Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sinnovator Sexuálne hračky

Newsletter

Koňský penis Dildo Sinnovator "Stallion

Hľadáte dobre obdareného chlapa, ktorý vám to dá ako pravý žrebec? Potom už nehľadajte ďalej, pretože konský vibrátor Sinnovator vám ponúka to, o čom ste vždy snívali! Je vyrobené z najjemnejšieho platinového silikónu a navrhnuté tak detailne a realisticky, že ľahko zatieni konské dildá od iných výrobcov!

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Hľadáte dobre obdareného chlapa, ktorý vám to dá ako pravý žrebec? Potom už nehľadajte ďalej, pretože konské dildo Sinnovator je presne to, o čom ste vždy snívali! Je vyrobené z najjemnejšieho platinového silikónu animal dildo a je také detailné a realistické, že ľahko zatieni konské dildá od iných výrobcov!

     

    Sinnovator Stallion je obrovský animal dildo, ktorý uspokojí chúťky aj tých najskúsenejších Size Queens, dokonalých hráčov do zadku a milovníkov hier s poníkmi. Toto dildo však nie je len na pozeranie, ale ponúka vám aj jedinečnú análnu výzvu! Tento fascinujúci žrebec, ktorý je k dispozícii v 4 rôznych veľkostiach s dĺžkou od 18 cm do 41 cm, je vhodný pre všetky úrovne, či už ide o začiatočníka, stredne pokročilého alebo profesionála. Penis Sinnovator Stallion je jednoducho skvelý pocit, keď skúma najhlbšie vnútro a vezme vás na divokú jazdu, ktorá vás maximálne roztiahne a naplní.

     

    Toto fantastické silikónové dildo je verne napodobnené a má dokonale výrazný žaluď s vystupujúcou brázdou, ktorá je úžasná, keď narazí na análny otvor. Záhyb kože v polovici dĺžky hriadeľa navyše poskytuje dodatočnú stimuláciu, zatiaľ čo veľké bacuľaté guľôčky v spodnej časti poskytujú jedinečný pocit, keď narážajú na dno! Dildo je úplne flexibilné a prispôsobí sa vášmu telu, takže si ho môžete užívať tak hlboko a zmyselne ako žiadne iné dildo!

     

    Zvieracie dildo Sinnovator Stallion bolo vyrobené z vysokokvalitného platinového silikónu a po zavedení je senzačné, najmä keď ho použijete so svojím obľúbeným lubrikantom. Dildo je bezpečné pre telo, netoxické a ľahko sa čistí a bolo navrhnuté s ohľadom na potešenie A bezpečnosť. Vďaka ťažkej konštrukcii a veľkej, pevnej základni si môžete na toto veľké, čierne dildo sadnúť a bezstarostne sa viezť k horizontu.

     

    Myslíte si, že túto vynikajúcu erotickú hračku nájdete aj inde? Rozhodne nie, pretože toto dildo je originál od spoločnosti Sinnovator a je k dispozícii výhradne v MEO!

     

    K tejto erotickej hračke SINNOVATOR odporúčame náš lubrikačný gél MANCUNT. Tento lubrikant spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a zmýva sa rovnako ľahko ako voda. MANCUNT robí z používania sexuálnych hračiek SINNOVATOR úchvatné potešenie. Naneste dostatočné množstvo lubrikantu na sexuálnu hračku a vložte si trochu do análu pomocou nášho "mazacieho strelca". Odporúčame tiež použiť náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v oblasti análneho sexu, ako aj pre skúsených fanúšikov erotických hračiek SINNOVATOR. Pred použitím sexuálnej hračky SINNOVATOR by ste ju mali dôkladne vyčistiť naším sprejom VeryClean.

     

    Viac informácií:

     

    • Ručne vyrobené konské dildo z platinového silikónu - je príjemné na dotyk, úplne bez škodlivých látok a šetrné k telu.
    • Dômyselné detaily, ako napríklad dokonale výrazný žaluď, kožný záhyb v polovici výšky a hrubé guľôčky v spodnej časti.
    • K dispozícii v 4 rôznych veľkostiach.
    • Dokonalá flexibilita, ktorá sa prispôsobí prirodzeným kontúram tela a poskytne individuálne uspokojenie
    • Pevná základňa pre väčšiu stabilitu.
    • Originálny dizajn Sinnovator dostupný exkluzívne od spoločnosti MEO.
    • Obvod: Small - hlava: 11,9 cm, driek: 15 cm, Medium - hlava: 13,5 cm, driek: 17,3 cm, Large - hlava: 16,7 cm, driek: 17,9 cm, XL - hlava: 20,3 cm, driek: 23,6 cm.
    • Vkladacia dĺžka: Small: 18 cm, Medium: 22,8 cm, Large: 30,5 cm, XL: 40,64 cm.
    • Dĺžka Malý: 23,5 cm, Stredný: 28 cm, Veľký: 36,4 cmm XL: 46,99 cm.
    • Celkový priemer: Small - hlava: 3,8 cm, shaft: 4,8 cm, Medium - hlava: 4,3 cm, shaft: 5,5 cm, Large - hlava: 5,3 cm, shaft: 5,7 cm, XL - hlava: 6,5 cm, shaft: 7,5 cm.
    • Hmotnosť: Small: 0,48 kg, Medium: 0,76 kg, Large: 1,42 kg, XL: 1,92 kg

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ideal gradient for depth training.

    Speaking personally, this dildo has the ideal gradient for depth training. The ridge below the halfway point (research tells me that it's actually called a 'preputial ring') is always a nice surprise when sliding down this beast. Also, I'd recommend the more rigid 'medium' firmness for a smoother insertion.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    This toy isn't for beginners ...

    Looks incredible, the platinum silicone is flexible however firm enough for effective penetration. The size is exactly what I was looking for

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Koňský penis Dildo Sinnovator "Stallion

    Koňský penis Dildo Sinnovator "Stallion

    Hľadáte dobre obdareného chlapa, ktorý vám to dá ako pravý žrebec? Potom už nehľadajte ďalej, pretože konský vibrátor Sinnovator vám ponúka to, o čom ste vždy snívali! Je vyrobené z najjemnejšieho platinového silikónu a navrhnuté tak detailne a realisticky, že ľahko zatieni konské dildá od iných výrobcov!

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    11 ostatné položky v rovnakej kategórii: