Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sinnovator Sexuálne hračky

Newsletter

Konský penis Sinnovator Steed - animal dildo

Tento nádherný konský vibrátor od spoločnosti Sinnovator čaká len na to, aby z vás urobil žrebca? Ste pripravení stať sa ochotnou kobylou? Upozorňujeme však, že život nie je poníkovská farma, pretože tento veľký konský penis je vhodný len pre dobre vycvičené kobyly.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Toto nádherné konské dildo od spoločnosti Sinnovator čaká len na to, aby z vás urobilo žrebca? Ste pripravení stať sa ochotnou kobylou? Upozorňujeme však, že život nie je poníkovská farma, pretože tento veľký konský penis je vhodný len pre dobre vycvičené kobyly.

     

    Koňský vibrátor Sinnovator sľubuje, že vás vezme na divokú jazdu plnú perverzie! Jazda na tomto konskom penise možno nevyzerá tak hrdinsky ako niektoré iné jazdecké disciplíny, ale táto si vyžaduje veľa zručností a jazdeckého talentu. Toto zvieracie dildo je skutočnou pastvou pre oči s množstvom detailov a značnou veľkosťou. Dildo Sinnovator Steed Horse ponúkame v troch veľkostiach, od 18,5 cm do 27 cm a s priemerom hriadeľa od 4,5 cm do 7 cm. Väčšiu veľkosť teda odporúčame len skúseným jazdcom alebo milovníkom rozťahovania análneho otvoru. Ručne vyrábané dildo Sinnovator Steed horse zaujme dôrazom na detail a úžasnými dizajnovými prvkami, ktoré nájdete len na skutočnom koni. Nielenže pôsobia neuveriteľne realisticky, ale poskytujú aj bezkonkurenčnú intenzitu pri jazde k orgazmu.

     

    Na konskom dilde Sinnovator sa ľahko jazdí a má veľkú, pevnú základňu pre stabilitu, ktorá vám zaručí bezpečnosť, ktorú pri jazde potrebujete. Je ručne vyrobené z najjemnejšieho platinového silikónu a je dokonale pružné, takže sa dokáže prispôsobiť vnútorným kontúram vášho tela na dosiahnutie optimálneho uspokojenia. Silikón animal dildo je nielen skvelý na dotyk, ale je aj bezpečný pre telo, netoxický, neobsahuje ftaláty a je kompatibilný s lubrikantmi na vodnej báze, takže vám zaručí dokonalý výkon v širokom spektre disciplín, kedykoľvek a kdekoľvek.

     

    Pre túto erotickú hračku SINNOVATOR odporúčame náš lubrikant MANCUNT. Tento lubrikant spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a zmýva sa rovnako ľahko ako voda. Vďaka lubrikantu MANCUNT je používanie sexuálnych hračiek SINNOVATOR úchvatným pôžitkom. Naneste dostatočné množstvo lubrikantu na sexuálnu hračku a vložte si trochu do análu pomocou nášho "mazacieho strelca". Odporúčame tiež použiť náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v oblasti análneho sexu, ako aj pre skúsených fanúšikov erotických hračiek SINNOVATOR. Pred použitím sexuálnej hračky SINNOVATOR by ste ju mali dôkladne vyčistiť naším sprejom VeryClean.

     

    Viac informácií:

     

    • Ručne vyrobené konské dildo so zložitými dizajnovými detailmi.
    • k dispozícii sú 3 veľkosti.
    • Toto pôsobivé zvieracie dildo má množstvo realistických detailov, uspokojivé kožné záhyby, dokonale výrazný otvor močovej trubice a vystúpené žily pozdĺž hriadeľa, ktoré budete počas jazdy riadne cítiť.
    • Konský penis Sinnovator bol ručne vytvarovaný z vysokokvalitného platinového silikónu, je bezpečný pre telo, netoxický, neobsahuje ftaláty a je kompatibilný s lubrikantmi na vodnej báze.
    • Je úplne flexibilný a vybavený silnou, pevnou základňou pre stabilné upevnenie.
    • Obvod: Malý: hlava: 13 cm, hriadeľ: 15 cm, Stredný: hlava: 15,24 cm, hriadeľ: 16,51 cm, Veľký: hlava: 16,4 cm, hriadeľ: 19 cm.
    • Vkladacia dĺžka: Malý: 15,5 cm, Stredný: 22,23 cm, Veľký: 25,4 cm.
    • Dĺžka: Malý: 18,5 cm, Stredný: 24,13 cm, Veľký: 26,67 cm.
    • Celkový priemer: malý: 4,5 cm, stredný: 6,99 cm, veľký: 7,11 cm.
    • Hmotnosť: 0,26 kg / 0,56 kg / 0,62 kg

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Get it if you want ...

    Super quality silicone, perfect firmness, not too floppy, not too firm, the perfect size. The 10 inch one isn't too large that it can't support itself, and it great all around.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    This is a great, fun ...

    Nice soft materiel with good attention to detail, the taboo nature of this product really got my wife going and she orgasmed within seconds, hope to go larger in the future ! This was great fun to use as a couple and we both got plenty of pleasure from it.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Tried this lovely cock last night for the first time.

    Tried this lovely cock last night for the first time. It's fantastic and will be a favourite in my collection. It's flexible yet firm and very comfortable to use. The flared head and textured shaft feel incredible and very lifelike. I rode him to full orgasm and if I didn't have to go to work I'd do it again this morning!!! :-) can't wait to try this out on my partner's harness.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Konský penis Sinnovator Steed - animal dildo

    Konský penis Sinnovator Steed - animal dildo

    Tento nádherný konský vibrátor od spoločnosti Sinnovator čaká len na to, aby z vás urobil žrebca? Ste pripravení stať sa ochotnou kobylou? Upozorňujeme však, že život nie je poníkovská farma, pretože tento veľký konský penis je vhodný len pre dobre vycvičené kobyly.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    11 ostatné položky v rovnakej kategórii: