Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Dildá

Newsletter

Vlkodlak Dildo

Nie je to len mýtus, pretože toto vlkolačie dildo skutočne oživí vaše temné, animálne fantázie! Toto 27 cm dlhé, čierno-červené dildo je navyše vybavené fascinujúcimi vlčími detailmi. Naše slovo: toto monštrum vás donúti vyť na mesiac!

Viac informácií

3078/00

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Nie je to len mýtus, pretože toto vlkolačie dildo skutočne oživí vaše temné, animálne fantázie! Naše bestiálne dildo je vyrobené z vysokokvalitného, pružného, ručne odlievaného a platinou tvrdeného silikónu. Pôsobivé dildo, ktoré v sebe budete cítiť naozaj intenzívne: Vďaka svojej vzrušujúcej textúre, mnohým drážkam a žilkám na hriadeli poteší každého, kto má rád pomalé, silné prenikanie s veľkým trením. Na 27 cm dlhom, čierno-červenom dilde sa nachádzajú aj fascinujúce vlčie detaily. Naše slovo: Toto monštrum vás donúti vyťať na mesiac!

     

    Čím je toto dildo také výnimočné?

     

    Dildo je kompatibilné s patentovaným systémom Vac-U-Lock spoločnosti Doc Johnson a možno ho používať s remienkom, príslušenstvom Hung System alebo naším šukacím strojom. Dildo je ohybné, ale zároveň dostatočne pevné, aby dosiahlo na každé miesto hlboko vo vašom vnútri! Zvládne naozaj všetko a je vhodné na každú variáciu sexu. Trochu spreja Extremeo uľahčí zavádzanie!

     

    Čo je Vac U Lock?

     

    Je to veľmi jednoduché vysvetliť, pretože je to vlastne ako doma - zástrčka sa zasúva do zásuvky! Kde "zástrčka" je zástrčka adaptéra príslušenstva a "zásuvka" je profilovaný otvor na spodnej strane vibrátora. Systém Vac-U-Lock znamená výmenný systém, v ktorom možno rôzne vibrátory ľahko a rýchlo kombinovať s príslušenstvom Vac-U-Lock. Tento systém sa používa pre mnohé vibrátory, erotické hračky a príslušenstvo, napr. aj pre súložné stroje, ale aj pre iné praktické príslušenstvo (popruhy, postroje, rukoväte pre vibrátory, spojovacie zátky, prísavky, vibračné motory atď.) A prečo? Pretože kombinovanie rôznych hračiek a príslušenstva je veľmi praktické a cenovo výhodné a ušetrí vám veľa peňazí.

     

    Materiál a starostlivosť:

     

    Tento vibrátor je vyrobený z vysokokvalitného silikónu. Materiál je úžasne pružný a klzký. Okrem toho je použitý vinyl veľmi stabilný, takže vaše dildo vydrží dlho. Výrobok môžete čistiť jemným mydlom a vodou. Na dôkladné čistenie však odporúčame pravidelne používať náš sprej VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Materiál: silikón, neobsahuje ftaláty, ľahko sa čistí a je šetrný k pokožke
    • Lubrikant: Odporúčame naše lubrikanty na vodnej báze Alphamale Aqua a Aquameo.
    • Čistenie: Odporúčame: teplú vodu a náš čistiaci prostriedok na hračky VERYCLEAN
    • Náš sprej EXTREMEO uvoľňuje zvierač a uľahčuje zasúvanie.
    • Séria Vac-U-Lock zahŕňa širokú škálu kompatibilných dild alebo análnych kolíkov a zodpovedajúceho príslušenstva.
    • Kompatibilné s Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System a HiSmith, ako aj s mnohými ďalšími značkami.
    • Vac U Lock™ je ochranná známka spoločnosti Doc Johnson.
    • Rozmery: Dĺžka 26,6 cm, zasúvacia dĺžka 20,3 cm, priemer cca 5 cm.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    hält was sein Aussehen vermittelt

    Mit einem mystischen Aussehen erweckt der Werwolf-Dildo besondere Aufmerksamkeit. Die vom schwarzen Fell in den leuchtend roten Schaft mit dicker Eichel wechselnde Farbgebung vermittelt heiße Aktivität, die durch die erhabene Struktur auch aktiv realisiert wird. Unabhängig von der Öffnung, die damit penetriert wird, ist ein dominantes, genussvoll strapazierendes und damit wirkungsvolles Eindringen zu erwarten. Damen und Herren werden ihn gern in sich aufnehmen.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Vlkodlak Dildo

    Vlkodlak Dildo

    Nie je to len mýtus, pretože toto vlkolačie dildo skutočne oživí vaše temné, animálne fantázie! Toto 27 cm dlhé, čierno-červené dildo je navyše vybavené fascinujúcimi vlčími detailmi. Naše slovo: toto monštrum vás donúti vyť na mesiac!

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: