Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Anal Depth Play

Newsletter

Sloní penis Dildo

Náš sloní penis je dildo, ktoré vyrábame v 5 veľkostiach pre veľmi skúsených análnych expertov. Vyrobené z Liquid Silicone, dildo je také flexibilné, že zvládne naozaj všetky polohy a masíruje vaše najhlbšie hĺbky. Pôsobivé detaily, ako je krásne štruktúrovaný hriadeľ a bacuľatý žaluď, dotvárajú realistický vzhľad tohto slonieho penisu.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Náš sloní penis je veľmi veľký a dlhý animal dildo, ktorý vyrábame v 5 veľkostiach pre veľmi skúsených análnych expertov. Vyrobený z Liquid Silicone, vibrátor je taký pružný, že zvládne naozaj všetky polohy a masíruje vaše najhlbšie hĺbky. Pôsobivé detaily, ako je krásne štruktúrovaný hriadeľ penisu a bacuľatý žaluď, dotvárajú realistický vzhľad tohto slonieho penisu.

     

    Čím je tento zvierací vibrátor taký príťažlivý?

     

    Teoreticky by toto dildo mohlo byť práve teraz pred vami. Sme si istí, že vás napadne nespočetné množstvo vecí, ktoré by ste mohli robiť s týmto animal dildo "sloním penisom". Už ste si vybrali jednu z 5 veľkostí? S trochou lubrikačného gélu MANCUNT by ste si s ním mohli hneď užiť. Mohol by vás teraz poriadne vzrušiť a spôsobiť vám gigantické vyvrcholenie. Použite svoju fantáziu a nechajte v sebe "pracovať" vibrátor ....

     

    Ako používať veľmi dlhý vibrátor so sloním penisom?

     

    Vzhľadom na jeho dĺžku a obvod môže byť zavádzanie veľmi dlhého vibrátora so sloním penisom spočiatku ťažké. Neponáhľajte sa, postupujte pomaly a vyberte si polohu, ktorá vám umožní roztiahnuť telo. Obľúbenou pomôckou je náš vankúš ASS UP. Ľahnite si na chrbát s naším vankúšom ASS UP pod zadkom a so zdvihnutými a roztiahnutými nohami. Vankúš ASS UP poskytne vášmu telu stabilnú a pohodlnú oporu aj v namáhavých polohách. Pevný vankúš ASS UP tiež zabráni tomu, aby ste sa prepadli do postele, a uľahčuje množstvo ďalších polôh počas sexu alebo sólo sexu.

     

    Používanie a čistenie vibrátora Elephant Penis:

     

    Používajte prosím Elephant Penis Dildo len s lubrikantom, ako je Mancunt by MEO ® alebo lubrikant na vodnej báze, ako je Aquameo ® alebo Alphamale ®. Slonie penisové dildo by sa malo pred a po použití čistiť naším sprejom VERYCLEAN. Pred použitím dlhého dilda môžete tiež sami použiť análnu sprchu na vyčistenie čriev.



    Viac informácií:

     

    • animal dildo = Dildo so sloním penisom
    • 5 rôznych veľkostí
    • Rozmery: Podrobnosti nájdete na obrázku v článku. Veľkosť S = dĺžka 38 cm, priemer drieku 2,6 až 4,5 cm. Veľkosť M = dĺžka 40 cm, priemer drieku 3,3 až 6 cm. Veľkosť L = dĺžka 42 cm, priemer drieku 3,6 až 6,5 cm. Veľkosť XL = dĺžka 48 cm, priemer drieku 4 až 7,5 cm. Veľkosť XXL = dĺžka 55 cm, priemer drieku 4,5 až 8,3 cm.
    • S integrovanou prísavkou (priľne na všetky hladké povrchy)
    • Vyrobené z vysokokvalitného Liquid Silicone, bez ftalátov
    • Používajte len s lubrikantmi na vodnej báze, ako sú Alphamale alebo AQUAMEO a naše Lube Shooter.
    • Na tento účel odporúčame náš výrobok EXTREMEO: Tento sprej funguje bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha dosiahnuť nespútaný análny sex.
    • animal dildo "Sloní penis" je vyrobený z Liquid Silicone. Môže sa používať análne aj vaginálne. Je realisticky vymodelovaný podľa originálu a precízne vyrobený.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    perfetto

    perfetto, come da descrizione. forse avrei dovuto prendere una taglia più grande.

    • 2 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Fantastico

    Ho preso la misura più piccola, essendo un po’ alle prime armi con le penetrazioni anali e la dimensione è perfetta!
    Fantastico sia in solitudine che in compagnia godendo della doppia penetrazione!

    • 2 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Super Dildo

    Du willst mit Deinem Partner einen sexuell aufgeladenen Abend erleben? Mit dem Animal Dildo „Elefanten Penis“ ist dies möglich. Angefangen mit einfachem "Aufwärmen" und etwas Poppers, kann nun der Animal Dildo zum Einsatz kommen. Ganz langsam wird er eindringen. Dein Freund lenkt ihn und gibt die Geschwindigkeit vor. Nimmst Du wahr wie er ständig tiefer eindringt? Es ist die Mischung zwischen Pein und Verlangen. Er schiebt ihn immer weiter. Bis der echt große Animal Dildo völlig in Dir verschwunden ist. Nun wird der Dildo wieder rausgezogen, ebenso langsam. Er ist im Freien! Allerdings geht es erneut von vorne los, nur rasanter. Jede Runde dringt der Animal Dildo schneller und tiefer ein bis hin zum atemberaubenden analen Orgasmus.

    • 6 z 7 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Sloní penis Dildo

    Sloní penis Dildo

    Náš sloní penis je dildo, ktoré vyrábame v 5 veľkostiach pre veľmi skúsených análnych expertov. Vyrobené z Liquid Silicone, dildo je také flexibilné, že zvládne naozaj všetky polohy a masíruje vaše najhlbšie hĺbky. Pôsobivé detaily, ako je krásne štruktúrovaný hriadeľ a bacuľatý žaluď, dotvárajú realistický vzhľad tohto slonieho penisu.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: