Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sinnovator Sexuálne hračky

Newsletter

Sinnovator Mandrake Silikónové dildo

Sinnovator Mandrake bol objavený v tmavej oblasti a teraz hľadá nové, výstredné miesto, kde by zapustil korene! Je doma v najtemnejších análnych hlbinách a hľadá osamelé miesto, kde by sa jej pod povrchom darilo! Bude v budúcnosti žiť hlboko vo vašom vnútri?

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Sinnovator Mandrake bol objavený v tmavej oblasti a teraz hľadá nové, výstredné miesto, kde by zapustil korene! Je doma v najtemnejších análnych hlbinách a hľadá osamelé miesto, kde by sa jej pod povrchom darilo! Bude v budúcnosti prebývať hlboko vo vašom vnútri?

     

    V závislosti od štádia rastu je mandragora Sinnovator k dispozícii v troch rôznych veľkostiach. Vkladacia dĺžka sa pohybuje od 16 cm do 27 cm. Upozorňujeme, že väčšiu veľkosť by mali vyskúšať len skúsení nadšenci do rozťahovania análneho otvoru! Mandrake je nádherný exemplár, ktorý vyzerá rovnako dobre ako na dotyk. Svieža textúra a výrazné výstupky poskytujú príjemný, vyplňujúci pocit hlboko vo vašom vnútri, zatiaľ čo rafinované kontúry kopírujú prirodzený tvar vášho análneho kanála na cielenú stimuláciu. Na základe princípu fototropizmu sa táto zvrátená rastlina rozťahuje a predlžuje pri hľadaní prostaty pre vaše úplné uspokojenie.

     

    Táto ohromujúca socha bola starostlivo ručne vyrobená a svojimi zložitými a jedinečnými detailmi je skutočnou pastvou pre oči. Je vyrobená z najjemnejšieho platinového silikónu, je 100 % bezpečná pre telo, prirodzene netoxická, neobsahuje ftaláty a možno ju odlievať so silikónovými aj vodnými lubrikantmi.

     

    Silikónové dildo Sinnovator Mandrake je magický hybrid rastliny a zvieraťa, ktorý vás privedie do zvrhlého šialenstva a ochromí vás nadržanosťou. A môžete si byť úplne istí, že nejde o žiadny mýtus!

     

    K tejto erotickej hračke SINNOVATOR odporúčame náš lubrikačný gél MANCUNT. Tento lubrikant spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a zmýva sa rovnako ľahko ako voda. Vďaka lubrikantu MANCUNT je používanie sexuálnych hračiek SINNOVATOR úchvatným pôžitkom. Naneste dostatočné množstvo lubrikantu na sexuálnu hračku a vložte si trochu do análu pomocou nášho "mazacieho strelca". Odporúčame tiež použiť náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v oblasti análneho sexu, ako aj pre skúsených fanúšikov erotických hračiek SINNOVATOR. Pred použitím sexuálnej hračky SINNOVATOR by ste ju mali dôkladne vyčistiť naším sprejom VeryClean.

     

    Viac informácií:

     

    • Mandragora je podobná ľudskej podobe alebo koreňu mandragory, ktorý má podľa ľudovej viery magickú moc a pomáha prinášať bohatstvo a šťastie
    • Magický kríženec zvieraťa a rastliny so zvodnými tvarmi a sviežou štruktúrou a textúrou, ktorý vám bude vo vnútri príjemný
    • Ručne vyrobený so zložitými a jedinečnými detailmi - ohromujúca socha a krása, ktorú nemožno prehliadnuť.
    • K dispozícii v 3 veľkostiach s rôznou dĺžkou a priemerom vkladania.
    • Ručne odliaty z najjemnejšieho platinového silikónu - 100 % bezpečný pre telo, netoxický, bez ftalátov. Prosím, pravidelne lubrikujte vodou alebo lubrikantmi na báze silikónu.
    • Obvod: Small - hlavička: 9 cm, stopka: 14,5 cm, Medium - hlavička: 11 cm, stopka: 5 cm, Large - hlavička: 14,5 cm, stopka 24,5 cm.
    • Vkladacia dĺžka: Malý: 16 cm, Stredný: 20,5 cm, Veľký: 27 cm.
    • Dĺžka: malá: 18,5 cm, stredná: 24 cm, veľká: 31 cm.
    • Celkový priemer: Malý - hlava: 2,5 cm, driek: 5 cm, Stredný - hlava: 3 cm, driek: 6,5 cm, Veľký - hlava: 4 cm, driek: 8,5 cm.
    • Hmotnosť: Malý: 0,24 kg, Stredný: 0,66 kg, Veľký: 1,73 kg

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sinnovator

    Ancora da provare, ma descrizione perfetta, texture setosa, non vedo l’ora!

      Hodnotenie 

      This was a first animal dildo for my wife and she LOVED it!

      This was a first animal dildo for my wife and she LOVED it! The medium size and firmness for her was perfect. She loved the gradual girth and the way it filled her up. We were skeptical but it was worth every penny! But don’t take my or my wife’s word for it, do yourself a favor and get one! Your partner will thank you!!

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      A must buy

      - angle self correctly and both buttons get push
      - the curve fits naturally into place
      -the ridge is amazing during insertion and he love watching me grind my clit on it.
      - signature color is BEAUTIFUL
      - the base is very sturdy and will not move easily

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Sinnovator Mandrake Silikónové dildo

      Sinnovator Mandrake Silikónové dildo

      Sinnovator Mandrake bol objavený v tmavej oblasti a teraz hľadá nové, výstredné miesto, kde by zapustil korene! Je doma v najtemnejších análnych hlbinách a hľadá osamelé miesto, kde by sa jej pod povrchom darilo! Bude v budúcnosti žiť hlboko vo vašom vnútri?

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      11 ostatné položky v rovnakej kategórii: