny materiál medzi materiálmi na erotické hračky, ktorý nenecháva nič na náhodu, pokiaľ ide o bezpečnosť a potešenie!

     

    Čistenie a starostlivosť o erotické hračky z tekutého silikónu?

     

    Sexuálnu hračku je potrebné po každom použití dôkladne vyčistiť. Stačí ju umyť teplou vodou a jemným mydlom. Nemajte obavy, materiál je vodoodolný a dá sa ľahko opláchnuť. Ak chcete, môžete použiť aj špeciálny čistiaci prostriedok na erotické hračky, napríklad náš sprej VERYCLEAN. Po vyčistení by ste mali nechať erotickú hračku úplne vyschnúť. Najlepšie je nechať ju vyschnúť na vzduchu, nie priamo na slnku alebo na ohrievači. Keď je úplne suchá, uložte ju na čisté a suché miesto, mimo iných erotických hračiek. Najlepšie je vložiť ju do špeciálneho úložného vrecka na erotické hračky, aby bola chránená pred prachom a nečistotami. A ďalšia rada: vždy používajte správny lubrikant. Erotická hračka na báze silikónu veľmi dobre funguje s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo. Lubrikantom na báze silikónu by ste sa však mali vyhnúť, pretože môžu napadnúť materiál. Ak budete dodržiavať tieto jednoduché tipy na starostlivosť, budete si svoju erotickú hračku užívať dlho!

     

    Viac informácií:

     

    • Sport Fucker Tailslide 2.0
    • Kombinácia krúžku na penis a ball stretcher
    • S push-up efektom.
    • Vylepšená verzia Tailslide 1.0
    • Dlhší ball stretcher pre ešte väčšiu stimuláciu.
    • Vyrobený z mäkkého, matného Liquid Silicone.
    • Celkové rozmery (neroztiahnuté): cca 10,2 x 8,5 x 4,5 cm
    • Otvor pre penis: vnútorný priemer cca 2,5 cm
    • Otvor pre semenníky: Vnútorný priemer cca 3,2 cm
    • Žiadne stláčanie kože.
    • Najvyšší komfort pri nosení.
    • Materiál: silikón.
    • Sport Fucker v USA a MEO v Nemecku sú renomované značky, ktoré sa špecializujú na vysokokvalitné erotické hračky a BDSM produkty. Rozsiahly sortiment ponúka inovatívne a sexy výrobky pre všetkých, ktorí chcú svoje sexuálne zážitky posunúť na novú úroveň. Sport Fucker a MEO sú symbolom kvality, funkčnosti a maximálneho potešenia. Výrobky sú starostlivo vyvíjané a vyrábané podľa prísnych noriem kvality, aby zabezpečili bezpečné a vzrušujúce sexuálne zážitky. Pôsobivým príkladom prvotriednej kvality a jedinečného dizajnu, pre ktorý je športový Fucker Tailslide 2.0, je aj Sport Fucker sú spoločnosti MEO a MEO známe.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr gut

    Das Produkt hier von MEO hat sehr gut geholfen und mein Mann hält auch viel länger durch. Das Material ist weich und seiner Meinung nach angenehm zu tragen, nicht zu eng und nicht zu locker. Ich habe das Gefühl, dass sein Penis auch härter geworden ist. Eine klare Empfehlung von uns

      Napíšte vlastnú recenziu

      Sport Fucker Tailslide 2.0 - S push-up efektom

      Sport Fucker Tailslide 2.0 - S push-up efektom

      Chcete posunúť svoju sexuálnu silu a vášeň pri sexe na dychberúcu úroveň? Na stránke Sport Fucker Tailslide 2.0 vás zavedie do erotického sveta, ktorý vám sľubuje neporovnateľnú stimuláciu. Tento krúžok na penis 24/7 je vaším verným spoločníkom, ktorý vás bude rozmaznávať tými najintenzívnejšími pocitmi vo dne v noci.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: