Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sinnovator Sexuálne hračky

Newsletter

Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

Rómovanie môže byť niekedy naozaj skvelé! Väčšinou ide o nekastrovaných psíkov, ktorí sa vozia na iných psoch, plyšových zvieratách alebo dokonca na ľuďoch, alebo ako v tomto prípade na fantastickom psom robertkovi od spoločnosti Sinnovator, ktorý čaká len na to, až ho budete môcť ohurovať.

Viac informácií

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Rómovanie môže byť niekedy naozaj skvelé! Väčšinou ide o nekastrovaných psíkov, ktorí sa vozia na iných psoch, plyšových zvieratách alebo dokonca na ľuďoch, alebo ako v tomto prípade na fantastickom psom robertkovi Sinnovator, ktorý čaká len na to, až ho budete môcť ohurovať.

     

    Psie dildo Sinnovator je skutočné majstrovské dielo! Tento exkluzívny animal dildo od spoločnosti Sinnovator bol dôkladne ručne vyrobený a zaujme svojou neprekonateľnou kvalitou. Vyzerá skvele a rovnako skvelý je aj pocit z neho. Vďaka svojim realistickým detailom toto fantastické dildo určite zvýrazní vašu zvieraciu stránku! Tento psí penis s vystúpenými žilami, výraznou predkožkou alebo žaluďom a charakteristickou "hrčou" na základni zaručuje uspokojenie na veľmi zvláštnej úrovni. Výrazná špička dilda vyvíja pri každom prítlaku dokonalý tlak na správnom mieste, zatiaľ čo vypuklé gule poskytujú jedinečnú intenzitu pri prenikaní hlboko do vášho vnútra.

     

    Psie dildo Sinnvoator je vyrobené z kvalitného platinového silikónu. Psie dildo však nie je len fantastické, ale je aj bezpečné pre telo, netoxické a kompatibilné s vaším obľúbeným lubrikačným gélom na vodnej báze. Navyše je dostatočne pevné na dokonalý prienik a zároveň si zachováva optimálnu pružnosť, aby sa prispôsobilo telu a poskytlo individuálne uspokojenie.

     

    Psí dildo navrhla exkluzívne spoločnosť Sinnovator a je k dispozícii online na MEO.

     

    K tejto sexuálnej hračke SINNOVATOR odporúčame náš lubrikačný gél MANCUNT. Tento lubrikant spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a zmýva sa rovnako ľahko ako voda. Vďaka lubrikantu MANCUNT je používanie sexuálnych hračiek SINNOVATOR úchvatným pôžitkom. Naneste dostatočné množstvo lubrikantu na sexuálnu hračku a vložte si trochu do análu pomocou nášho "mazacieho strelca". Odporúčame tiež použiť náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v oblasti análneho sexu, ako aj pre skúsených fanúšikov erotických hračiek SINNOVATOR. Pred použitím sexuálnej hračky SINNOVATOR by ste ju mali dôkladne vyčistiť naším sprejom VeryClean.

     

    Viac informácií:

     

    • Ručne vyrobené psie dildo z platinového silikónu - je výborné na dotyk, je samozrejme netoxické a šetrné k telu.
    • Mimoriadne realistické detaily, ako sú vyvýšené žily, výrazná vypuklina so stručnou špičkou a veľký vypuklý "gombík" na základni.
    • K dispozícii v troch veľkostiach. Dostatočne pevný na dokonalý prienik, ale zároveň dostatočne pružný, aby sa ohýbal spolu s telom
    • Obvod: malý: 18,5 cm, stredný: 25,5 cm, veľký: 27,94 cm.
    • Vnútorný priemer: Malý: 6 cm, Stredný: najväčší bod: 8,13 cm, Veľký: 9 cm.
    • Vkladacia dĺžka: Malý: 17 cm, Stredný: 20,32 cm, Veľký: 25,4 cm.
    • Dĺžka: Stredná: 21,59 cm, Veľká: 26,67 cm.
    • Celkový priemer: Stredný: základňa: 7,37 cm, Veľký: základňa: 8,89 cm
    • Hmotnosť: Malý: 0,3 kg, Stredný: 0,46 kg, Veľký: 0,8 kg

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    I have two of these

    There are many similar toys on the market, but I find most of them to be almost comical, or just ugly. Not this one! This is a beautiful fantasy cock that I can take seriously. What a sexy toy!

      Hodnotenie 

      Feels amazing and looks gorgeous

      I wanted to try something new and when I found the MEO site I was spoilt for choice. I found this knot dildo and the idea of it was filthy so knew I had to have it and am so glad I did. I went for a medium and when it arrived I was over the moon! It looks absolutely stunning and feels incredible in my hand and other places. I couldn't be happier and fully recommend one of these to anyone as it's my new favourite.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

        Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

        Rómovanie môže byť niekedy naozaj skvelé! Väčšinou ide o nekastrovaných psíkov, ktorí sa vozia na iných psoch, plyšových zvieratách alebo dokonca na ľuďoch, alebo ako v tomto prípade na fantastickom psom robertkovi od spoločnosti Sinnovator, ktorý čaká len na to, až ho budete môcť ohurovať.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        11 ostatné položky v rovnakej kategórii: